svenne2.jpg

Grundkurs i aktieplacerande, lördagen den 27.4.2024 i Mariehamn, Åland

79,00  inkl. 24% moms

Ålands Aktiesparare rf och Ghost Investor ordnar tillsammans en live utbildning i Mariehamn. I utbildningen får du lära dig allt du behöver för att komma igång med aktieplacerande! Utbildningen är öppen för alla!

Som medlem i Ålands Aktiesparare är du berättigad till förmånspriset 59€ inkl.moms!

Lunch, eftermiddagskaffe och kursmaterialet ingår.

Slut i lager

Kategori:

Ålands Aktiesparare rf och Ghost Investor erbjuder tillsammans Grundkurs i aktieplacerande lördagen den 27.4.2024 kl 10:00 – 16:30 på Hotell Cikada, Hamngatan 1, Mariehamn. Utbildningen är öppen för alla intresserade!

Börsen börjar på riktigt vara förmånlig. Tänk! Börsen 2 år och 5 månader nedåt totalt en bit över 30% i Finland. När ska man börja placera om inte när det är billigt på börsen? Nu får du lära dig hur!

Det här är en omtyckt aktiekurs som du kommer att ha stor nytta av! Du får lära dig allt vad du behöver för att komma igång och bra mycket med än så! Du får lära dig vilka riskerna på riktigt är och hur du med enkla metoder kan hantera dem. Meningen är inte att du ska behöva följa med marknaden hela tiden, men nog några gånger i året. Du får lära dig vilken information som då har betydelse och var du hittar den.

Ja du får lära dig precis det som har betydelse, att hitta goda bolag och att undvika onödiga risker. Så att du känner dig trygg i aktieplacerandet och kan börja bygga din egna portfölj på en god grund. Förutom att aktieplacerande är kul är det även ett utmärkt sätt att att skapa passiva intäkter åt sig. Pengarna jobbar för dig dag och natt, vad är bättre än det?

Vår specialitet är att göra svåra saker lätta att förstå och att hålla utbildningen på en mycket praktisk nivå med glimten i ögat. Det här får vi gång på gång feedback för.

Kursprogram

Kl 10:00 – 11:15 Vad handlar aktieplacerande om? Central terminologi.
Kl 11:15 – 11:30 paus
Kl 11:30 – 12:30 Dividender, värdeandelskonto eller aktiesparkonto
Kl 12:30 – 13:30 Lunch (fisk, kött eller vegetarisk)
Kl 13:30 – 15:00 Aktiehandel, aktiernas avkastning och stock picking
Kl 15:00 – 15:15 Kaffepaus
Kl 15:15 – 16:30 Nybörjarens portfölj, riskhantering

Målgrupp

Till dig som är intresserad av aktier, men ännu inte börjat placera i aktier, samt till dig som redan kommit igång och vill lära dig mera. Om du aldrig förr placerat i varken aktier eller fonder kan en del av teorin vara lite knepig men vi försöker hålla allt så enkelt att greppa som möjligt.

Pris och anmälan

Kursavgiften är 79€ inkl. 24% moms. Anmäl dig genom att betala kursavgiften i nätbutiken. I kursavgiften ingår lunch, eftermiddagskaffe med tilltugg samt kursmaterialet som ett papperskompendium. Kursavgiften kan tillsättas som avdrag i kapitalbeskattningen.

Lunchalternativ

Kött: Älgfärsbiffar, portvinssås, rotsaker, lingon och potatis
Fisk: Smörstekt gös, tartarsås, rotsaker och potatis
Vegetarisk: Marinerade champinjoner och tofu, rotsaker och potatis

Skriv i textfältet i kursanmälan vilket alternativ du föredrar; kött, fisk eller vegetarisk lunch. Kom även ihåg att nämna vilka eventuella allergier du har!

Medlemmar i Ålands Aktiesparare är berättigade till medlemspris 59€ inkl. 24% moms. Du har fått rabattkoden per e-mail från föreningen, använd den när du betalar kursen. Ifall du inte fått rabattkoden kan du mejla föreningen och be om den info@aktiespararna.ax

Om du inte ännu är medlem men vill bli det så kan du gå till www.aktiespararna.ax och fylla i “Bli medlem”-formuläret. Som deltagare i utbildningen får du erbjudandet att blir provmedlem till årets slut utan kostnad. Medlemsavgiften för år 2023 har varit 22€. Du får rabattkoden som svarsmeddelande då ansökan behandlats (räkna med ca 1-2 dagars svarstid).

Begränsat antal platser, platserna fylls i anmälningsordning. Sista anmälningsdagen är 23.4.2024 med tanke på trakteringen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grundkurs i aktieplacerande, lördagen den 27.4.2024 i Mariehamn, Åland”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 9.000 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952