hand-2722104_1920

Sijoittamisen peruskurssi, webinaaritallenne

69,00  sis. 24% alv

Haluatko oppia vaurastumaan sijoittamalla? Tämän innostavan kurssin avulla luot sijoittamiseen vankan perustan, josta on hyvä jatkaa!

Tämä kurssi sopii sekä aloittelijoille, että nykyisille sijoittajille.

Tyytyväisyystakuu, ellet ollut tyytyväinen saat rahasi takaisin!

Millainen tämä kurssi on?

Idea tähän kurssiin syntyi jo monta vuotta sitten kun kurssin vetäjä Svenne Holmström teki vielä töitä sijoittamisen parissa pankkimaailmassa. Tuhansien asiakaskohtaamisten myötä Holmströmille kirkastui mitkä asiat askarruttavat useimpia todellisuudessa, ja kaikki kulminoituu oikeastaan riskiin ja sen käsittämiseen.

Nousussa ollaan kaikki kavereita, mutta jo pienet laskut aiheuttavat mielipahaa ja pelkoa. Tämä luo monelle melko korkean kynnyksen aloittaa sijoittamaan. Mutta miksi on näin? Ja mitä voidaan tehdä asialle? Tästä syntyi suosittu sijoittamisen peruskurssi. Kurssi järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2018 ja palaute on jokaisella kerralla ollut kiitettävä.

Kurssilla opit ymmärtämään miksi reagoimme niin kuin reagoimme. Taustalla vaikuttavat hyvin primitiiviset mutta inhimilliset toimintatapamme. Tunteet voidaan hallita hyvällä sijoitussuunnitelmalla ja ymmärtämällä, miten riski toimii todellisuudessa ja miten sitä voi hyödyntää ajamaan tuottoja. Tärkeätä on myös ymmärtää mistä ja miten tuotot tulevat. Näihin teemoihin syvennytään peräti neljän luennon verran.

Kurssilla tutustutaan myös keskeisimpiin sijoitustuotteisiin, pääpainona rahastot ja indeksirahastot, sekä näiden verotukseen. Osakesijoittamista käsitellään sen sijaan erikseen Osakesijoittaminen I ja Osakesijoittaminen II kursseilla. Verojaksossa pohditaan myös laajemmin asuntosijoittamisen verotusta. Kokonaisuus on suunniteltu luomaan vankan pohjan sijoittamiseen, joka luo itseluottamusta ja varmuutta tekemiseen.

Kurssiohjelma

Tämä on kuuden luennon kokonaisuus, syys-lokakuussa järjestetystä Sijoittamisen peruskurssista. Tallenteissa on tiettyä vuorovaikutusta siihen osallistuneiden osallistujien kanssa. Jokaisen luennon päätteeksi järjestettiin vapaamuotoinen keskustelu, jota ei nauhoitettu. Alla luentojen aiheet ja tallenteiden pituus:

 • Luento 1, Taustalla vaikuttava psykologia ja syyt sijoittamiseen (1h 44min)
  • Inhimillinen tekijä, myytit ja ennakkoluulot, omat tunteet ja oma riskinsietokyky, gurut. Inflaatio ja passiiviset tulovirrat
 • Luento 2, Miten rakennat sijoitussuunnitelman ja pitäydyt siinä? (1h 36min)
  • Tavoitteet ja aikataulu, budjetti ja kulujen seuranta, nettovarallisuus, asumisen rooli vaurastumisessa, suunnitelman seuranta. Jaksossa pohditaan näitä kolmesta eri lähtökohdista
 • Luento 3, Riskienhallintaa (1h 39min)
  • Allokaatio, hajautus, aika markkinoilla vai ajoitus, volatiliteetti ja tuottojen normijakauma, miten arvioida tulevia tuottoja riskin avulla, kolme riskitasoa, sijoittajien perisynti, riskienkartoitus pankeissa, aikahajautus
 • Luento 4, Mistä tuotot oikein tulevat? (1h 36min)
  • OSakemarkkinat, tekeminen ja odotukset, korkomarkkinat, BKT kasvu ja pörssikurssit, nouseeko pörssi aina?, tuottojen assymetria, suhdannevaihtelut, pörssin syke, miinusvuosien todellinen merkitys ja vaikutus tuottovaatimukseen, epäonnistunut sijoitus ja siitä palautuminen, eri omaisuuslajien riskit ja niiden hallinta
 • Luento 5, Tavallisimmat sijoitustuotteet (1h 54min)
  • Talletusten rooli, rahastot ja indeksirahastot sekä ETF:t, rahastojen kulut ja niiden merkitys tuottoihin, mistä tietoa rahastoista? Sijoitusvakuutukset, lyhyesti suorista osakkeista (osakesijoittamista käsitellään perusteellisesti Osakesijoittaminen I ja II kursseilla), osakesäästötilin todellinen merkitys, miten valitsen eri tuoteryhmien välillä?
 • Luento 6, Pääomaverotus käytännössä (1h 54min)
  • Verotuksen perusperiaatteet, hankintahinta, hankintameno-olettama, luovutusvoitot ja -tappiot, yksinkertainen verojensuunnittelu, luovutusjärjestys, pienet luovutukset, suoratuotot. Yksittäisten tuotteiden verotehokkuus, rahastot ja indeksirahastot sekä ETF:t, osakkeet, osakesäästötilin ja sijoitusvakuutusten verotus, asuntosijoittaminen, lyhyesti kryptoista

Tallenteet ovat toistaiseksi katsottavissa. Tallenteet eivät ole ladattavissa omalle koneelle, vaan ainostaan katsottavissa verkkokurssiympäristössämme.

Kohderyhmä

Tämä koulutus sopii aloittelijoille, mutta myös nykyisille sijoittajille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan. Kaikki termit selitetään käytännönläheisesti ja mukaan on otettu runsaasti havainnollistavia esimerkkejä.

Hinta

Tallenteiden katseluoikeuksien hinta on 69€ sisältäen alvin. Kurssimaksu voidaan lisätä pääomatulojen hankkimiskustannuksiin verotuksessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sijoittamisen peruskurssi, webinaaritallenne”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Svenne Holmström kouluttaa

image001

Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on osaava ja inspiroiva kouluttaja. Hän osaa yksinkertaistaa vaikeatkin asiat hyvin käytännönläheisellä tavalla, pilke silmäkulmassa. Hänen esiintymistyylinsä on mukaansa tempaiseva ja innostava.

Kursseilla ei ole koskaan tylsää!

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952