Osakesijoittaminen-III

Osakesijoittaminen III, -kun haluat enemmän. Torstaina 27.10.2022 klo 16-20, Tampere

89,00 

Pirkanmaan Osakesäästäjät ja Ghost Investor järjestävät yhdessä livekoulutuksen Tampereella 27.10. Koulutuksessa syvennytään ulkomaisiin osakkeisiin ja opitaan hyödyntämään velkavipua tehokkaasti mutta tarkalla riskienhallinnalla. Koulutus on kaikille avoin!

Hyödynnä jäsenetusi, Pirkanmaan Osakesäästäjien jäsenetuhinta 69€ sis.alv.!

Saatavuus: 127 varastossa

Osastot: ,

Pirkanmaan Osakesäästäjät ja Ghost Investor tarjoavat yhdessä Osakesijoittaminen III -kun haluat enemmän koulutusiltaa Tampereella 27.10.2022, klo 16 – 20. Väinö Linna sali, Kalevankatu 5, Tampere. Koulutus on kaikille avoin!

Koulutuksen kantavana teemana on löytää uusia mahdollisuuksia osakesijoittamisessa. Suomesta ei löydy tiettyjä toimialoja, mutta vielä tärkeämpää, Suomesta ei löydy tiettyjä osake-omaisuuslajeja. Näitä opit tuntemaan ja hyödyntämään koulutuksemme avulla. Lisäksi katsotaan miten tuotto-odotusta voi nostaa hyödyntämällä velkavipua hallitusti.

Herkkuja maailmalta

Sijoittaminen ulkomaisiin yhtiöihin on periaatteessa yhtä helppoa kuin sijoittaminen kotimaisiin yhtiöihin. Osakepoiminnan pääperiaatteet ovat täysin samat. Ensin tutustutaan yhtiöön, sitten tarkastellaan keskeisimmät avainluvut ja lopuksi, niin halutessamme, voimme katsoa, tarjoaako tekninen analyysi lisävihjeitä ajoitukseen.

Koulutuksessa käydään läpi:

 • Miksi ulkomaisia yhtiöitä?
 • Eri maiden ominaispiirteitä ja paikallisia käytäntöjä
 • Arvo-osuustilin vai osakesäästötilin kautta?
 • Osingot ja verotus
 • Liikaa perityn lähdeveron takaisin hakeminen
 • Kustannukset ja valuuttariski
 • Yhtiökokous
 • Seulonta ja seulonnan haasteita

Lisäksi tutustutaan kolmeen osakeomaisuuslajiin, joita ei löydy lainkaan Suomesta

 • Pörssilistatut sijoitusyhtiöt (esim. Investor ja Berkshire Hathaway)
 • REIT yhtiöt (esim. Realty Income)
 • Osinkoaristokraatit (esim. McDonald’s ja 3M)

Jokaisen osakeomaisuuslajin kohdalla käymme läpi etuja, haittoja, milloin omistaa ja milloin välttää. Pohdimme myös niiden roolia hajautetussa salkussa.

Tuotto-odotuksen nostaminen velkavivulla

Älä anna velkavipu sanan pelästyttää. Itse asiassa pieni velkavipu ajaa tuotto-odotusta oikein kivasti, kuhan rakentaa salkkunsa huolellisesti. Me tulemme käymään läpi, miten velkaa voidaan hyödyntää ja miksi sitä kannattaa ottaa eri esimerkkien kautta. Päähuomio tulee olemaan tehokkaassa riskienhallinnassa.

 • Velan muodot, edut ja haitat
 • Velka suhteessa kuukausisäästämiseen
 • Vakuuden riittävyys ja riskit
 • Velan käyttöaste ja vinkit tähän
 • Vastuullinen velan käyttö esimerkkeineen
 • Lopuksi havainnollinen esimerkki tehokkaasta salkusta

Velkavipua ei suositella vasta-alkajille.

