svenne2

Osakesijoittaminen II, ammattimainen sijoittaminen

69,00  sis. 24% alv

Opi sijoittamaan kuin ammattilainen tämän käytännönläheisen ja havainnollistavan verkkokurssin avulla!

Kurssi koostuu neljästä webinaaritallenteesta 4/2021 järjestetystä webinaarista, yhteensä kahdeksan tuntia mielenkiintoista sisältöä. Ja on muuten todella ajankohtainen edelleen 2024 ja tästä kymmeniä vuosia vielä. Tätä voi verrata sijoituskirjaan!

Tyytyväisyystakuu, ellet ollut tyytyväinen palautamme 100% rahastasi Sinulle.

(10 tuotearviota)
Osastot: ,

Jos tällainen kurssi olisi ollut kun itse aloitin sijoittamaan osakkeisiin 2000-luvun alussa, olisin välttänyt varsin montaa täysin turhaa virhettä. Siksi teimme tämän kurssin, jotta Sinä voisit hyödyntää osaamisemme, ja tästä olemme saaneet huikeata palautetta (lue asiakasarviot yllä!). Svenne Holmström

Osakesijoittamista ilman stressiä

Mietityttääkö nykymeno markkinoilla? Itse emme ota markkinatilanteesta sen enempää stressiä, sillä meillä on selkeä sijoitusstrategia sekä hyviksi, että toimiviksi katsottuja perusperiaatteita varallisuutemme hoitoon. Emme esimerkiksi osta putoavia puukkoja, näillä polttaa näppejään useimmiten. Odotamme rauhassa käännettä. Uskomme tietynlaiseen ajoittamiseen, mutta emme edes yritä ajoittaa ostot tai myynnit optimaalisesti. Käytämme liukuvia keskiarvoja päivittäin, sijoituspäätöstemme tueksi (mutta ei toisin päin).

Hajautettu salkku ei tähtiä kaipaa, on meillä tapana sanoa. Kysymys ei ole yksittäisten yhtiöiden löytämisestä, vaan mieluummin kokonaisuuden rakentamisesta. Kun kokonaisuus on kunnossa ja toimit järjestelmällisesti ja johdonmukaisesti poistuu myös osakesijoittamiseen niin usein liittyvä stressi. Itse emme stressaa yhtään ja keskitymme olennaiseen.

Nyt sinullakin on mahdollisuus hyödyntää osaamisemme Sinun osakevarallisuutesi hoitoon!

Millainen kurssi tämä on?

Aloitamme tutustumalla yhtiöihin eri näkökulmista, jolloin opit näkemään miksi eri tilanteessa olevia yhtiöitä tulisi tarkastella eri tavalla. Tunnuslukuja tulkitaan eri tavalla erilaisissa yhtiöissä. Tämän verkkokurssin pääset eturiville katsomaan miten Svenne Holmström seuloo osakkeita ja analysoi niitä eri strategioiden pohjalta. Varsinaiset yhtiöesimerkit eivät ole niinkään kiinnostavia, vaan se tapa löytää ja käsitellä tarjolla olevaa informaatiota.

Tulet oppimaan laatu-, arvo- ja kasvusijoitusstrategioiden ominaispiirteet, joiden avulla osakepoiminnan osumatarkkuutta voidaan kehittää huomattavasti.

Kun kiinnostava kohde löytyy, on seuraavaksi hyvä selvittää, millainen kiire on ostaa. Tähän tekninen analyysi voi tarjota lisäarvoa sijoittajalle. Kurssilla opit hyödyntämään liukuvia keskiarvoja ja Relative Strength Indeksiä. Varsinkin liukuvat keskiarvot ovat tarjonneet merkittävää lisäarvoa Svennelle, hänen omissa sijoituksissaan. Ostamisen lisäksi näistä on iloa riskienhallinnassakin.

Tämän jälkeen viedään teoria käytäntöön ja analysoimme runsaan määrän eri yhtiöitä, kurssikäyrien perusteella.  Yhtiöesimerkit tulivat ehdotuksina live webinaariin osallistuvilta. Vaikka emme aina saa kaikkia vastauksia tarjoaa tekninen analyysi useimmiten hyvää tukea sijoituspäätöksen tekoon.

Viimeisessä osiossa opit luomaan vankan perustan sijoitustoimintaasi, ja saat runsaasti ideoita omien sijoitusperiaatteiden laatimiseen. Sen sijaan, että keskittyy raketteihin, aikaansaadaan yleensä vakaampia ja parempia tuottoja hallitsemalla salkkua varmoin ottein. Toki yllätyksiä voi tulla matkan varteen, mutta kurssimme avulla opit tunnistamaan riskit ja mahdollisuudet sekä tunnistamaan helposti vältettävissä olevia ansoja.

