Tunnuslukuanalyysi

Tunnusluvut tutuiksi!

69,00  sis. 24% alv

Ensin käydään läpi mitä tulos- ja taselaskelma kertovat. Tämän jälkeen käydään läpi kahdeksan keskeistä tunnuslukua, joiden avulla opit arvostamaan osakkeita. Et halua ostaa väärään hintaan, tai luopua liian aikaisin. Tämän kurssin avulla saat selkeitä vihjeitä tunnuslukujen tulkintaan kansantajuisesti.

Tyytyväisyystakuu, ellet ollut tyytyväinen saat rahasi takaisin!

Kun lähdet sijoittamaan suoriin osakkeisiin, on osakkeiden arvostaminen erittäin keskeistä menestyksen kannalta. Tulet toki löytämään huippuhienoja yhtiöitä, mutta yhtiön osakekurssi ei vielä paljasta onko yhtiö edullinen vai ei.

Osakkeita voidaan arvostaa monella eri tapaa, tärkein taitaa olla ”tulevien tuottojen diskonttaus nykyhetkeen”, vapaasti suomennettuna ”älä maksa liikaa yhtiöistä”…

Keskeisimpien tunnuslukujen avulla saadaan hyvä arvio markkinoiden tavasta arvostaa yhtiöitä. Yhtiöhän on yleensä edullinen tai kallis syystäkin. Kun saadaan kuva yhtiön arvostuksesta, voidaan lähteä tutkimaan syytä arvostukseen. Toisiaan huomataan, että markkinat ovat todennäköisesti väärässä, ja yhtiö on edullinen tai kallis syyttä.

Tässä, niin kuin kaikissa muissakin kursseissamme, pyrimme esittämään asiat mahdollisimman käytännönläheisellä ja havainnollisella tavalla. Siksi tämä verkkokurssi lähtee ihan jo tulos- ja taselaskelmista ja avaa mitä eri asiat tarkoittavat pääpiirteittäin.

Näistä sitten lähdetään kasaamaan eri tunnuslukuja. Kurssimme avulla saat kokonaiskuvan osakkeiden arvostamisesta, mistä tunnusluvut tulevat ja mistä ne kertovat. Kurssissa käydään läpi seuraavat tunnusluvut: P/E, PEG, P/B, P/S, osinkotuotto, oman pääoman tuotto, omavaraisuusaste ja nettovelkaantumisaste. Yhteensä kahdeksan varsin hyödyllistä tunnuslukua.

Mukana on myös pidempi, 43min osio, joka antaa selvät toimintaohjeet kun tunnistat salkussasi yliarvostettuja osakkeita, nimenomaan tunnuslukujen perusteella.

Tähän kurssiin tehtiin kaksi bonusharjoitusvideota, joiden avulla opit omatoimisesti seulomaan osakkeita, sekä tutkimaan ja seuraamaan omaa sijoitussalkkuasi. Teimme myös kaksi tenttiä, joiden avulla opit soveltamaan tunnusluvut ja tulkitsemaan niitä oikeassa elämässä. Tenttien suorittamisessa ja vastausten tutkimisessa vierähtää helpostikin enemmän aikaa, mutta juuri tässä jos koskaan ei kannata hosua.

Kurssin laajuus on kolme moduulia, yhteensä yli 4,25 tuntia videomateriaalia + tentit. Yhdessä Osakesijoittaminen I kurssin kanssa saat erinomaiset valmiudet omatoimiseen osakesijoittamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunnusluvut tutuiksi!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Svenne Holmström kouluttaa

image001

Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on osaava ja inspiroiva kouluttaja. Hän osaa yksinkertaistaa vaikeatkin asiat hyvin käytännönläheisellä tavalla, pilke silmäkulmassa. Hänen esiintymistyylinsä on mukaansa tempaiseva ja innostava.

Kursseilla ei ole koskaan tylsää!

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952