korkosijoittaminen

Förtjäna på ränteplaceringar! Jakobstad 15.5 kl 17:30 – 21:00

69,00  inkl. 24% moms

Jakobstadsnejdens Aktiesparare rf och Ghost Investor ordnar igen en live utbildning i Jakobstad!

Den höga räntan skapar goda förtjänstmöjligheter och i den här utbildningen får du lära dig allt du behöver veta för att dra nytta av ränteläget via långa räntefonder!

Utbildningen är öppen för alla!

Slut i lager

Kategori:

Välkommen med på den helt unika placeringskursen Förtjäna på ränteplaceringar! där du får lära dig allt om hur man kan göra pengar på räntefonder. Utbildningen hålls onsdagen den 15.5.2024 kl 17:30 – 21:00 på Stadshotellet. Adress Kanalesplanaden 13, Jakobstad. Utbildningen ordnas tillsammans med Jakobstadsnejdens Aktiesparare rf och den är öppen för alla intresserade!

Det bärande temat är att utnyttja det nya högre ränteläget och förtjäna på ränteplaceringar. Det går lätt att hitta räntefonder med 5%/år avkastningsförväntning med mycket låg risk, uppemot 7-8%/år med viss risk. Ifall marknadsräntan sjunker kan det finnas ännu mer att hämta på några års sikt. ECB har signalerat att det börjar vara aktuellt med sänkning av styrräntan, så utsikterna för räntefonder är goda, även om inga garantier på avkastning kan ges.

Eftersom de flesta bankerna varken erbjuder eller möjliggör investeringar i direkta ränteinstrument fokuserar vi helt och hållet på räntefonder i denna utbildning. Ghost Investor är helt oberoende från finansbranschen. Vi varken rekommenderar eller marknadsför bankers eller fondbolags fonder, tvärtom utbildningen går ut på att jämföra alternativ och förstå vilken avkastningspotential som finns och vad den verkliga risken är. De flesta har en väldigt vag uppfattning om räntefondernas verkliga risker, och deras möjligheter. Den här utbildningen borrar in sig på just detta.

Som läget är nu, kommer ränteplacerande med stor sannolikhet att vara som att tälja guld med träkniv de närmaste åren. De flesta placerare har ju räntor i någon form i sin portfölj och i den här utbildningen får du lära dig allt du behöver för att optimera din egen risk/avkastningsprofil i synnerhet via långa räntefonder. Eller varför inte att ta en taktisk syn via långa räntefonder också!

I den här utbildningen får du lära dig

  • Förstå vilken roll långa ränteplaceringar har i en placeringsportfölj och hur de påverkar portföljens risk/avkastningsförhållande
  • Korta räntefonder som alternativ till tidsbundna konton
  • Definiera en räntefonds avkastningsförväntning
  • Bedöma den verkliga risken
  • Jämföra långa räntefonder och förstå kostnadernas roll
  • Hitta de centralaste nyckeltalen samt tolka deras betydelse som stöd för beslutet
  • Förstå hur förändringar i marknadsränta eller risk påverkar värdet på ränteplaceringar
  • Vilka alternativ som passar bäst i olika typers marknadslägen

Utbildningen är väldigt praktiskt lagd och vi övar på olika bankers hemsidor. Du kommer att få se hur vissa banker gör beslutsfattandet lätt, medan andra har så knapphänd information att det helt enkelt inte går att fatta beslut.

Den här utbildningen är helt unik, eftersom ingen annan i Finland erbjuder utbildning om ränteplacerande för privatplacerare på svenska. Vi håller programmet så praktiskt och jordnära som det bara går. Svåra termer förklaras på ett enkelt och lättfattligt sätt.

Dagens utbildare är Svenne Holmström, bekant för många Jakobstadsbor då han hållit bra många placeringskurser i Jakobstad tidigare. Han var år 2022 finalist i tävlingen Årets placerare i Finland, gästade TV-programmet Efter Nio och snackade ekonomi och har intervjuats av media ett hundratal gånger om placerande och ekonomi. Svenne hör till svenskfinlands kändaste fristående ekonomiexperter.

När och var?

Tid: Onsdagen den 15.5.2024 kl 17:30 – 21:00
Plats: Stadshotellet, Kanalesplanaden 13, Jakobstad

Anmälning till utbildningen och pris

Anmäl dig med till utbildningen genom att betala kursavgiften i vår nätbutik.

Utbildningens pris är 69€ inkl. 24% moms. Kursavgiften är avdragsgill i kapitalbeskattningen.

I utbildningen ingår kaffe, te och bulle under pausen. Vi kommer på sikt att göra denna kurs också till en nätkurs. De anmälda kommer automatiskt att få tillgång till denna kommande nätkurs, utan extra kostnad, bara vi har gjort den färdig. Live tillställning + kommande nätkurs till samma pris alltså!

Medlemmar i Jakobstadsnejdens Aktiesparare är berättigade till medlemspris 49€ inkl. 24% moms. Du har fått rabattkoden per e-mail från föreningen, använd den när du betalar kursen. Ifall du inte fått rabattkoden kan du mejla föreningen och be om den joel.kaitfors@gmail.com

Ifall betalningen av kursen av någon anledning strular kan du sända oss ett fritt formulerat e-mail på svenne@ghostinvestor.fi så får du en faktura som bilaga i svarsmejlet. 

Målgrupp

Utbildningen är öppen för alla. En viss kännedom om sparande och placerande är i fördel. Allt presenteras dock på ett enkelt och lättfattligt sätt, -som alltid.

Begränsat antal platser, platserna fylls i anmälningsordning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Förtjäna på ränteplaceringar! Jakobstad 15.5 kl 17:30 – 21:00”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 9.000 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952