IMG20230728194325

Grundkurs i aktieplacerande, Ekenäs 13.11 – 4.12.2023

69,00  inkl. 24% moms

Lär dig allt du behöver för att komma igång med aktieplacerandet; -och lite mer därtill…

På svenska, tillsammas med aktiecoachen Svenne Holmström, live i Ekenäs!

Den här kursen blev fullbokad i Ekenäs i januari 2023. Nu har du ny chans att delta!

Slut i lager

Kategori:

Börsen börjar på riktigt vara förmånlig. Tänk! Börsen 2 år och 1 månad nedåt totalt en bit över 30% i Finland. När ska man börja placera om inte när det är billigt på börsen? Nu får du lära dig hur!

Det här är en omtyckt aktiekurs som du kommer att ha stor nytta av! Du får lära dig allt vad du behöver för att komma igång och bra mycket med än så! Du får lära dig vilka riskerna på riktigt är och hur du med enkla metoder kan hantera dem. Meningen är inte att du ska behöva följa med marknaden hela tiden, men nog några gånger i året. Du får lära dig vilken information som då har betydelse och var du hittar den.

Ja du får lära dig precis det som har betydelse, att hitta goda bolag och att undvika onödiga risker. Så att du känner dig trygg i aktieplacerandet och kan börja bygga din egna portfölj på en god grund. Kanske på lika god grund som Raseborgs Slott står på? Vi ska försöka, men i varje fall är aktiesparandet ett utmärkt sätt att att skapa passiva intäkter åt sig. Fyrkken jobbar för dig dag och natt, vad är bättre än det?

Vår specialitet är att göra svåra saker lätta att förstå och att hålla utbildningen på en mycket praktisk nivå med glimten i ögat. Det här får vi gång på gång feedback för. Den här kursen är nyligen helt omarbetad och uppdaterad och det du får vara med om är premiären på vår nya grundkurs i aktieplacerande!

Kursen ordnas under fyra måndagar 13.11.2023 – 4.12.2023 kl 18:00 – 19:45 på Novia Campus i Ekenäs, Raseborgsvägen 9, rum B273.

Kursprogram

Måndag 13.11, Vad handlar aktieplacerande om?
– Går det att skapa en förmögenhet med aktiesparande? Inspiration.
– Typiska fel placerare gör och hur du undviker dem
– Centrala begrepp en aktieplacerare behöver känna till
– Hur delta i bolagsstämman och varför

Måndag 20.11, Aktiehandel
– Värdeandelskonto eller aktiesparkonto samt beskattningen
– Val av bank / förmedlare
– Orderdjupet och likviditet
– Hur göra uppdrag och vad kostar det
– Då synen är motsatt

Måndag 27.11, Aktiernas avkastning och stock picking
– Värdeförändring
– Dividender, återbäring av eget kapital, köp av egna aktier
– Dividendavkastning och utdelningsgrad som hjälp vid val av aktier
– Val av bolag goda bolag och hurdana borde man undvika
– Kort om väerdering

Måndag 4.12, Bygg och följ upp din portfölj, riskhantering
– Varför diversifiering är så enromt viktigt och hur det påverkar avkastningsförväntningen
– Justera risken, timing?
– Nybörjarens portfölj
– Regelbunden uppföljning
– Varifrån info

Målgrupp

Till dig som är intresserad av aktier, men ännu inte börjat aktieplacera, samt till dig som redan kommit igång och vill lära dig mera. Om du redan har lite mer erfarenhet av aktieplacerande rekommenderar vi hellre webinarinspelningen Fortsättningskurs i aktieplacerande.

Men varför ordna en kurs i aktieplacerande precis när börsen bara sjunker? En bra fråga! Motivationen att placera är faktiskt som sämst då börsen sjunker. Men ekonomin blir bäst om du köper dina aktier till ett lägre pris än till ett högre pris. Ingen kan exakt veta när en vändning kommer (eller om den redan varit), men det är hellre köpläge än säljläge på marknaden. Därför borde man vara intresserad att dra igång sitt eget aktieplacerande, t.ex. genom att hänga med på den här kursen!

Pris och anmälan

Kursavgiften är 69€ inkl. 24% moms. Anmäl dig genom att betala kursavgiften i nätbutiken. I kursavgiften ingår materialet som ett papperskompendium (över 130 ppt-slides). Kursavgiften kan tillsättas som avdrag i kapitalbeskattningen.

Vi har kundnöjdhetsgaranti på alla kurser, också denna. Är du inte nöjd säger du till inom en vecka efter att kursen avslutats så får du pengarna tillbaka och får behålla kursmaterialet. Detta förutsätter att du deltagit i alla lektioner förstås.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grundkurs i aktieplacerande, Ekenäs 13.11 – 4.12.2023”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 7.500 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H 19.5.2021

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
LOGO_PLATINUM_STANDING_BLACK_SV_1080x952_427776
Ghost Investor