computer-g3dae2a33e_1920

Grunder i fondsparande

69,00  inkl. 24% moms

Lär dig allt du behöver veta om fonder för att komma igång (och lite till…)

Kategori:

I den här kursen får Du sammanlagt kring fem timmar videomaterial, text, länkar till pålitliga sidor på Internet, en placeringsplan och en månadssparräknare med vilken Du lätt kan bedöma Ditt sparbehov. Vi har också praktiska övningar där Du lär Dig teckna fonder, göra månadssparavtal och jämföra fonder. Materialet är uppdelat i åtta olika avsnitt och Du kan studera helt i Din egen takt och återkomma till materialet när Du vill.

Det här är en grundkurs, så innehållet är praktiskt lagt och lätt att greppa. Vi rekommenderar att Du avlägger högst två avsnitt per dag, men om Du vill så finns det förstås inga hinder att studera snabbare än så också, till och med kan Du gå igenom allt material på en enda dag!

I de olika avsnitten lär Du Dig:

  • Vad fondplacerande handlar om
  • Varifrån avkastningen kommer
  • Vilka olika fondtyper det finns och när man använder dem
  • Hur Du bygger Din fondportfölj
  • Hur Du hittar info om både fonder och om marknaden
  • Hur Du ställer upp mål och hur Du bäst kan säkerställa att du når målen

Allt detta för enbart 69€ inkl. 24% moms! Den här är en helt ny kurs från 2022, men vi smygtestade en del av innehållet i en stor förening som webinar (med närmare 100 deltagare) innan vi byggde denna nätkurs. Feedbacken vi fick var berömlig och vi har utvecklat materialet sedan dess.

Alla våra andra kurser har fått berömlig feedback av tidigare deltagare och vi är helt säkra på att också Du kommer att trivas. Därför har också denna kurs en kundnöjdhetsgaranti. Om Du inte är nöjd får Du pengarna tillbaka!

Bekanta dig närmare med kursen här (finns även smakprov på innehållet och detaljerad lista på teman som gås igenom): https://ghostinvestor.fi/grunder-i-fondsparande/

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grunder i fondsparande”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 9.000 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952