Tunnusluvut tutuiksi!

Tutustu pörssiyhtiöiden tulos- ja taselaskelmiin sekä ota osakesijoittajan tärkeimmät tunnusluvut haltuun. 

49 € sis.alv.
Opi kahdeksan hyödyllistä tunnuslukua

Kun lähdet sijoittamaan suoriin osakkeisiin, on osakkeiden arvostaminen erittäin keskeistä menestyksen kannalta. Tulet toki löytämään huippuhienoja yhtiöitä, mutta yhtiön osakekurssi ei vielä paljasta onko yhtiö edullinen vai ei.

Osakkeita voidaan arvostaa monella eri tapaa, tärkein taitaa olla ”tulevien tuottojen diskonttaus nykyhetkeen”, vapaasti suomennettuna ”älä maksa liikaa yhtiöistä”…

Keskeisimpien tunnuslukujen avulla saadaan hyvä arvio markkinoiden tavasta arvostaa yhtiöitä. Yhtiöhän on yleensä edullinen tai kallis syystäkin. Kun saadaan kuva yhtiön arvostuksesta, voidaan lähteä tutkimaan syytä arvostukseen. Toisiaan huomataan, että markkinat ovat todennäköisesti väärässä, ja yhtiö on edullinen tai kallis syyttä.

Tässä, niin kuin kaikissa muissakin kursseissamme, pyrimme esittämään asiat mahdollisimman käytännönläheisellä ja havainnollisella tavalla. Siksi tämä verkkokurssi lähtee ihan jo tulos- ja taselaskelmista ja avaa mitä eri asiat tarkoittavat pääpiirteittäin.

Näistä sitten lähdetään kasaamaan eri tunnuslukuja. Kurssimme avulla saat kokonaiskuvan osakkeiden arvostamisesta, mistä tunnusluvut tulevat ja mistä ne kertovat. Kurssissa käydään läpi seuraavat tunnusluvut: P/E, PEG, P/B, P/S, osinkotuotto, oman pääoman tuotto, omavaraisuusaste ja nettovelkaantumisaste. Yhteensä kahdeksan varsin hyödyllistä tunnuslukua.

Tähän kurssiin tehtiin kaksi bonusharjoitusvideota, joiden avulla opit omatoimisesti seulomaan osakkeita, sekä tutkimaan ja seuraamaan omaa sijoitussalkkuasi. Teimme myös kaksi tenttiä, joiden avulla opit soveltamaan tunnusluvut ja tulkitsemaan niitä oikeassa elämässä. Tenttien suorittamisessa ja vastausten tutkimisessa vierähtää helpostikin enemmän aikaa, mutta juuri tässä jos koskaan ei kannata hosua.

Kurssin laajuus on kolme moduulia, yhteensä yli 3,5 tuntia videomateriaalia + tentit. Yhdessä Osakesijoittaminen I kurssin kanssa saat erinomaiset valmiudet omatoimiseen osakesijoittamiseen.

Alla lyhyt näyte verkkokurssimme toisesta Bonusvideosta!

 

01.

Opi monipuolisesti

Kolme jaksoa yhteensä 3,5 tuntia kiinnostavaa asiaa!

02.

Etene itsenäisesti

Voit itse valita opiskelu-tahtiasi, esim. yksi jakso viikossa!

03.

Harjoittele

Mukana on kaksi havainnollistavaa tenttiä ja kaksi harjoitusvideota!

Mikä Ghost Investor?

http://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
yhdistys

Ghost Investor on sijoitus- ja talouskoulutukseen erikoistunut valmennusyhtiö. Järjestämme live webinaareja, verkkokursseja sekä muita alan koulutuksia. Asiakkainamme ovat yksityishenkilöt, yritykset, lukiot sekä rahoitusala.

Nimi ”Ghost Investor”, eli haamusijoittaja, tulee siitä, että me toimimme taustalla ikään kuin haamuna, joka avustaa talous- ja sijoituspäätöksiä tehdessäsi. Autamme keskittymään olennaisiin asioihin ja edistämme talous-, säästämis- ja sijoittamisosaamisesi.

