svenne_holmstrom

Grundkurs i aktieplacerande, Ekenäs 31.1 – 28.2 SLUTSÅLD

69,00 

Lär dig allt du behöver för att komma igång med aktieplacerandet; -och lite mer därtill…

På svenska, tillsammas med aktiecoachen Svenne Holmström, live i Ekenäs!

SLUTSÅLD! Samma kurs hålls i Karis måndagar 27.2 – 20.3, se mer här

Slut i lager

Kategori:

Fondsparande kan liknas en färdig Youtube spellista, men aktieplacerande är som en lista du gör precis som du själv vill. Det är också det som gör aktieplacerandet så otroligt kul!

Det vimlar med termer och saker man behöver veta, men ingen fara! Häng med på den här kursen så lär du dig allt du behöver veta från att öppna ett aktiesparkonto eller värdeandelskonto, till att göra de första uppdragen och sammanställa en fungerande portfölj. Och bra mycket mer än så, som du kommer att ha stor nytta av!

Du får lära dig vad passiva intäkter betyder och hur du kan öka dem just via aktieplacerande. Du får lära dig vilka riskerna på riktigt är och hur du med enkla metoder kan hantera dem. Meningen är inte att du ska behöva följa med marknaden hela tiden, men nog några gånger i året. Du får lära dig vilken information som då har betydelse och var du hittar den.

Ja du får lära dig precis det som har betydelse för att komma igång, att hitta goda bolag och att undvika onödiga risker. Så att du känner dig trygg i aktieplacerandet.

Vår specialitet är att göra svåra saker lätta att förstå och att hålla utbildningen på en mycket praktisk nivå med glimten i ögat. Det här får vi gång på gång feedback för. Den här kursen är nyligen helt omarbetad och uppdaterad och det du får vara med om är premiären på vår nya grundkurs i aktieplacerande!

Kursen ordnas under fyra tisdagar 31.1.2023 – 28.2.2023 (sportlov tisdag 21.2) kl 18:00 – 19:45 på Novia Campus i Ekenäs, Raseborgsvägen 9, rum B273.

Kursprogram

Tisdag 31.1, Vad handlar aktieplacerande om?
– Varför direkta aktier istället för fonder
– Begrepp samt aktieägarens rättigheter och skyldigheter
– Hur delta i bolagsstämman och varför

Tisdag 7.2, Aktiehandel
– Värdeandelskonto eller aktiesparkonto
– Val av bank / förmedlare
– Hur göra uppdrag
– Orderboken

Tisdag 14.2, Aktiernas avkastning och stock picking
– Värdeförändring
– Dividender, återbäring av eget kapital, köp av egna aktier
– Val av bolag, vilka borde man undvika
– Grunder i värdering

Tisdag 21.2, ingen lektion, sportlov

Tisdag 28.2, Bygg och följ upp din portfölj, riskhantering
– Diversifiering
– Justera risken
– Nybörjarens portfölj
– Regelbunden uppföljning
– Varifrån info

Målgrupp

Till dig som är intresserad av aktier, men ännu inte börjat aktieplacera, samt till dig som redan kommit igång och vill lära dig mera. Om du redan har lite mer erfarenhet av aktieplacerande rekommenderar vi hellre webinarinspelningen Fortsättningskurs i aktieplacerande.

Men varför ordna en kurs i aktieplacerande precis när börsen bara sjunker? En bra fråga! Motivationen att placera är faktiskt som sämst då börsen sjunker. Men ekonomin blir bäst om du köper dina aktier till ett lägre pris än till ett högre pris. Ingen kan exakt veta när en vändning kommer (eller om den redan varit), men det är hellre köpläge än säljläge på marknaden. Därför borde man vara intresserad att dra igång sitt eget aktieplacerande, t.ex. genom att hänga med på den här kursen!

Pris och anmälan

Kursavgiften är 69€ inkl. 24% moms. Anmäl dig genom att betala kursavgiften i nätbutiken. I kursavgiften ingår materialet som ett papperskompendium (över 130 ppt-slides). Kursavgiften kan tillsättas som avdrag i kapitalbeskattningen.

Begränsat antal platser. Platserna fylls i anmälningsordning.

Vad har vi fått för feedback för våra kurser?

Vi har hållit över hundra placeringskurser och över 7.500 personer har deltagit i dem. Feedbacken har varit utmärkt! I nätbutiken har vi fått 5/5 på de kurser som fått feedback och varje gång då vi begärt in feedback efter en kurs har vitsordet alltid legat mellan 4,3 och 5! Idel nöjda kunder alltså!

Vi har kundnöjdhetsgaranti på alla kurser, också denna. Är du inte nöjd säger du till inom en vecka efter att kursen avslutats så får du pengarna tillbaka och får behålla kursmaterialet. Detta förutsätter att du deltagit i alla lektioner förstås.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grundkurs i aktieplacerande, Ekenäs 31.1 – 28.2 SLUTSÅLD”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 7.500 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H 19.5.2021

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
SV_LOGO_Holmstrom_Group_Oy_SV_413656_web