Asiantuntijaesityksiä

svenne4

Ghost Investor tarjoaa asiantuntijaesityksiä yhdistyksille, yrityksille ja organisaatioille. Esitys voi myös olla osa seminaaria, messuja, sisäistä koulutusta, ajankohtaispäiviä tai vastaavaa.

Olemme esiintyneet mm. sijoitusmessuilla hyvinkin suuren yleisön edessä. Lisäksi olemme esittäneet asiantuntijaesityksiä sijoitusristeilyillä, pankkien ajankohtaispäivillä jne.

Esityksen teemana tulee olla talousasiat, säästäminen tai sijoittaminen ja puheen pituus voi olla 15-90 minuuttia riippuen tilaisuuden luonteesta. Erikseen voidaan sopia vielä pidemmistä kokonaisuuksista. Esitykset voidaan räätälöidä tilaajan tarpeiden mukaan, mutta ota kuitenkin huomioon, että olemme sitoutumattomia ja riippumattomia myös esityksissämme.

Pyydä tarjous vapaamuotoisella sähköpostilla tai soita meille! Varaa esityksesi hyvissä ajoin, kalenterimme on yleensä melko varattu lähikuukausien aikana.

Esityskielenä voi olla suomi tai ruotsi.

svenne ( a ) ghostinvestor.fi  tai 044-7669568

Rahoitusalan koulutuksia

Olemme toteuttaneet sisäisiä koulutuskokonaisuuksia eri pankeissa. Aiheena on mm ollut rahastosäästäminen, osakesijoittaminen ja yksityissijoittajan verotus. Toteutustapoja on ollut monia, kuten aamukoulutuksia ennen konttorin avaamista, puolipäivä- ja kokopäiväkoulutuksia. Osa näistä on järjestetty ajankohtaispäivien yhteydessä.

Olemme myös toteuttaneet henkilökohtaisia valmennuksia rahoitusalan ammattilaisille. Eri henkilöillä on erilaisia tarpeita ja tällä tavalla olemme pystyneet syventymään tiettyihin aiheisiin. Valmennukset ovat siis räätälöitävissä eri tarpeisiin.

Emme toimi konsulttina vaan valmentajana. Emme pyri muuttamaan toimintatapoja, vaan keskitymme ammattiosaamisen kehittämiseen. Olemme täysin sitoutumattomia ja vaalimme tarkasti pankkisalaisuutta. Svenne toimi pitkään pankkimaailmassa sijoitusneuvonta- ja myynninjohtotehtävissä, joten pankkimaailman arki ja sääntely on varsin tuttua. Pyydä tarjous!

yhdistys

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
LOGO_PLATINUM_STANDING_BLACK_FI_1080x952_427776