aktiegrund webinar 2024

Grundkurs i aktieplacerande, webinarserie den 7.5 – 28.5.2024 kl 18-19:45

69,00  inkl. 24% moms

Lär dig allt du behöver för att komma igång med aktieplacerandet; -och lite mer därtill…

På svenska, tillsammas med aktiecoachen Svenne Holmström, live webinar + inspelning!

Du kan hänga med ännu fastän kursen börjat. Det du missade live ser du via inspelningarna.

Kategori:

Börsen börjar på riktigt vara förmånlig. Tänk! Börsen 2 år och 7 månader nedåt totalt en bit över 30% i Finland. När ska man börja placera om inte när det är billigt på börsen? På grundkurs i aktieplacerande får du lära dig hur!

Det här är en omtyckt grundkurs i aktieplacerande som du kommer att ha stor nytta av! Du får lära dig allt vad du behöver för att komma igång och bra mycket med än så! Du får lära dig vilka riskerna på riktigt är och hur du med enkla metoder kan hantera dem. Meningen är inte att du ska behöva följa med marknaden hela tiden. I den här kursen får du lära dig välja de absolut mest pålitliga bolagen, utan att behöva bekymra dig om värdering. Vi krånglar inte till det i onödan!

Ja du får lära dig precis det som har betydelse, att hitta goda bolag och att undvika onödiga risker. Så att du känner dig trygg i aktieplacerandet och kan börja bygga din egna portfölj på en god grund, så att portföljen kan mestadels sköta sig själv i bakgrunden. Förstås borde man följa upp sin portfölj nu och då och i denna kurs får du tips till det med! Dessutom, aktiesparande är ett utmärkt sätt att skapa passiva intäkter åt sig. Fyrkken jobbar för dig dag och natt, vad är bättre än det?

Vår specialitet är att göra svåra saker lätta att förstå och att hålla utbildningen på en mycket praktisk nivå med glimten i ögat. Det här får vi gång på gång feedback för. Vi har dragit grundkurs i aktieplacerande tiotals gånger och alltid med berömlig feedback! Den här kursen har kundnöjdhetsgaranti! Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka!

Kursen ordnas under fyra tisdagar 7.5.2024 – 28.5.2024 kl. 18:00 – 19:45 som live webinar. Efter varje webinar fri diskussion senast fram till kl 20:10.

Kursprogram

Tisdag 7.5, Vad handlar aktieplacerande om?
– Inspiration och passiva inkomster
– Typiska fel placerare gör och hur du undviker dem
– Hur göra för att klara sig som aktieplacerare på marknaden
– Centrala begrepp en aktieplacerare behöver känna till

Tisdag 14.5, Aktiehandel
– Värdeandelskonto eller aktiesparkonto samt beskattningen
– Val av bank / förmedlare
– Orderdjupet och likviditet
– Hur göra uppdrag och vad kostar det att köpa och sälja aktier
– Tips för hur man kan tänka då man köper eller säljer aktier

Tisdag 21.5, Aktiernas avkastning, allt om dividender samt val av bolag
– Värdeförändring, varifrån kommer avkastningen?
– Dividender, återbäring av eget kapital, köp av egna aktier
– Dividendavkastning och utdelningsgrad som hjälp vid val av aktier
– Vad berättar dividender om ett bolag?
– Vilken typs kan man föredra, vilka skippa? Hållbarhet

Tisdag 28.5, Bygg och följ upp din portfölj, riskhantering
– Varför diversifiering är så enormt viktigt och hur det påverkar avkastningsförväntningen
– Tips till att diversifiera och bygga upp nybörjarens portfölj
– Verktyg för att hitta goda bolag
– Månadssparande i aktier
– Regelbunden uppföljning och rebalansering av risk
– Varifrån info och hurdan info söker vi

Inspelning

Föreläsningarna spelas in och du kommer att kunna se på dem fritt efter detta i flera år framöver. Den fria diskussionen i slutet av varje webinar spelas inte in, detta för att möjliggöra en god diskussion (få vill ha med sin röst på band nämligen och försöker man banda in diskussionen uteblir den oftast).

Målgrupp

Till dig som är intresserad av aktier, men ännu inte börjat aktieplacera, samt till dig som redan kommit igång och vill lära dig mera. Ifall du aldrig tidigare placerat alls rekommenderar vi att bekanta sig med Grundkurs i placerande på egen hand först.

Pris och anmälan

Kursavgiften är 69€ inkl. 24% moms. Anmäl dig genom att betala kursavgiften i nätbutiken.  Kursavgiften kan tillsättas som avdrag i kapitalbeskattningen.

Vi har kundnöjdhetsgaranti på alla kurser, också denna. Är du inte nöjd säger du till inom en vecka efter att kursen avslutats så får du pengarna tillbaka. Detta förutsätter att du deltagit i alla lektioner förstås.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grundkurs i aktieplacerande, webinarserie den 7.5 – 28.5.2024 kl 18-19:45”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 9.000 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952