svenne2

Osakesijoittaminen II

69,00 

Opi keskeisimmät sijoitusstrategiat ja löydä kiinnostavia yhtiöitä niiden perusteella.

Kurssi koostuu neljästä webinaaritallenteesta 4/2021 järjestetystä webinaarista, yhteensä kahdeksan tuntia mielenkiintoista sisältöä!

Tyytyväisyystakuu, ellet ollut tyytyväinen palautamme 100% rahastasi Sinulle.

(10 tuotearviota)
Osastot: ,

Jos tällainen kurssi olisi ollut kun itse aloitin sijoittamaan osakkeisiin 2000-luvun alussa, olisin välttänyt varsin montaa täysin turhaa virhettä. Siksi teimme tämän kurssin, jotta Sinä voisit hyödyntää osaamisemme, ja tästä olemme saaneet huikeata palautetta (lue asiakasarviot). Svenne Holmström

Osakkeiden ostaminen ei poikkea kovinkaan paljon autojen ostamisesta. Jos haluat vaan ostaa auton, niin kävele autokauppaan ja aja kotiin jollakin autolla, joka näyttää hyvältä. Tällainen hyvinkin sattumanvarainen menettely ei kuitenkaan ole kovin yleistä autokaupoissa, eikä tällaiseen pitäisi sortua myöskään osakesijoittamisessa.

Kun ensin suunnittelee, millaista autoa lähtee hakemaan, ja millaisia ominaisuuksia arvostaa, niin tarjonta kaventuu olennaisesti. Juuri tällaista on sijoitusstrategian laatiminen. Sen sijaan, että lähdet ostamaan autoja kuvien (pörssikurssien) perusteella, pohdit ensin, millaisia yhtiöitä haluat edes salkkuusi.

Kurssilla perehdytään kolmeen erilaiseen sijoitusstrategiaan, laatu-, arvo- ja kasvustrategiaan. Kun itsellesi mieluisa strategia on löytynyt, on paljon helpompaa lähteä seulomaan osakkeita. Joidenkin tunnuslukujen rooli korostuu, kun taas toisilla tunnusluvuilla ei ole juurikaan merkitystä.

Tulet varmasti löytämään runsaasti sopivia kandidaatteja, mutta mikä näistä on paras? Seuraavaksi tutustutaan yhtiön ominaisuuksiin ja tekemiseen, sekä hinnoitteluun suhteessa näihin. Pääset eturiviltä katsomaan miten Svenne Holmström seuloo osakkeita näiden strategioiden perusteella ja miten hän tutustuu yhtiöihin. Varsinaiset yhtiöesimerkit eivät ole niinkään kiinnostavia, vaan se tapa löytää ja käsitellä tarjolla olevaa informaatiota. Tällä tavalla tulet löytämään itsellesi paras vaihtoehto.

Kun kiinnostava kohde löytyy, on seuraavaksi hyvä selvittää, millainen kiire on ostaa. Tähän tekninen analyysi voi tarjota lisäarvoa sijoittajalle. Kurssilla tutustutaan liukuviin keskiarvoihin ja Relative Strength Indeksiin. Teorian jälkeen Svenne analysoi runsaan määrän eri yhtiöitä ja tulkitsee käyriä. Yhtiöesimerkit tulivat ehdotuksina live webinaariin osallistuvilta. Aina emme saa kaikkia vastauksia, mutta tekninen analyysi voi tarjota sen verran hyvää tukea sijoituspäätöksen tekoon, ettei sitä tulisi sivuttaa kokonaan.

Viimeisessä osiossa luodaan vankka perusta omatoimiseen sijoitustoimintaan, ja ideoita oman sijoitussuunnitelman laatimiseen. Sen sijaan, että keskittyy raketteihin, aikaansaadaan yleensä vakaampia ja parempia tuottoja hallitsemalla salkkua varmoin ottein. Sijoitussalkun hallintaa voi ihan hyvin verrata autonhuoltoon, kun pidät huolta salkustasi ja reagoit tarvittaessa voi matka jatkua ilman suurta huolta. Toki yllätyksiä voi tulla matkan varteen, mutta kurssimme avulla opit tunnistamaan riskit ja mahdollisuudet sekä vältät ajamista tiellä oleviin kuoppiin turhaan. Kaikkien ei tarvitse toistaa samoja virheitä, sen takia nostamme näitä esille varsin oivaltavalla tavalla.

