Asiantuntijaesityksiä

svenne4

Ghost Investor tarjoaa asiantuntijaesityksiä yhdistyksille, yrityksille ja organisaatioille. Esitys voi myös olla osa seminaaria, messuja, sisäistä koulutusta, ajankohtaispäiviä tai vastaavaa.

Olemme esiintyneet mm. sijoitusmessuilla hyvinkin suuren yleisön edessä. Lisäksi olemme esittäneet asiantuntijaesityksiä sijoitusristeilyillä, pankkien ajankohtaispäivillä jne.

Esityksen teemana tulee olla talousasiat, säästäminen tai sijoittaminen ja puheen pituus voi olla 15-90 minuuttia riippuen tilaisuuden luonteesta. Erikseen voidaan sopia vielä pidemmistä kokonaisuuksista. Esitykset voidaan räätälöidä tilaajan tarpeiden mukaan, mutta ota kuitenkin huomioon, että olemme sitoutumattomia ja riippumattomia myös esityksissämme.

Pyydä tarjous vapaamuotoisella sähköpostilla tai soita meille! Varaa esityksesi hyvissä ajoin, kalenterimme on yleensä melko varattu lähikuukausien aikana.

Esityskielenä voi olla suomi tai ruotsi.

svenne ( a ) ghostinvestor.fi  tai 044-7669568

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952