Rahastolahja

Presentkort

69,00  inkl. 24% moms

Ge en gåva som kan ändra ett liv!

Ghost Investors stiliga presentkort går till alla våra kurser på svenska och på finska.

Kategori:

Vill du inspirera andra att lära sig mer om placerande och ekonomi? Nu kan du ge våra kurser i gåva på ett mycket stiligt sätt! Ghost Investors presentkort är en gåva som kan förändra ett liv!

Presentkortets storlek är 9,5 cm x 21,0 cm och kommer i ett stiligt matchande kuvert. På baksidan finns instruktioner om hur gåvomottagaren löser in presentkortet samt våra kontaktuppgifter.

 

Hur beställer jag ett presentkort?

De flesta av våra kurser kostar 69€ inkl. moms, därmed är även det här presentkortets värde 69€ inkl 24% moms. Du kan köpa ett presentkort genom att lägga det i varukorgen ovan och betala det. I tilläggsinfofältet ska du skriva in gåvomottagarens namn. Du kan även köpa flera presentkort på en gång, kom ihåg att skriva samtliga mottagares namn i tilläggsinfofältet.

Vart sänds presentkortet?

Vi skickar iväg presentkortet med posten till beställaren, dvs till din postadress allra senast följande vardag kl 17. Du får ett e-postmeddelande när vi behandlat beställningen färdigt, då vet du att kuvertet är på väg. Ifall du har beställt flera presentkort kommer de i samma försändelse, i ett skilt kuvert.

Om du vill att vi sänder presentkortet direkt till gåvomottagaren ber vi dig också fylla i mottagarens fullständiga postadress i tilläggsinfofältet.

Postningskostnaderna ingår i produkten.

Till vad kan presentkortet användas?

Presentkortet kan användas till alla våra kurser och utbildningar. Vi har ett utbud nätkurser, webinarier, webinarieinspelningar och fysiska kurser. Utbudet varierar beroende på tidpunkt på året framförallt gällande webinarier och fysiska kurser. Presentkortet gäller alla våra kurser på svenska och på finska. Det finns en kort anvisning på baksidan om presentkortet för mottagaren. Se hela utbudet nedan:

Webbutiken på svenska: https://ghostinvestor.fi/sv/webbutik/

Webbutiken på finska: https://ghostinvestor.fi/kauppa/

Presentkortet kan inte bytas till pengar.

Hur tar man i bruk presentkortet?

På presentkortet finns en individuell rabattkod, som gåvans mottagare använder då hen betalar sin kurs i webbutiken. En kurs som kostar 69€ blir alltså gratis för mottagaren. Gåvomottagaren kan också köpa flera kurser samtidigt, rabatten är alltid 69€ på totalköpet. Presentkortet är i kraft 12 månader från beställningsdatum.

Hur länge kan man se på kurserna?

De flesta webbkurserna kan man titta på tillsvidare men vissa kurser kan ha en specifik tid innan materialet avlägsnas. Om det är så att materialet är tidsbegränsat finns det i så fall information om det på respektive kurs.

Om jag vill ha ett annat belopp?

Ifall du vill ha ett presentkort till ett större, valfritt belopp, ber vi dig göra en fritt formulerad beställning på e-post till svenne@ghostinvestor.fi . Då sänder vi en pdf-faktura i svarsmejlet och då fakturan är betald sänder vi presentkortet till önskad postadress.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Presentkort”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 7.500 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H 19.5.2021

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952
Ghost Investor