Rahoitusalan koulutukset

bank-g0926da946_1920

Joka vuosi olemme toteuttaneet rahoitusalan sisäisiä koulutuksia eri pankkiryhmille. Näitä on ollut paljon. Rahoitusalan koulutukset on räätälöitävissä toivotun aiheen mukaan. Muun muassa tällaisia valmennuksia tai koulutuksia olemme toteuttaneet:

  • Korkorahastojen ansaintalogiikka ja riskit. Syväkatsaus korkosijoittamisen maailmaan jossa osallistujat oppivat määrittelemään korkorahastojen tuotto-odotus, korko-omaisuusluokkien ominaispiirteet ja niiden kohderyhmät, markkinamuutosten vaikutukset rahastojen arvoihin ja niihin liittyvät laskuharjoitukset. Noin 3,5 tunnin setti + tauko.
  • Osakesijoittamisen perusteet ja salkun rakentaminen. Tavoitteena ymmärtää miten salkkua olisi hyvä rakentaa ja miksi, sekä saada kuva osakesijoittajan arjesta. Osakesijoittajilla on usein myös rahastoja, joten eduksi on ymmärtää millainen rooli sekä osakkeilla, että rahastoilla on hajautetussa salkussa.
  • Osakesijoittamisen tunnusluvut. Tässä käydään läpi sijoittajan kannalta keskeisimmät tunnusluvut, joiden avulla sijoittaja luo kuvan yhtiön laadusta ja arvostuksesta. Tällaisia settejä on ollut eripituisina, riippuen tilauksesta.
  • Sijoittajan psykologia ja sijoittamisen riskit. On erittäin tärkeätä ymmärtää miten sijoittaja reagoi eri asioihin ja miksi. Tunteet vaikuttavat hyvinkin paljon päätöksentekoon useimmilla, ja useimmat sijoittajat liikkuvatkin epämukavuusalueella etenkin ensimmäistä sijoitusta tehdessään. Melko moni vastaa riskiä karttavalla tavalla riskikartoituksissa, koska menettämisen pelko on voimakkaampi kuin mahdollinen ansainta. Setin tarkoituksena on auttaa ymmärtämään sijoittajan sielunelämää ja miten sijoituspäätökset tehdään.

Tämän lisäksi olemme toteuttaneet henkilökohtaista APV1 valmennusta, ja muita täsmäkoulutuksia. Valmista materiaalia on runsaasti sijoittamisen eri aiheista.

Olemme myös toteuttaneet asiantuntijaesityksiä pankkien asiakastilaisuuksissa eri aiheista, mm rahastosäästämisestä. Palaute on aina ollut kiitettävä ja tuhansissa verbaalisissa kurssipalautteissa toistuvat sellaisia sanoja kuin inspiroivaa, käytännönläheistä, helposti ymmärrettävää, asiantuntevaa, sopivasti huumoria, ammattimaisuutta, kokemusta ja materiaalien huippulaatua.

Svenne Holmströmillä on vahva 16 vuoden pituinen pankkitausta sijoittamisen parissa sekä Nordeasta, että Aktiasta. Lisäksi hän on päätoimisesti kouluttanut sijoittamista ja talousasioita vuodesta 2018 Ghost Investorin kautta. Hän on toiminut yksityissijoittajana kohta 25 vuotta. Svenne kuuluu sijoitusskenen tunnetuimpiin henkilöihin ja media on haastatellut häntä yli sata kertaa eri kanavissa. 

 

Olemme rahoitusalan toimijoista täysin riippumaton eikä meillä ole minkään pankin kanssa kaupallisia sopimuksia (eikä tule). Esityskieli voi olla suomi tai ruotsi. Voimme toteuttaa koulutuksia missä päin tahansa Suomea sopimuksen mukaan. Kohderyhmänä voi olla yksittäisen pankkikonttorin väki tai jopa koko pankin väki esimerkiksi ajankohtaispäivillä.

Pyydä tarjous! svenne ( a ) ghostinvestor.fi tai 044-7669568

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952