Usein kysyttyä

Miksi kuitissani lukee Holmström Group Oy?

Yhtiön virallinen nimi on Holmström Group Oy. Aputoiminimiämme ovat Ghost Investor, Holmström Education & Coaching ja Holmström Consulting. Tarjoamme eri brändien alla erilaisia palveluita.

Kuinka kauan kurssit ovat käytettävissäni?

Kurssimateriaaleilla ei ole parasta ennen päivämäärää, ellei kurssin kuvauksessa ole tästä erillinen maininta. Voit siis palata materiaaleihin milloin vain! Vaikka osa kursseista (lähinnä webinaaritallenteet) voivat poistua valikoimasta pääsevät näiden tallenteiden katseluoikeudet jo aiemmin hankkineet asiakkaat silti materiaaleihin omien sivujensa kautta. 

 

Verkkokurssit kehitetään jatkuvasti, ja nykyisten asiakkaiden kursseihin saattaa tulla päivityksiä, uusia moduuleja, linkkejä jne. Tiedotamme päivityksistä sähköpostilistalla oleville asiakkaille. Voit liittyä sähköpostilistallemme etusivun kautta. 

Miksi en pääse kurssiini sähköpostilinkin kautta?

Olet todennäköisesti kirjautunut ulos kurssiympäristöstä. Näin tapahtuu myös jos tyhjennät selaimesi välimuisti. Sinun pitää olla siäänkirjautunut Ghost Investorin sivuille, jotta kurssilinkki vie oikeaan paikkaan. Kaikki kurssit löytyvät omien tietojen alta kun olet kirjautunut sisään.  Sisäänkirjautumistunnukset toimitettiin ensimmäisen oston yhteydessä. 

Ovatko kurssimaksut vähennyskelpoisia verotuksessa?

Verottajan ohjeiden mukaan pääomatulojen hankkimiskulut ovat vähennyskelpoisia pääomatuloista, kun nämä liittyvät sijoitustoimintaan. Verottaja mainitsee mm ammattikirjallisuuden hankinnasta liittyvät kulut verkkosivuillaan. Valtaosa kursseistamme liittyvät sijoitustoimintaan ja kaikki liittyvät osaamisen kehittämiseen, joten kulut voidaan lisätä pääomatulojen hankkimiskuluihin vähennyksenä. Verottaja päättää toki viime kädessä onko kurssimaksu vähennyskelpoinen vai ei, eikä Ghost Investor pysty siihen vaikuttamaan.

Miksi kurssien hinnat ovat noin matalia? Onko tässä jokin jekku?

Pidämme kurssien maksut mahdollisimman matalana siksi, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua niihin. Ajattelemme, että meidän kurssit ovat tietyllä tavalla verrattavissa kirjoihin, eikä niistäkään makseta maltaita. Rahoitusalalla koulutusten hinnat ovat muutenkin meistä liian usein piensijoittajien tavoittamattomissa.

 

Kursseillamme ei ole verkkokurssimaailmassa niin tyypillistä upsell meininkiä, jossa myydään jotain kalliimpia tuotteita tai palveluita. Kerromme toki lyhyesti, jos meillä on jokin täydentävä kurssi mutta emme myy sisäänheittotuotteita.

 

Siitä huolimatta panostamme laajasti laatuun. Ehdoton kriteerimme on luoda merkittävää lisäarvoa jokaisella kurssilla, tyytyväisyystakuulla. Tähän asti meillä ei ole ollut yksikään tyytymätön asiakas saamamme palautteen perusteella.

 

Emme yritä rahastaa, emmekä painosta ostamaan lisää. Emme edes lähetä tarjouksia nykyisille asiakkaillemme ja uutiskirjeemme lähtee vain sitä erikseen tilanneille. Ja heillekin korkeintaan kerran kuussa, ja vain jos meillä on oikeasti jotain asiaa. Me suorastaan inhoamme tyrkyttävää ja painostavaa myyntiä, jossa päätös pitää tehdä hetimiten, joten emme itsekään harjoita tällaista.

 

Taidamme olla huonoja yrittäjiä tässä mielessä, mutta me näemme tämän asian näin: Jos olet jonkun yrityksen asiakas, millaista palvelua haluaisit ja millaisia hintoja olisit valmis maksamaan? Ainakin me haluamme hyvää palvelua mutta järkevään hintaan, siten että sekä asiakas että yrittäjä molemmat voivat olla tyytyväisiä. Asiakas päättää ihan itse haluaako suositella meitä vai ei.

Tarjoaako Ghost Investor omaisuudenhoitoa tai sijoitusneuvontaa

Emme tarjoa omaisuudenhoitoa tai sijoitusneuvontaa. Mikään meidän palveluistamme ei voi käsittää sijoitusneuvontana. Sijoituspalveluiden tarjoaminen edellyttää toimilupaa, emmekä ole sellaista toimintaamme hakeneet.

Harjoittaako Ghost Investor ghostingia?

Sijoitusalalla ghostingilla tarkoitetaan tietynlaista kurssimanipulaatiota, joka on täysin laitonta. Tällaista emme tee. Toisinaan ghost investorilla tarkoitetaan myös angel investoreita, eli enkelisijoittajia. Enkelisijoittaja pysyy taustalla, tai sitten vaikuttaa hallituksen kautta yhtiön liiketoimintaan. Tällaistakaan emme harjoita.

Ghost sana tulee siitä, että toimimme taustalla ikään kuin haamuna, joka jakaa osaamistaan ja auttaa asiakkaitamme tekemään laadukkaita päätöksiä. Asiakas vastaa toki aina sijoituspäätöksistään.

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952