Rahastolahja

Lahjakortti

69,00  sis. 24% alv

Olisiko tämä täydellinen lahja? Anna lahja jolla on merkitystä!

Ghost Investorin lahjakortti käy kaikkiin kursseihimme!

Osastot: ,

Haluatko innostaa lähipiiriäsi oppimaan enemmän sijoittamisesta? Nyt voit antaa kurssejamme lahjaksi varsin tyylikkäällä tavalla. Ghost Investorin lahjakortti on lahja, joka voi muuttaa jonkun elämää!

Lahjakortin koko on 9,5 cm x 21,0 cm ja tulee tyylikkäässä mustassa kirjekuoreessa. Lahjakortissa on ohjeita lahjan saajalle, sekä yhteystietojamme.

Miten tilaan?

Useimmat kurssimme maksavat 69€ sis. 24% alv, siksi lahjakorttimme arvo on 69€ sis. 24% alv. Voit ostaa lahjakortin lisäämällä tämä tuote ostokoriin ylhäällä. Lisätietokenttään kirjoitat lahjan saajan nimi. Voit niin halutessasi ostaa useampi lahjakortti kerralla, muista tällöin kirjoittaa jokaisen lahjansaajan nimi lisätietokenttään.

Mihin lahjakortti lähetetään?

Lähetämme lahjakortin postissa tilaajalle, eli sinun postiosoitteesi viimeistään seuraavana arkipäivänä klo 17 mennessä. Saat erillisen vahvistusviestin sähköpostiisi, kun tämä on toimitettu postiin. Näin tiedät, että lähetys on matkalla. Jos olet tilannut useampi lahjakortti, toimitetaan nämä yhdessä lähetyksessä, erillisessä kuoreessa.

Jos haluat lahjakortin/-t lähetettävän suoraan lahjan saajalle, pyydämme täyttämään jokaisen vastaanottajan postiosoitetta lisätietokenttään.

Postikulut sisältyvät tähän tuotteeseen.

Mihin lahjakortti käy?

Lahjakortti voidaan käyttää kaikkiin kursseihimme ja koulutuksiimme. Tarjoamme verkkokursseja, webinaareja, webinaaritallenteita ja fyysisiä kursseja. Lahjakortti käy kaikkiin kursseihimme, sekä suomeksi, että ruotsiksi. Tutustu koko tarjontaamme alla:

Suomenkielinen tarjonta: https://ghostinvestor.fi/kauppa/

Ruotsinkielinen tarjonta: https://ghostinvestor.fi/sv/webbutik/

Lahja ei ole vaihdettavissa rahaan.

Miten otetaan lahjakortti käyttöön?

Lahjakortissa on henkilökohtainen alennuskoodi, jota lahjan vastaanottajan tulee käyttää hankkiessaan kurssinsa verkkokaupassamme. Mikäli kurssi maksaa 69€ olisi tämä kurssi lahjan saajalle ilmainen. Lahjan saaja voi niin halutessaan hankkia useita kursseja yhtä aikaa, lahjakortin arvo vähennetään ostoskorin loppusummasta. Lahjakortti on voimassa 12kk tilaushetkestä. Lahjakortissa on kaikki tarvittavat ohjeet käyttöön ottoon.

Miten kauan voin katsoa verkkokursseja?

Useimmat verkkokurssit ovat vapaasti käytettävissä toistaiseksi, mutta joillakin kursseilla on tietty eräpäivä, jonka jälkeen materiaalit poistetaan. Jos materiaalilla on tietty eräpäivä käy tämä ilmi kyseisen tuotteen sivuilta.

Jos haluan isomman summan lahjakorttiin?

Jos haluat isomman summan lahjakorttiin, tarkoituksena antaa useampi kurssi kerralla samalle henkilölle, pyydämme sinua tilaamaan tällaisen haluamallesi summalle suoraan meiltä vapaamuotoisella sähköpostilla svenne@ghostinvestor.fi . Lähetämme vastausviestissä pdf-laskun haluamallesi summalle ja kun lasku on maksettu, lähetämme lahjakortin/-t haluamaasi postiosoitteeseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Svenne Holmström kouluttaa

image001

Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on osaava ja inspiroiva kouluttaja. Hän osaa yksinkertaistaa vaikeatkin asiat hyvin käytännönläheisellä tavalla, pilke silmäkulmassa. Hänen esiintymistyylinsä on mukaansa tempaiseva ja innostava.

Kursseilla ei ole koskaan tylsää!

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952