Kolmen edellisen vuoden aikana kursseihimme on osallistunut noin 6.000 henkilöä. Pelkästään alkuvuonna 2021 kursseihimme on osallistunut noin tuhat henkilöä. Palautteiden keskikouluarvosana on ollut yli 9, parhaimmillaan 9,5! Tapamme toimia on tarjota huippulaadukasta sisältöä edulliseen hintaan. Meidän mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille!

Olemme Sinun asiallasi

svenne2

Sven-Eric ”Svenne” Holmström toimi kuudentoista vuoden aikana eri pankeissa sijoittamisen parissa. Niiden tuhansien asiakaskeskustelujen myötä ihan tavallisten piensijoittajien kanssa, hän oppi ymmärtämään mitkä asiat oikeasti askarruttavat ja kiinnostavat sijoittajia. Jokainen verkkokurssimme, webinaarimme ja muut koulutuksemme on rakennettu juuri tämän arvokkaan tiedon pohjalta, joka tekee niistä ainutlaatuisia.

Erikoisuutemme on vielä yksinkertaistaa vaikeat asiat, ja puhua hyvinkin käytännönläheisellä tavalla. Jotkut taustalla toimivat teoriat ovat varsin hankalia, mutta sitä ei kyllä huomaa meidän tavastamme esittää näitä. Esimerkiksi osakkeiden splittausta kuvaillaan osuvasti pizzan jakamisena ja asian ydin aukeaa välittömästi. Nimenomaan tästä saamme paljon kiitosta asiakkailtamme.

Kurssilaisten ajatuksia

Lue, mitä muut kurssin suorittaneet ovat kertoneet kokemuksestaan. Pyydämme aina antamaan palautetta nimettömänä. Saamme myös sähköpostin kautta kiitoksia, nämä julkaisemme vain palautteen antajan omalla luvalla.

ikoni2
star-ratings-free-img.png
Kevät 2021
"Hyvä koulutus minulle vanhalle ukolle. Paljon uutta tietoa, vaikka osakkeita ollut noin 20v Ajanpuute pörssin kehitykseen ja seurantaan oleman. Jatka näitä kursseja nuorille erittäin tärkeää tietoa jos ei ole saanut koulutusta tai ei ole mentoria joka ohjaisi."
ikoni2
star-ratings-free-img.png
Kevät 2021
"Kiitos hyvästä koulutuksesta! Pidän erityisesti asioiden selkeyttämisestä kansantajuisiksi. Esim. perustunnuslukujen avaaminen sannallisesti mitä ne tarkoittaa. Käytännön esimerkit valoittivat asoita hyvin."
ikoni2
star-ratings-free-img.png
Kevät 2021
"Pidin kovasti kurssista, missään kohtaa ei ollut tylsää. Asiat selitettiin hyvin ja todella selkeästi. Vaikka en ihan aloittelija olekaan, niin silti tuli esiin uusia asioita ja näkökulmia. Kiitokset!"
timantti
Usein kysyttyä

Onko kurssimaksu vähennyskelpoinen?

Kurssimaksu voidaan lisätä pääomatulojen hankkimiskuluihin. 

Paljonko aikaa pitää varata?

Videoiden yhteispituus on noin 3,5 tuntia, ja tentteihin tulee varata ainakin tunnin verran aikaa. Tekstien, ohjeiden ja linkkien lukemiseen sekä seulontaharjoitusten tekemiseen pitää varata melko reilusti aikaa. 

Kuinka kauan kurssi on käytettävissä?

Aikarajaa ei ole, joten opiskele rauhassa. Voit palata kurssin pariin milloin vain, niin monta kertaa kuin haluat.

Millaista ennakko-osaamista tarvitaan?

On eduksi tuntea osakesijoittamisen peruskäsitteet. Osakesijoittaminen I antaa mainion pohjan tälle kurssille

Pitääkö minun hankkia Börsdatan palvelu?

Kurssilla harjoitellaan osakeseulontaa Börsdatassa. Lisäksi tutustutaan Exceliin. Kurssi ei edellytä maksullisten työkalujen käyttöön ottamista. Osa tunnusluvuista löytyvät ilmaiseksi eri palveluissa. Annamme vinkkejä erilaisiin työkaluihin, ilmaisiin ja maksullisiin. 

Ilmoittautudu sinäkin!
Vain 49 € sis.alv. !

Tule viihtymään kursseillamme kuten tuhannet muutkin ovat jo tehneet!