Loppujen lopuksi luodaan itselleen tiettyjä yksinkertaisia mutta varsin tehokkaita nyrkkisääntöjä, joita on helppo muistaa ja seurata. Ghost Investorin erikoisuutena on esittää vaikeita asioita kansantajuisesti sekä antaa selkeitä neuvoja omatoimiseen sijoittamiseen. Tästä saamme paljon kiitosta.

Svenne Holmström kouluttaa

Valmentajamme Svenne Holmström toimi kuudentoista vuoden aikana eri pankeissa sijoittamisen parissa muun muassa myyntijohtajana, konttorinjohtajana ja sijoitusasiantuntijana. Lisäksi hän on pitkän linjan sijoittajana luonut oman varallisuutensa ihan itse tyhjältä pöydältä. Tämä on tapahtunut kärsivällisellä ja pitkäjänteisellä, yli 20 vuotta kestäneellä, pääosin suoriin osakkeisiin sijoittamisella.

Svennellä on erityinen taito puhua hyvinkin käytännönläheisellä ja havainnollistavalla tavalla, vaikka käsiteltävä aihe olisikin monimutkainen. Jotkut teoriat ovatkin varsin hankalia, mutta sitä ei kyllä huomaa Svennen tavasta esittää näitä. Moni palautteen antaja kertoo tienneensä tiettyjä asioita mutta oppineen ymmärtämään nämä vasta Svennen luennoilla.

Svenne osaa myös innostaa. Moni asiakas onkin kertonut palautteessaan, kuinka ryhtyi tuumasta toimeen, nimenomaan koulutuksemme innoittamana. Svenne kouluttaa syvällä ammattitaidolla, esittää omia näkemyksiä ja mielipiteitä eikä sorru kiihkoiluun. Siinä pitkän linjan sijoittajan kokemus näkyy selvästi.

Luentojen aiheet (ja tallenteiden pituus)

Tämä kurssi koostuu neljästä noin kahden tunnin pituisista webinaaritallenteiden katseluoikeuksista. Kurssi järjestettiin viidesti kevään 2021 aikana erinomaisin arvosanoin. Kaikki palautteen antaneet suosittelisivat kurssia muille.

 • Keskeisimmät sijoitusstrategiat (2:02:59)
  • Laatustrategia
  • Arvostrategia
  • Kasvustrategia
  • Tunnuslukujen hyödyntäminen eri strategioissa
 • Sijoituskohteen reaaliaikainen analysointi (1:54:22)
  • Ideoita laatu-, arvo- ja kasvuyhtiöiden seulontaan
  • Seulotaan reaaliajassa kolme yhtiötä eri strategioiden kautta ja tutustutaan yhtiöihin takemmin. Ideana näyttää miten yhtiöitä löydetään, analysoidaan ja millaisia tietoja etsitään. Yhtiöt toimivat esimerkkeinä prosessin kuvaamisessa.
  • Vapaa kassavirta
  • ESG vastuullinen sijoittaminen
 • Tekninen analyysi (2:01:57)
  • Liukuvat keskiarvot
  • RSI
  • Live harjoittelu Eurolandin ja Börsdatan palveluissa
 • Kohti ammattimaista sijoittamista (2:04:53)
  • Kaupankäyntisääntöjä
  • Bottom up vai top down
  • Kassan- ja riskien hallinta
  • Salkun tasapainottaminen ja -hallinta
  • Ongelmallisia sijoituskohteita
  • Virheiden välttäminen

Kohderyhmä

Kurssin ensisijaisena kohderyhmänä ovat osakesijoittamisesta kiinnostuneet, jotka haluavat kehittää taitojaan. Suosittelemme, että tunnet osakesijoittamisen peruskäsitteet ja keskeisimmät tunnusluvut saadaksesi kurssista mahdollisimman paljon irti.

Mitä kurssilaiset sanoivat?

Hyvä ja mielenkiintoinen koulutus sijoitusalan ammattilaisen vetämä. Paljon uutta miettittävää kokeneellekkin sijoittajalle. Monelta isolta ja kalliilta virheeltä olisi varmasti välttynyt, jos tämän koulutuksen olisi käynyt vaikka 10-vuotta sitten.Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitos.

