Yhdistyksille, yrityksille ja lukioille

yhdistys

Meidän kurssejamme voidaan myös tarjota sisäisinä koulutuksina yrityksessä tai yhdistyksen jäsenille. Verkkosivuiltamme löytyvien kurssien lisäksi on meillä myös muita aiheita talousasioista, säästämisestä ja sijoittamisesta. Jos haluat räätälöidyn kurssin, olethan todella hyvissä ajoin liikenteessä.

Olemme toteuttaneet eri pankeissa sisäisiä koulutuksia, mutta myös eri yrityksissä talous- ja vaurastumisvalmennusta osana henkilökunnan hyvinvointiprojekteja.

Koulutukset voidaan myös järjestää etänä, esim. Zoomin kautta. Tällä hetkellä pystymme ottamaan linjoille jopa 500 henkilöä yhtä aikaa, mutta näin laajoissa koulutuksissa ei ole juurikaan mahdollisuutta vuorovaikutukseen.

Paras ajankohta toteutukselle on päiväsaika, mutta tarjoamme myös ilta-aikoja ja viikonloppuja. Nämä ajat ovat hyvin haluttuja, joten varaa ajoissa.

Talouskurssi lukiossa

Tarjoamme myös lukiokurssia, jonka laajuus on yksi kurssi (= 2 opintopistettä uuden opetussuunnitelman mukaisesti). Luentoja on pääosin 18-23 kpl à 75 min yhden jakson aikana. Kursseja järjestetään mm Lohjan yhteislyseon lukiossa ja Karjaan ruotsinkielisessä lukiossa.

Kurssi toteutetaan luentosarjana ja se on sisällöltään varsin toisenlainen muihin lukiokursseihin verrattuna. Kurssissa lähdetään nimenomaan yksilön näkökulmasta ja katsotaan miten eri asiat vaikuttavat yksilöön, ja vieläkin oleellisemmin, miten yksilö itse voi vaikuttaa omaan elämäänsä eri valintojensa kautta.

Kurssissa käsitellään talousasioita monipuolisesti, aiheina mm. pankki ja vakuutusasiat, laskujen maksaminen ja verkkopankit, talouden suunnitteleminen, rahoitus ja vakuus, eri asumismuodot jne. Puolet kurssista käsittelee sijoittamista, kuten omaisuuslajeja, riskejä, salkun rakentamista, talousuutisten tulkitsemista jne.

Kurssilla ei ole kotitehtäviä eikä kirjoja.  Sen sijaan oppilaat saavat varsin kattavat laadukkaat materiaalit pdf-muodossa omaan henkilökohtaiseen ja yksityiseen käyttöönsä. Kurssin päätteeksi yleensä pidetään tentti tai oppilas kirjoittaa pidemmän esseen.

Kurssi voidaan myös toteuttaa etänä, joko lukion omia kanavia pitkin tai Zoomilla. Kurssi tarjotaan sekä suomeksi että ruotsiksi.

Pyydä tarjous!

svenne ( a ) ghostinvestor.fi

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952