Osakesijoittaminen

Osakesijoittaminen I

69,00  sis. 24% alv

Olisikohan tämä markkinoiden paras osakesijoittamista käsittelevä peruskurssi? Hinta-laatu suhde on varmasti kohdallaan sillä vain 69€:lla saat peräti 9 tunnin edestä arvokasta opastusta osakesijoittamisen kiehtovaan maailmaan!

Tyytyväisyystakuu, ellet ollut tyytyväinen saat rahasi takaisin!

Osakesijoittaminen I kurssi on ovi osakesijoittamisen kiehtovaan maailmaan. Kurssin avulla luot itsellesi vankan perustan osakesijoittamisesta! Kurssi on erittäin käytännönläheinen, mukana on runsaasti esimerkkejä, harjoitustehtäviä, linkkejä kiinnostaville Internet sivuille ja kirjavinkkejä, sekä totta kai Ghost Investorin sijoitussuunnitelmapohja osakesijoittajille!

Moduuleja on yhteensä seitsemän kappaletta ja videomateriaalia yhteensä melkein yhdeksän tunnin verran. Jos suoritat moduulin viikossa kestää tämä kurssi seitsemän viikkoa. Ghost Investorin kursseja voi kuitenkin suorittaa omassa tahdissa.

Lue lisää täältä: https://ghostinvestor.fi/osakesijoittaminen-i/

Kohderyhmä

Kaikki osakesijoittajat, kokemattomat ja kokeneet. Ennakko-osaamista ei tarvita.

Hinta

Tämän verkkokurssin hinta on 69€ sis.alv. Haluamme tarjota todella laadukkaita koulutuksia järkevään hintaan, se on asiakaslupauksemme!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Osakesijoittaminen I”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Svenne Holmström kouluttaa

image001

Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on osaava ja inspiroiva kouluttaja. Hän osaa yksinkertaistaa vaikeatkin asiat hyvin käytännönläheisellä tavalla, pilke silmäkulmassa. Hänen esiintymistyylinsä on mukaansa tempaiseva ja innostava.

Kursseilla ei ole koskaan tylsää!

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952