stock-6596910_1920 GI

Grundkurs i placeringar, live webinarserie 28.10 – 2.12.2021

49,00 

Vill Du lära Dig placera på ett inspirerande sätt med ett proffs, på svenska? Då ska Du läsa vidare!

Den här kursen riktar sig både till nybörjare och personer som redan placerat en tid.

Pris endast 49 € med kundnöjdhetsgaranti! Om Du inte är nöjd med kursen får Du 100% av pengarna tillbaka.

Kategori:

Vad handlar det om?

Den här kursen fokuserar på hur placeringar fungerar på riktigt, så att var och en blir bekväm i att placera sina pengar. Vi börjar med hur vårt sinne påverkas av olika faktorer och varför vi reagerar som vi gör när vi snackar placeringar. Många är ju rädda för risken, men man kan ju placera på olika risknivåer. Det gäller att ha en bra placeringsplan, vilket den här kursen skapar utmärkta förutsättningar för.

Vi går också igenom boendets roll i skapande av förmögenhet. Bostaden är oftast det största ekonomiska beslutet man kan fatta, men intressant nog kan man skapa sig en placeringsportfölj som blir betydligt värdefullare än bostaden, bara man vågar tänka lite annorlunda. Speciellt om du nu funderar på att köpa din första bostad, eller om du redan betalat bort halva bostadslånet kan det här vara en verklig ögonöppnare.

Du får grundligt lära dig om risker och riskhantering, eftersom det är det mest centrala inom placerandet. I samband med just den föreläsningen, under en tidigare kurs, utbrast en kvinna spontant “hade jag vetat det där hade jag helt säkert tagit mera risk, men nu har jag en mommofond sen tio år tillbaka”. Den kommentaren är mer än vanlig vågar jag påstå.

Som placerare får vi leva med risken, vilket betyder att avkastningarna inte kommer jämnt. Den här ojämnheten är något vi tar fasta på och ser på vilket sätt avkastningarna bildas och varifrån de har sitt ursprung. Alla kalkyler som räknar ränta på ränta visar på alldeles för jämna kurvor. Vi går på djupet i de verkliga kurvorna på olika risknivåer genom verkliga exempel.

Till sist lär du dig hur olika placeringsprodukter fungerar. Fokus kommer att ligga på fonder, ETF och indexfonder, men vi kommer också att titta på depositioner, sparförsäkringar och direkta aktier. Vi har helt egna kurser som går igenom aktiesparande från grunden till mer avancerat innehåll. Förstås behandlas även de stora dragen i beskattningen och produktvis. Vi kommer faktiskt också att titta på hur beskattningen av bostadsplaceringar fungerar även om bostadsplacerande i sig inte gås igenom desto noggrannare i kursen.

Kursen innehåller rikligt med praktiska exempel och du kan ställa frågor när du vill till föreläsaren.

Så häng med på en resa i placerandets fascinerande värld!

Grundkurs i placeringar kursprogram

Kursen ordnas torsdag kvällar kl 18:00 – ca 19:45 enligt nedan. Efter varje föreläsning fri diskussion. Det blir en 8 min paus i varje föreläsning ungefär kl 19.

  • 28.10 Placerarens psykologi och hur den påverkar oss samt varför ska vi placera?
  • 4.11 Skapa din egen placeringsplan och håll dig till den
  • 11.11 Vilka risker finns det och hur kan man hantera dem?
  • 18.11 Varifrån och hur kommer avkastningarna? Hur fungerar marknaden?
  • 25.11 De viktigaste placeringsprodukterna, ränteplaceringar, fonder ETF och indexfonder samt aktier
  • 2.12 Kapitalbeskattningen i praktiken, olika produkters skatteegenskaper

Kursen ordnas online som en webinar

Det är mycket tryggt att delta, du kan sitta hemma i lugn och ro, eller vara själv igång och följa med föreläsningarna via din mobil eller padda. Du väljer själv.

Vi använder Zoom webinarverktyget. Deltagande är mycket lätt. Du får en deltagarlänk som du klickar på och så är du med. Du kan längs webinarens gång ställa frågor på chaten eller muntligen via mikrofonen. Vi begränsar antalet deltagare för att möjliggöra god diskussion.

Föreläsningarna bandas in och du kan se på dem fram till 31.5.2022. Diskussionen efter själva programmet spelas inte in. Även om du kan titta på föreläsningen efteråt lönar det sig alltså att delta i live föreläsningarna. Chatten sparas inte heller och du kan delta helt anonymt om du så vill.

Målgrupp

Kursen riktar sig till såväl nybörjare som placerare som redan placerat en tid och vill förstärka sitt kunnande! Inga förhandskunskaper nödvändiga! Alla termer förklaras på ett jordnära sätt.

Pris

Kursavgiften är endast 49€ inkl.moms!! Kursavgiften kan sättas med som avdrag i kapitalbeskattningen.

Smakprov

Här kan du se ett par snuttar från en tidigare kurs, dessa teman kommer att gås igenom i kursen. Totalt omfattar kursen över 9h värdefullt innehåll.

Vad sade tidigare deltagare om denna kurs?

Engagerande och inspirerande föreläsare. Innehållsmässigt kursen uppbyggd mycket bra!

Kunnig och bra föreläsare! Sakligt och intressant! 

Jättebra föreläsare, intressant ämne.

Webinar passade mig perfekt! Mycket bra att kunna ta del av videon även i efterhand. Deltar gärna på samma sätt i framtida skolningar.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Grundkurs i placeringar, live webinarserie 28.10 – 2.12.2021”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 6.000 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H 19.5.2021

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

http://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
SV_LOGO_Holmstrom_Group_Oy_SV_413656_web