Loppujen lopuksi luodaan itselleen tiettyjä yksinkertaisia mutta varsin tehokkaita nyrkkisääntöjä, joita on helppo muistaa ja seurata. Ghost Investorin erikoisuutena on esittää vaikeita asioita kansantajuisesti sekä antaa selkeitä neuvoja omatoimiseen sijoittamiseen. Tästä saamme paljon kiitosta.

Luentojen aiheet (ja tallenteiden pituus)

Tämä kurssi koostuu neljästä noin kahden tunnin pituisista webinaaritallenteiden katseluoikeuksista. Kurssi järjestettiin viidesti vuosina 2021-2022, jokainen kerta kiitettävin arvosanoin. . Kurssisisältö on luonteeltaan ikivihreää, vaikka webinaarit kuvattiin 2021. Suunnilleen sama setti vedettiin 1/2023 livenä Turussa, arvosanalla 4,86/5,0 ja vielä kerran livenä Turussa 1/2024 arvosanalla 5,0/5,0. Kaikki palautetta antaneet suosittelisivat kurssia muille, siis ihan jokainen! Luvassa on huippusetti!

 • Keskeisimmät sijoitusstrategiat (2:02:59)
  • Laatustrategia
  • Arvostrategia
  • Kasvustrategia
  • Tunnuslukujen hyödyntäminen eri strategioissa
 • Sijoituskohteen reaaliaikainen analysointi (1:54:22)
  • Ideoita laatu-, arvo- ja kasvuyhtiöiden seulontaan
  • Seulotaan reaaliajassa kolme yhtiötä eri strategioiden kautta ja tutustutaan yhtiöihin tarkemmin. Ideana näyttää miten yhtiöitä löydetään, analysoidaan ja millaisia tietoja etsitään. Yhtiöt toimivat esimerkkeinä prosessin kuvaamisessa.
  • Vapaa kassavirta
  • ESG vastuullinen sijoittaminen
 • Tekninen analyysi (2:01:57)
  • Liukuvat keskiarvot
  • RSI
  • Live harjoittelu Eurolandin ja Börsdatan palveluissa
 • Kohti ammattimaista sijoittamista (2:04:53)
  • Kaupankäyntisääntöjä
  • Bottom up vai top down
  • Kassan- ja riskien hallinta
  • Salkun tasapainottaminen ja -hallinta
  • Ongelmallisia sijoituskohteita
  • Virheiden välttäminen

Kuinka kauan materiaali on katsottavissa?

Toistaiseksi ilman aikarajaa. Voit palata materiaaleihin myöhemmin milloin vain. Vertaa kurssi sijoituskirjaan, johon voit myös palata. Parhaimmat neuvot ja periaatteet kestävät kymmeniä vuosia muuttumattomina.

Kohderyhmä

Kurssin ensisijaisena kohderyhmänä ovat osakesijoittamisesta kiinnostuneet, jotka haluavat kehittää taitojaan. Suosittelemme, että tunnet osakesijoittamisen peruskäsitteet ja keskeisimmät tunnusluvut saadaksesi kurssista mahdollisimman paljon irti.

Mitä muut kurssilaiset sanoivat (fyysiset tilaisuudet)?

2021-2022, viisi tilaisuutta, arvosanat 4,8-5,0/5,0
Hyvä ja mielenkiintoinen koulutus sijoitusalan ammattilaisen vetämä. Paljon uutta mietittävää kokeneellekin sijoittajalle. Monelta isolta ja kalliilta virheeltä olisi varmasti välttynyt, jos tämän koulutuksen olisi käynyt vaikka 10-vuotta sitten. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitos.

Paras koulutus pitkään aikaan. Selkeä rakenne ja asioiden esittäminen ja pidän Svennen tyylistä – mukava kun on suoraa puhetta ja myös mielipiteitä ja samalla koulutus on neutraalia ja kiihkotonta. Innostavaa kyllä !

2023, arvosana 4,86/5,0.

Svenne asiansa osaaja ja hyvä, humoristinenkin esitystapa. Sisältö on jatkossa suoraan rahanarvoista tietoa, on opit heti otettu käyttöön omien salkkujen analysoinnissa ja kevään osakepoimintojen suunnittelussa. Börsdata oli ennalta itselle kokonaan vieras, on oleellinen työkalu.

Käytännön läheistä ja selkeää opetusta

2024, arvosana 5,0/5,0

Kiitos erinomaisesta koulutuksesta.

Erittäin selvästi asian esittävä kouluttaja ja mukana huumoria.

