stock-5275746_1920

Grundkurs och fortsättningskurs i aktieplacerande, paketpris

99,00  inkl. 24% moms

Lär dig allt om aktieplacerande på 8 föreläsningar.  På svenska, av ett proffs, i din egen takt.

Kundnöjdhetsgaranti! Om du inte är nöjd med kursen får du 100% av pengarna tillbaka.

Utnyttja erbjudandet och spara 39€!

Slut i lager

Kategori:

Allt om hur man placerar i börsaktier!

Vad sägs om att gå all in i aktier? Med detta otroliga erbjudande kan du i lugn och ro studera aktieplacerande från grunderna, via värdering till val av strategi och hur du förvaltar portföljen. Det här är en värdefull helhet skapad och ledd av ett verkligt aktieproffs. Den här helheten tål jämförelse!

Våra kunder har varit nöjda med alla våra kurser. Väldigt nöjda. Grundkursen i aktieplacerande har fått 9,1 i skolvitsord och fortsättningskursen 9,5. Hur toppar man det? Inte en endaste onöjd kund, tvärtom 100% av deltagarna skulle rekommendera kurserna åt andra! Ord som inspirerande, engagerad utbildare, förståeligt, lätt att greppa, bästa kursen på länge, öppnade ögonen osv dyker upp i feedbacken gång på gång.

Så vad handlar det här om?

Grundkursen

I grundkursen får du lära dig de centrala begreppen som du behöver kunna då du placerar i aktier. Efter en inspiration om vad aktieplacerande handlar om får du lära dig om aktieserier, aktiestocken, hur du agerar i en emission, vad en split betyder och hur aktierna avkastar både via värdestegring och dividend.

Därifrån fördjupar vi oss i aktiehandel, det sker en hel del på börsen som vi inte ser, men som vi behöver känna till. Ska man förresten placera via värdeandelskonto eller aktiesparkonto?

Då vi står inför valet av aktier behöver du kunna jämföra olika börsbolag mot varandra. Grundkursens tredje tema är de centrala nyckeltalen som hjälper dig att se hur bolagen är värderade, dvs är de billiga eller dyra. Sammanlagt går vi igenom sju centrala nyckeltal; P/E, P/B, P/S, dividendavkastning, ROE, soliditet och gearing. Tillsammans bildar de en helhet som beskriver både värdering och kvalitet.

I sista delen får du matnyttiga tips om hur du kan tänka då du bygger upp din portfölj så att risken hålls i schack, hur du enkelt men synnerligen effektivt följer upp dina placeringar, varifrån man söker information och dylikt.

Läs mer om grundkurs i aktieplacerande här. Grundkursens pris enskilt är 69€.

Fortsättningskurs i aktieplacerande

Då du bygger upp din placeringsplan är det värt att veta vilken typ av bolag du vill placera i. Prioriterar du bolagets kvalitet, värdering eller tillväxt? Varje stil har sina egna egenskaper och betonar vissa nyckeltal. Då du vet vad du letar efter blir det lättare att finna just den typens bolag du är intresserad av. Vi går igenom kvalitets-, värde- och tillväxtstrategin, vi screenar bolag enligt strategin och gör tre djupanalyser för att beskriva placeringsprocessen. Det gör att du får en god bild av vilken typ av information en aktieplacerare letar efter och hur man behandlar informationen.

Då du hittat ett intressant bolag är det dags att se om det är bråttom att köpa. Som hjälp för det kan man kolla in börskurvor via teknisk analys. Det här fungerar som ett utmärkt stöd för timing, även om vi inte alltid får alla svar serverade på silverfat. Förstås är fundamentalanalysen, dvs värdering och bolagets görande det viktigaste, men det mervärde teknisk analys kan erbjuda är lite för bra för att helt förbise.

Till sist får du ett rikligt antal mycket användbara tumregler och tips om hur du kan förverkliga din egen placeringsplan. Vi kommer att snacka om hur du utnyttjar uppföljningslistor, hur du hanterar kassan och riskerna, men även om vilka bolag man med fördel kan undvika samt misstag som du definitivt ska undvika. Det är helt onödigt att göra samma misstag som så många andra redan gjort, därför lyfter vi på ett insiktsfullt sätt fram hur du får harmoni i placerandet.

Läs mer om fortsättningskurs i aktieplacerande här. Fortsättningskursen pris enskilt är 69€.

What’s in it for me?

Det här är en helhet som vi inte tror att du hittar en motsvarighet till, i alla fall inte till det här priset. Ca 15 timmar värdefullt material till priset av 99€ inklusive moms. Du sparar 39€ jämfört med att köpa kurserna skilt för sig för 69€+69€ = 138€. Kursavgiften kan du tillägga som avdrag i kapitalbeskattningen.

Du kan se på materialet om och om igen så många gånger du vill. Så gör en investering i dig själv och häng med på kurs! Vi är helt säkra på att du inte kommer att bli besviken, därför har den här helheten en kundnöjdhetsgaranti. Du får 100% av pengarna tillbaka ifall kurserna ändå inte lever upp till dina förväntningar!

Det här är en helhet som du kommer att ha nytta av resten av livet! Eller vad sägs om feedbacken nedan?

“Både grundkursen och fortsättningskursen i aktiesparande var fantastiskt bra. De var intressanta, inspirerande och lärorika. För mig som nybörjare var det mesta nytt och kurserna gav massor med värdefull och nyttig information. Presentatören uppträdde professionellt och pedagogiskt, det var väldigt intressant och lätt att följa med. Man märkte att presentatören brann för sitt ämne, vilket var mkt positivt och smittade av sig. Kursmaterialet är väldigt välgjort och värdefullt att ha och se tillbaka på. Detta är en av mina bästa kurser någonsin. Jag är väldigt glad och tacksam över att ha fått delta. Stort tack till dig Svenne för fantastiska kurser.”  Nina. Vitsord 10/10

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grundkurs och fortsättningskurs i aktieplacerande, paketpris”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 9.000 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952