Paras koulutus pitkään aikaan. Selkeä rakenne ja asioiden esittäminen ja pidän Svennen tyylistä – mukava kun on suoraa puhetta ja myös mielipiteitä ja samalla koulutus on neutraalia ja kiihkotonta. Innostavaa kyllä !

10 arviota tuotteelle Osakesijoittaminen II

 1. Claes Lindholm

  Todella erinomainen kurssi! Sven e on tosi raudanluja ammattilainen! Suosittelen lämpimästi!

 2. Heidi Tanhua

  Tämä kurssi avasi konkreettisesti ja ymmärrettävästi huikean maailman osakesijoittamiseen aivan uudella tasolla. Voin lämpimästi suositella tätä ja kaikkia muita Svennen kursseja. Tällä kertaa tieto ei lisännyt tuskaa, vaan toi varmuutta ja lisäsi oman toiminnan johdonmukaisuutta osakesijoittamisen mielenkiintoisessa maailmassa. Kiitos Svenne!

 3. Tuomas Mäkelä

  Huippulaadukas kokonaisuus, jonka perustana on Svennen ainutlaatuinen kyky luoda hyvä ilmapiiri ja opettaa vaikeimmatkin asiat oppilailleen heistä aidosti välittäen.

 4. Jari

  Svenne paitsi hallitsee asiansa, myös esittää sen selkeästi, ymmärrettävästi ja innostavasti.

 5. Eetu

  Katsoin sijoitusmaailmaa kokonaan eri silmin kurssin jälkeen. Sain varmuutta ja en enää murehtinut niin paljon kurssien heilahteluista. Suosittelen.

 6. Sari H

  Paljon on tullut sijoituskirjoja luettua ja niistäkin opittua, mutta tämä kurssi toi asiat kansantajuisesti esille ja avasi silmäni uudelleen. Svenne tuo asiat innostavasti esille visuaalisesti ja esimerkkejä käyttäen.
  Asiapitoista “tykitystä” jokainen oppitunti alusta loppuun asti, todellakin hintansa arvoinen kurssi. Suosittelen ehdottomasti.
  Kiitos Svenne 🙂

 7. Tapani Väänänen

  Kurssi oli hyvä. Kurssilla voisi olla vielä enemmän ulkomaisten osakkeiden konkreettista “ostokonsultointia”!

 8. Maria K.

  Minulle on tärkeää hoitaa säästöjäni mahdollisimman hyvin.

  Sain kurssilta kaipaamiani työkaluja ja eväitä omaan tekemiseen osakepoiminnan parissa. Paljon relevanttia asiaa helppotajuisena kokonaisuutena.

  Svennen ymmärrys osakesijoittamisesta, ja kiinnostus asiaan näkyy innostavana sekä erittäin selkeänä esitystapana.

  Lämmin suositus.

 9. Kirsi A

  Pitää kiittää kaveria, kun vinkkasi minut kurssille. Oma osakesijoitusura vasta alussa, mutta pysyin hyvin mukana Svennen loistavan koulutusotteen ansiosta. Vaikeat asiatkin muuttui ymmärrettäviksi .
  Hienoa on myös kurssin interaktiivisuus; kysymyksiin saa heti vastauksia ja omia osakepoimintoja käytetään esimerkkeinä.
  Olen ottanut opit ja työkalut heti ahkeraan käyttöön ja nyt tuntuu, että pystyn paremmin luottamaan omiin poimintoihini, vaikka meno markkinoilla olisikin ailahtelevaa. Kiitokset!

 10. Osmo Valtonen

  Erinomainen kurssi! Paljon asiaa, mutta ei liian paljon. Jotkut asiat, mm. teknisen analyysin käyttö, vaativat ainakin omalta kohdaltani vielä lisäopiskelua.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Svenne Holmström kouluttaa

image001

Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on osaava ja inspiroiva kouluttaja. Hän osaa yksinkertaistaa vaikeatkin asiat hyvin käytännönläheisellä tavalla, pilke silmäkulmassa. Hänen esiintymistyylinsä on mukaansa tempaiseva ja innostava.

Kursseilla ei ole koskaan tylsää!

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

http://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
SV_LOGO_Holmstrom_Group_Oy_FI_413656_web