Osakesijoittaminen

Grunder i aktiesparande

Bli aktiesparare på 9 timmar! Endast 69€!

Kategori:

Det här är rätt ställe att börja då du vill lära dig placera i börsaktier!

Information finns det gott om på nätet om placerande, men vad av all info är sist och slutligen relevant? Den här frågan ställde vi oss också. Varför surfa på nätet i timtal, samla glimtar här och där när du kan få det som du på riktigt kommer att ha nytta av samlat i ett paket?

Så vi skapade den väldigt omtyckta Grundkursen i aktieplacerande. Vi har hållit samma kurs i tiotals sammanhang och fått idel beröm för både presentationssätt och innehåll. Skolvitsordet är för tillfället hela 9,1! Aktieplacerandet gås igenom på ett sakligt men inspirerande sätt. Det här är en kurs som du kommer att ha nytta av resten av livet!

”Svenne är en mycket kunnig föreläsare med en verbal output som jag vill påstå är ovanlig i finlandssvenskt sammanhang. Kursen var mycket berikande och givande!” Anonym kundfeedback, vitsord 10/10

Vem är den där Svenne?

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 6.000 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Superintressant och inspirerande kurs! Svennes förmåga att förklara invecklade fenomen på ett enkelt sätt gör att den här kursen kan vara till glädje för vem som helst som vill lära sig mer om aktieplacering. Han är också en skicklig talare, vilket gör att intresset hålls på topp trots att blocken varar i nästan två timmar.” Anonym kundfeedback, vitsord 10/10

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Vad handlar det om?

I grundkursen får du lära dig de centrala begreppen som du behöver kunna då du placerar i aktier. Efter en inspiration om vad aktieplacerande handlar om får du lära dig om aktieserier, aktiestocken, hur du agerar i en emission, vad en split betyder och hur aktierna avkastar både via värdestegring och dividend.

Därifrån fördjupar vi oss i aktiehandel, det sker en hel del på börsen som vi inte ser, men som vi behöver känna till. Ska man förresten placera via värdeandelskonto eller aktiesparkonto?

Då vi står inför valet av aktier behöver du kunna jämföra olika börsbolag mot varandra. Grundkursens tredje tema är de centrala nyckeltalen som hjälper dig att se hur bolagen är värderade, dvs är de billiga eller dyra. Sammanlagt går vi igenom sju centrala nyckeltal; P/E, P/B, P/S, dividendavkastning, ROE, soliditet och gearing. Tillsammans bildar de en helhet som beskriver både värdering och kvalitet.

I sista delen får du matnyttiga tips om hur du kan tänka då du bygger upp din portfölj så att risken hålls i schack, hur du enkelt men synnerligen effektivt följer upp dina placeringar, varifrån man söker information och dylikt.

Så häng med på en resa i aktieplacerandets fascinerande värld!

 

Pris

Priset är 69€ inkl.moms. Kursavgiften kan sättas med som avdrag i kapitalbeskattningen. Du kan se på kursen så länge du vill, finns ingen tidsbegränsning.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Grunder i aktiesparande”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 7.000 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H 19.5.2021

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

http://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
SV_LOGO_Holmstrom_Group_Oy_SV_413656_web