Toimitusehdot

Ghost Investor (Holmström Group Oy) yleiset toimitusehdot.

Nämä sopimusehdot ovat voimassa 23.11.2023 alkaen ja koskevat Holmström Group Oy:ta ja Ghost Investoria. Olemassa olevien asiakkaiden kohdalla näitä sopimusehtoja sovelletaan välittömästi.

Palveluntarjoaja

Holmström Group Oy
Y-tunnus 2874199-4
Postiosoite: Kauppiaankatu 11, 10300 Karjaa

Holmström Groupin aputoiminimiä ovat Ghost Investor, Holmström Education & Coaching ja Holmström Consulting.

Sivustot, joihin näitä sopimusehtoja sovelletaan: www.ghostinvestor.fi

Yleistä

Holmström Group Oy noudattaa Suomen verkko- ja kuluttujakaupassa säädettyjä lakeja ja asetuksia. Tätä sopimusehtoa sovelletaan kuluttajan, yrityksen tai yhteisön (jäljempänä “asiakas”) ja Holmström Group Oy (jäljempänä “yritys”) välisessä kaupankäynnissä. Yritys myy valmistamiaan digitaalisia tuotteita, kuten verkkokursseja ja webinaareja. Tuotteiden maksuliikenne kulkee Paytrail Oyj:n palvelun kautta. Laskutus on mahdollista mm henkilökohtaisessa neuvonannossa, erikseen sovittaessa.

Sopimuksen syntyminen, koulutuksen tilaaminen

Verkkokurssi ostetaan ja webinaariin tai fyysiseen koulutukseen ilmoittaudutaan www.ghostinvestor.fi sivujen kautta. Sopimus syntyy, kun asiakas maksaa ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Maksamalla ostokorin sisältö asiakas hyväksyy nämä tilaus- ja toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä mahdolliset toimituskulut.  Asiakas ei ole tämän jälkeen velvollinen ostamaan muita tuotteita eikä sitoudu kuukausittaisiin maksuihin tai ostoihin.

Palvelut ovat henkilökohtaisia

Webinaarit, webinaaritallenteiden katseluoikeudet, verkkokurssit tai live kurssit ovat henkilökohtaisia eikä niitä, niiden sisältöä, tai tunnuksia palveluumme saa jakaa kenellekään. Holmström Group Oy omistaa materiaalien kaikki oikeudet. Mikäli ostajana on oikeushenkilö tai organisaatio on vain yhdellä fyysisellä henkilöllä, joka on työsuhteessa tai hallituksessa siinä organisaatiossa oikeudet kurssiin.

Palvelujen toimitus

Palvelu toimitetaan sopimusehtojen mukaisella tavalla ja tilausvahvistuksessa ilmoitetulla aikataululla.

  • Verkkokurssit: heti oston yhteydessä
  • Webinaarit ja fyysiset koulutukset: markkinointimateriaalissa mainitun aikataulun mukaisesti
  • Henkilökohtainen neuvonanto: Asiakkaan ja yrityksen erikseen sopiman neuvonta-aikataulun pohjalta

Hinnat

Palvelujen ja tuotteiden hinnat voivat vaihdella ja muuttua. Sähköpostilistalla oleville henkilöille saatetaan antaa ylimääräisiä alennuksia tai alennuskuponkeja. Yrityksen verkkokaupassa oleva hinta on se, jonka asiakas maksaa, ellei asiakkaalla ole käytössään alennuskuponkia.  Erilaiset kampanjat ja alennukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, eikä alennuksia myönnetä jälkikäteen. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Maksaminen

Tuotteiden ja palvelujen maksaminen tapahtuu Paytrailin kautta. Asiakas voi myös maksaa erillisen laskun kautta, pääosin kun kyse henkilökohtaisesta neuvonannosta. Asiakas on velvollinen maksamaan ostamansa tuotteet kokonaan, ellei käytä kuluttajasuojan peruutusoikeutta. Laskutusvaihtoehdossa maksuehtona on 14 pv netto.

