Osakesijoittaminen

Osakesijoittaminen I

69,00 

Ota sijoittaminen suoriin osakkeisiin haltuun. Monipuolinen kurssi pörssisijoittamisen kiehtovasta maailmasta.

Osakesijoittaminen I kurssi on ovi osakesijoittamisen kiehtovaan maailmaan. Kurssin avulla luot itsellesi vankan perustan osakesijoittamisesta! Kurssi on erittäin käytännönläheinen, mukana on runsaasti esimerkkejä, harjoitustehtäviä, linkkejä kiinnostaville Internet sivuille ja kirjavinkkejä, sekä totta kai Ghost Investorin sijoitussuunnitelmapohja osakesijoittajille!

Moduuleja on yhteensä seitsemän kappaletta ja tallenteita yhteensä melkein yhdeksän tunnin verran. Jos suoritat moduulin viikossa kestää tämä kurssi seitsemän viikkoa. Ghost Investorin kursseja voi kuitenkin suorittaa omassa tahdissa.

Lue lisää täältä: https://ghostinvestor.fi/osakesijoittaminen-i/

Kohderyhmä

Kaikki osakesijoittajat, kokemattomat ja kokeneet. Ennakko-osaamista ei tarvita.

Hinta

Tämän verkkokurssin hinta on 69€ sis.alv. Haluamme tarjota todella laadukkaita koulutuksia järkevään hintaan, se on asiakaslupauksemme!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Osakesijoittaminen I”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Svenne Holmström kouluttaa

image001

Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on osaava ja inspiroiva kouluttaja. Hän osaa yksinkertaistaa vaikeatkin asiat hyvin käytännönläheisellä tavalla, pilke silmäkulmassa. Hänen esiintymistyylinsä on mukaansa tempaiseva ja innostava.

Kursseilla ei ole koskaan tylsää!

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

http://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
SV_LOGO_Holmstrom_Group_Oy_FI_413656_web