Osakesijoittaminen-III

Osakesijoittaminen III, -kun haluat enemmän. Tiistaina 10.5.2022 klo 17-20:30 + keskustelu

Osakesijoittamisella voi vaurastua, me kerromme miten!

Tässä webinaarissa käydään läpi hyvinkin kiinnostavia osakeomaisuuslajeja esimerkkeineen, joita ei löydy Suomesta.

Velkavivulla voi myös nostaa tuotto-odotusta. Opit ymmärtämään kaiken mitä tulee tietää ennen kuin otat velkavipua käyttöösi.

Tuote ei enää ostettavissa verkkokaupastamme.

Osastot: ,

Osakesijoittaminen III webinaarin kantavana teemana on löytää uusia mahdollisuuksia osakesijoittamisessa. Suomesta ei löydy tiettyjä toimialoja, mutta vielä tärkeämpää, Suomesta ei löydy tiettyjä osake-omaisuuslajeja. Näitä opit tuntemaan ja hyödyntämään webinaarimme avulla. Lisäksi katsotaan miten tuotto-odotusta voi nostaa hyödyntämällä velkavipua hallitusti.

Perusteet ensin

Sijoittaminen ulkomaisiin yhtiöihin on periaatteessa yhtä helppoa kuin sijoittaminen kotimaisiin yhtiöihin. Osakepoiminnan pääperiaatteet ovat täysin samat. Ensin tutustutaan yhtiöön, sitten tarkastellaan keskeisimmät avainluvut ja lopuksi katsotaan, tarjoaako tekninen analyysi lisävihjeitä ajoitukseen. Tätä käytiin läpi Osakesijoittaminen II kurssilla, joka luo mainion osaamispohjan tälle webinaarille.

Suomesta löytyy noin 200 yhtiötä, maailmanlaajuisesti yli 50.000. Suomalaisten pörssivälittäjien kautta pääsee käsiksi melkein 20.000 yhtiöön. Webinaarin kouluttaja on itse sijoittanut kansainvälisiin pörssiyhtiöihin noin 15 vuotta jo.

Ennen kuin lähtee poimimaan ulkomaisia pörssiyhtiöitä, olisi eduksi tuntea perusasioita. Ensinnäkin osakesäästötilin vai arvo-osuustilin kautta? Miten verotus toimii? Jotkut maat, kuten Norja, Tanska ja Saksa tarjoavat hiukan lisävaivaa, josta ei pidä ottaa stressiä. Aasiassa on keskellä päivää pörssissä lounastauko. Joissakin maissa on paikallisia transaktioverojakin. Millaisia kuluja ja millaisia lisätehtäviä tästä siis syntyy? Tästä koulutus alkaa!

Herkkuja ulkomailta!

Tämän webinaarin toinen pääaihe ovat ulkomailta löytyvät todella mielenkiintoiset osakeomaisuuslajit, joita ei löydy lainkaan Suomesta. Näihin syvennytään tässä webinaarissa. Tutustumme pörssilistattuihin sijoitusyhtiöihin, REIT yhtiöihin, osinkoaristokraatteihin ja ruotsalaisiin etuosakkeisiin. Käymme läpi yhtiöesimerkkejä jokaisesta ryhmästä (eivät ole sijoitussuosituksia).

Opit ymmärtämään näiden osakeomaisuuslajien erikoispiirteet ja mitkä asiat vaikuttavat sijoituspäätökseen. Opit myös ymmärtämään mikä näiden rooli voisi olla hajautetussa sijoitussalkussa.

Tuotto-odotuksen nostaminen velkavivulla

Älä anna velkavipu sanan pelästyttää. Itse asiassa pieni velkavipu ajaa tuotto-odotusta oikein kivasti, kuhan rakentaa salkkunsa huolellisesti. Tämä onkin webinaarin toinen pääaihe. Me tulemme käymään läpi, miten velkaa hyödynnetään ja miksi sitä kannattaa ottaa eri esimerkkien kautta. Päähuomio tulee olemaan tehokkaassa riskienhallinnassa.

Holtittomalla velkavivulla on mahdollista pyyhkiä koko salkku nollaan, ja tätä tulee välttää kaikissa tilanteissa. Tästäkin on varoittavia esimerkkejä. Opit luomaan itsellesi tiukat säännöt sekä velan, että salkun rakenteen osalta. Tulemme myös puhumaan velan käyttöasteesta. Velkavipua ei suositella vasta-alkajalle.

Missä ja milloin?

Webinaari järjestetään tiistaina 10.5.2022 klo 17:00 – 20:30 + vapaamuotoinen keskustelu. Meillä tulee olemaan kaksi 10 min taukoa. Webinaari tallennetaan, keskustelua lukuunottamatta, ja pystyt katsomaan tallennetta 31.12.2022 asti. Kannattaa osallistua live tilaisuuteen jos haluat tietää mistä keskusteltiin. Webinaaritallenne ei tule erikseen myyntiin webinaarin jälkeen.

Kurssi päättynyt. (Kurssia voi tilata yhdistyksille tai yrityksille, fyysisenä kurssina. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan tästä tarkemmin)

Kohderyhmä

Tämän webinaarin kohderyhmä on nykyiset osakesijoittajat. Osakesijoittaminen II webinaaritallenne luo mainiot puitteet tälle webinaarille.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Osakesijoittaminen III, -kun haluat enemmän. Tiistaina 10.5.2022 klo 17-20:30 + keskustelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Svenne Holmström kouluttaa

image001

Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on osaava ja inspiroiva kouluttaja. Hän osaa yksinkertaistaa vaikeatkin asiat hyvin käytännönläheisellä tavalla, pilke silmäkulmassa. Hänen esiintymistyylinsä on mukaansa tempaiseva ja innostava.

Kursseilla ei ole koskaan tylsää!

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

http://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
SV_LOGO_Holmstrom_Group_Oy_FI_413656_web