Mikäli maksua ei vastaanoteta eräpäivään mennessä, yrityksellä on oikeus lisätä laskuun korkolainmukainen viivästyskorko, huomautusmuistutus ja keskeyttää palvelu siihen saakka, kunnes lasku on maksettu. Mikäli maksua ei vastaanoteta 2 kuukauden kuluessa alkuperäisen laskun eräpäivästä, yrityksellä on oikeus poistaa asiakkaan käyttöoikeus palveluun kokonaan ja evätä mahdolliset ostot jatkossa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Sopimusehtojen muuttaminen

Yritys pidättää itsellään oikeuden muuttaa sopimusehtoja ja hintoja. Muutosten taustalla ovat yleisimmin lainsäädännölliset muutokset. Asiakas on velvollinen tarkistamaan sopimusehtojen sisällön aika ajoin ja päättämään sen jälkeen haluaako hän jatkaa sopimusehtojen noudattamista. Mikäli asiakas ei halua noudattaa näitä tai myöhemmin muutettuja sopimusehtoja, yrityksen sivustojen käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Asiakaspalautukset ja reklamaatiot

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukaiset ehdot peruuttaa kauppa. Kuluttajalla ei kuitenkaan ole oikeutta peruuttaa digitaalisen tuotteen ostoa sen jälkeen, kun yritys on aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamisen.

Kun kyse on webinaarista tai fyysisestä koulutuksesta, asiakkaalla on 14 päivän peruuttamisoikeus maksuhetkestä, kuitenkin enintään siihen hetkeen, että webinaariin tai fyysiseen koulutukseen on 14 vuorokautta aikaa. Jos ostaminen tapahtuu, kun webinaarin tai fyysisen koulutuksen alkamiseen on alle 14 vuorokautta ei asiakkaalla ole peruuttamisoikeutta. Lue lisää alla:

https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona). Asiakaspalautuspyyntö tulee toimittaa viipymättä sähköpostilla osoitteeseen svenne ( a ) ghostinvestor.fi.

Asiakasreklamaatiot tulee lähettää yritykselle viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa maksuhetkeltä. Yritys käsittelee reklamaatiot yhden viikon kuluessa siitä, kun reklamaatio on tullut yritykselle.

Vastuuvapauslauseke

Holmström Group Oy on rakentanut ja toteuttanut kaikki verkkokoulutukset, webinaarit ja fyysiset koulutukset (jäljempänä “koulutukset”). Esittelijällä, tai hänen lähipiirillään, saattaa olla omistuksia koulutuksissa mainituissa yhtiöissä, jota asiakkaan on syytä ottaa huomioon koulutusta tulkitessaan.

Koulutusten tiedot on kerätty lähteistä, joita Holmström Group Oy pitää luotettavina. Markkinat ovat kuitenkin jatkuvasti muutosten kohteena, tästä syystä koulutuksissa mainitut faktat ja menettelytavat voivat vanheta nopeastikin. Holmström Group Oy ei vastaa koulutuksissa mahdollisesti esiintyvistä virheellisistä tai harhaanjohtavista tiedoista ja puutteista.

Koulutuksissa mainitut esimerkit, menettelytavat ja tutkimukset ei voida katsoa sijoitusneuvonnaksi, tai henkilökohtaisiksi neuvoiksi millään tavalla. Kenenkään ei ole syytä eikä edes mahdollista tehdä sijoituspäätöksiä koulutusten yleisten tietojen perusteella. Sijoitusneuvonnan antaminen on luvanvaraista toimintaa.

Pörssikurssit voivat laskea tai nousta, jota sijoittajan tulee huomioida omista lähtökohdistaan. Verotuskäytännöt voivat vanheta ja muuttua hyvinkin yllättävällä tavalla sijoittajan näkökulmasta. Holmström Group Oy ei vastaa millään tavoin sijoittajan tekemistä, tai tekemättä jättämisistä sijoituspäätöksistä, vaikka ne olisikin tehty koulutusten tietojen perusteella. Sijoittaja vastaa aina omasta tekemisestään ja omista sijoituspäätöksistään.

Sovellettava laki ja toimivaltainen tuomioistuin

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Viime kädessä asia ratkaistaan Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Yhteydenotot:

Sven-Eric Holmström, toimitusjohtaja
044-7669568
svenne ( a ) ghostinvestor.fi

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952