Usein kysyttyä

Miksi kuitissani lukee Holmström Group Oy?

Yhtiön virallinen nimi on Holmström Group Oy. Aputoiminimiämme ovat Ghost Investor, Holmström Education & Coaching ja Holmström Consulting. Tarjoamme eri brändien alla erilaisia palveluita.

Ovatko kurssimaksut vähennyskelpoisia verotuksessa?

Verottajan ohjeiden mukaan pääomatulojen hankkimiskulut ovat vähennyskelpoisia pääomatuloista, kun nämä liittyvät sijoitustoimintaan. Verottaja mainitsee mm ammattikirjallisuuden hankinnasta liittyvät kulut verkkosivuillaan. Valtaosa kursseistamme liittyvät sijoitustoimintaan ja kaikki liittyvät osaamisen kehittämiseen, joten kulut voidaan lisätä pääomatulojen hankkimiskuluihin vähennyksenä. Verottaja päättää toki viime kädessä onko kurssimaksu vähennyskelpoinen vai ei, eikä Ghost Investor pysty siihen vaikuttamaan.

Tarjoaako Ghost Investor omaisuudenhoitoa tai sijoitusneuvontaa

Emme tarjoa omaisuudenhoitoa tai sijoitusneuvontaa. Mikään meidän palveluistamme ei voi käsittää sijoitusneuvontana. Sijoituspalveluiden tarjoaminen edellyttää toimilupaa, emmekä ole sellaista toimintaamme hakeneet.

Harjoittaako Ghost Investor ghostingia?

Sijoitusalalla ghostingilla tarkoitetaan tietynlaista kurssimanipulaatiota, joka on täysin laitonta. Tällaista emme tee. Toisinaan ghost investoriksi tarkoitetaan myös angel investoreita, eli enkelisijoittajia. Enkelisijoittaja pysyy taustalla, tai sitten vaikuttaa hallituksen kautta yhtiön liiketoimintaan. Tällaistakaan emme harjoita.

Ghost sana tulee siitä, että toimimme taustalla ikään kuin haamuna, joka jakaa osaamistaan ja auttaa asiakkaitamme tekemään laadukkaita päätöksiä. Asiakas vastaa toki aina sijoituspäätöksistään.

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

http://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
Suomen Asiakastieto logo