Svenne Holmström kouluttaa

Svenne on jo monelle Tamperelaiselle ennestään tuttu, onhan hän vetänyt useita sijoituskoulutuksia Tampereella ja verkossa kiitettävällä palautteella.

Svenne on toiminut rahoitusalalla ensin 16 vuotta eri pankeissa, valtaosan ajasta sijoittamisen parissa ja on viimeisen viiden vuoden aikana kouluttanut sijoittamista Ghost Investor yrityksensä kautta. Kursseihin on osallistunut yli 7000 henkilöä jo. Svenne on myös toiminut aktiivisena osakesijoittajana yli 20 vuotta jo.

Asiat esitetään hyvinkin käytännönläheisellä ja havainnollistavalla tavalla, vaikka käsiteltävä aihe olisikin monimutkainen. Opit voidaan viedä suoraan käytäntöön. Svenne innostaa ja kouluttaa syvällä ammattitaidolla, esittää omia näkemyksiä ja mielipiteitä eikä sorru kiihkoiluun. Pitkän linjan sijoittajan kokemus näkyy selvästi.

Missä ja milloin?

Aika: Torstaina 27.10.2022 klo 16:00 – 20:00
Paikka: Tampereen Yliopisto, Väinö Linna Sali, Kalevankatu 5, 33100 Tampere

Tauko ja iltapala klo 17:45 – 18:15. Iltapalaksi tarjotaan kahvia ja teetä, mehua, voileipää, tuoreita hedelmiä ja konvehteja.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssimaksu verkkokaupassamme yllä olevan linkin kautta. Jos Sinulla on allergioita, pyydämme lisäämään tieto tästä lisätietokenttään. Välitämme nämä ravintolaan.

Koulutuksen hinta on 89€ sisältäen 24% alv. Hintaan sisältyy iltapala sekä esitysmateriaalit paperilla. Yhteensä noin 104 ppt-kalvoa.

Pirkanmaan Osakesäästäjien jäsenetuhinta on 69€ sis. 24% alv. Olet jo saanut alennuskoodin yhdistykseltä sähköpostilla, käytä tämä kassalla saadaksesi koulutus jäsenetuhintaan. Mikäli tämä ei ole tullut perille, pyydä alennuskoodi sähköpostilla yhdistykseltä: pirkanmaan@osakeliitto.fi

Jos et ole vielä Pirkanmaan Osakesäästäjien jäsen voit liittyä täällä. Liittymisen jälkeen, pyydä alennuskoodi yhdistykseltä sähköpostilla ja liitä kuitti maksetusta jäsenmaksusta. Ilmoittaudu tämän jälkeen tapahtumaan tämän sivun kautta yhdistsykseltä saamallasi alennuskoodilla. Alennus koskee vain Pirkanmaan Osakesäästäjien jäseniä.

Tilaisuus on kaikille avoin. Osallistujien olisi hyvä tuntea keskeisimmät tunnusluvut ainakin pääpiirteittäin, kuten P/E, P/B, osinkotuotto ja oman pääoman tuotto saadakseen kaiken irti koulutuksesta. Osakesijoittaminen I, Tunnusluvut tutuiksi! ja Osakesijoittaminen II kurssit tarjoavat reilusti tietoa osakesijoittamisesta ja toimivat hyvinä alustuksina tälle kurssille.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.10. klo 12:00!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Osakesijoittaminen III, -kun haluat enemmän. Torstaina 27.10.2022 klo 16-20, Tampere”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Svenne Holmström kouluttaa

image001

Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on osaava ja inspiroiva kouluttaja. Hän osaa yksinkertaistaa vaikeatkin asiat hyvin käytännönläheisellä tavalla, pilke silmäkulmassa. Hänen esiintymistyylinsä on mukaansa tempaiseva ja innostava.

Kursseilla ei ole koskaan tylsää!

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
SV_LOGO_Holmstrom_Group_Oy_FI_413656_web