Svenillä on hyvä tyyli, hän esittää asiat ymmärrettävästi. Saa ihmiset innostumaan.

Svenne oli selväsanainen ja osasi esittää asiat käytännönläheisesti. Huomasi kyllä että hänellä on paljon tietoa, mutta hän ei sortunut puhumaan liian vaikeilla termeillä ja aina selitti hyvinkin yksinkertaisesti, että vaikeatkin asiat aukesivat aloittelijalle

Erittäin selkeä ja helposti ymmärrettävä koulutus. Asiaa tuli paljon mutta sopivalla tahdilla. Mielestäni erittäin hyvä päivä.

Lisää Svenin pitämiä koulutuksia, hänellä on innostava ote työhönsä. Sai minutkin innostumaan sijoittamisesta, vaikka kokemusta ei siitä ollut ennen.

10 arviota tuotteelle Osakesijoittaminen II, ammattimainen sijoittaminen

 1. Claes Lindholm

  Todella erinomainen kurssi! Sven e on tosi raudanluja ammattilainen! Suosittelen lämpimästi!

 2. Heidi Tanhua

  Tämä kurssi avasi konkreettisesti ja ymmärrettävästi huikean maailman osakesijoittamiseen aivan uudella tasolla. Voin lämpimästi suositella tätä ja kaikkia muita Svennen kursseja. Tällä kertaa tieto ei lisännyt tuskaa, vaan toi varmuutta ja lisäsi oman toiminnan johdonmukaisuutta osakesijoittamisen mielenkiintoisessa maailmassa. Kiitos Svenne!

 3. Tuomas Mäkelä

  Huippulaadukas kokonaisuus, jonka perustana on Svennen ainutlaatuinen kyky luoda hyvä ilmapiiri ja opettaa vaikeimmatkin asiat oppilailleen heistä aidosti välittäen.

 4. Jari

  Svenne paitsi hallitsee asiansa, myös esittää sen selkeästi, ymmärrettävästi ja innostavasti.

 5. Eetu

  Katsoin sijoitusmaailmaa kokonaan eri silmin kurssin jälkeen. Sain varmuutta ja en enää murehtinut niin paljon kurssien heilahteluista. Suosittelen.

 6. Sari H

  Paljon on tullut sijoituskirjoja luettua ja niistäkin opittua, mutta tämä kurssi toi asiat kansantajuisesti esille ja avasi silmäni uudelleen. Svenne tuo asiat innostavasti esille visuaalisesti ja esimerkkejä käyttäen.
  Asiapitoista “tykitystä” jokainen oppitunti alusta loppuun asti, todellakin hintansa arvoinen kurssi. Suosittelen ehdottomasti.
  Kiitos Svenne 🙂

 7. Tapani Väänänen

  Kurssi oli hyvä. Kurssilla voisi olla vielä enemmän ulkomaisten osakkeiden konkreettista “ostokonsultointia”!

 8. Maria K.

  Minulle on tärkeää hoitaa säästöjäni mahdollisimman hyvin.

  Sain kurssilta kaipaamiani työkaluja ja eväitä omaan tekemiseen osakepoiminnan parissa. Paljon relevanttia asiaa helppotajuisena kokonaisuutena.

  Svennen ymmärrys osakesijoittamisesta, ja kiinnostus asiaan näkyy innostavana sekä erittäin selkeänä esitystapana.

  Lämmin suositus.

 9. Kirsi A

  Pitää kiittää kaveria, kun vinkkasi minut kurssille. Oma osakesijoitusura vasta alussa, mutta pysyin hyvin mukana Svennen loistavan koulutusotteen ansiosta. Vaikeat asiatkin muuttui ymmärrettäviksi .
  Hienoa on myös kurssin interaktiivisuus; kysymyksiin saa heti vastauksia ja omia osakepoimintoja käytetään esimerkkeinä.
  Olen ottanut opit ja työkalut heti ahkeraan käyttöön ja nyt tuntuu, että pystyn paremmin luottamaan omiin poimintoihini, vaikka meno markkinoilla olisikin ailahtelevaa. Kiitokset!

 10. Osmo Valtonen

  Erinomainen kurssi! Paljon asiaa, mutta ei liian paljon. Jotkut asiat, mm. teknisen analyysin käyttö, vaativat ainakin omalta kohdaltani vielä lisäopiskelua.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Svenne Holmström kouluttaa

image001

Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on osaava ja inspiroiva kouluttaja. Hän osaa yksinkertaistaa vaikeatkin asiat hyvin käytännönläheisellä tavalla, pilke silmäkulmassa. Hänen esiintymistyylinsä on mukaansa tempaiseva ja innostava.

Kursseilla ei ole koskaan tylsää!

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952
Ghost Investor