Tunnuslukuanalyysi

Fortsättningskurs i aktieplacerande, webinarinspelning

69,00  inkl. 24% moms

Mycket högklassig helhet om placeringsstrategier, timing och portföljförvaltning. Den här kursen passar alla aktieplacerare oberoende portföljens storlek!

Kursen består av fyra webinarinspelningar från kursen som hölls 4/2021, sammanlagt över 8 timmar värdefullt material!

Kundnöjdhetsgaranti! Om du inte är nöjd med kursen får du 100% av pengarna tillbaka.

(2 kundrecensioner)
Kategori:

Vi har skapat många kurser, tiotals. Men så gjorde vi den här, vårt absoluta flaggskepp, alla aktiekursers moder! Vi ville skapa ett innehåll som hjälper placeraren fokusera på det som har betydelse och att skapa den systematik i görandet som behövs för att bli framgångsrik på marknaden över tid. Redan halvvägs inne i skapandet kunde vi konstatera att om en sådan här helhet hade funnits redan för 20 år sedan hade många dyra misstag kunnat undvikas längs vägen.

Våra kunder som redan deltagit i kursen håller med, feedbacken har varit enormt fin. De facto är medelvitsordet hela 9,5/10! Hur toppar man det? Som en kund uttryckte det:

”En kurs av toppkvalitet, där grunden ligger i Svennes unika förmåga att skapa en god atmosfär och lära ut också svåra saker åt sina studerande på ett sätt där han verkligen genuint bryr sig om dem.” Tuomas Mäkelä 18.5.2021 5/5 stjärnor.

Vad handlar det om?

I den här kursen fördjupar vi oss i tre placeringsstrategier, kvalitets-, värde- och tillväxtstrategin. Då du hittat en strategi som passar dig är det lättare att screena och hitta börsaktier. Vissa nyckeltal blir väldigt viktiga, medan andras roll minskar.

På kursen får du från första parkett se hur Svenne Holmström screenar bolag utgående från de olika strategierna och hur han bekantar sig med dem. De bolagsexempel som används är inte så viktiga, däremot är sättet att hitta och behandla informationen a och o i exemplen.

Då ett intressant bolag hittats gäller det som följande att bedöma om det är bråttom att köpa eller inte. Här kan teknisk analys skapa ett mervärde för placeraren. Vi bekantar oss med glidande medelvärden och Relative Strength Index. Efter teoridelarna analyserar Svenne en riklig mängd olika bolag och tolkar kurvorna. De bolag som gås igenom har kommit på förslag av kursdeltagarna som deltog i liveföreläsningarna. Vi får inte alltid alla svar, men i bästa fall får vi ett klart stöd för vårt placeringsbeslut, ska vi köpa nu eller drar vi ut på köpbeslutet?

I den sista delen skapas en stabil grund för aktieplacerandet och idéer för din egen placeringsplan. Som Svenne har uttryckt den här biten, ”om någon hade berättat om detta från första början hade många dyra misstag kunnat undvikas enkelt”. Istället för att försöka hitta raketer brukar man åstadkomma bättre resultat genom att hantera risken och portföljen på ett säkert och systematiskt sätt. Vi lyfter modigt fram placeringsobjekt som man med fördel mestadels kan undvika. Ett sådant här nästan professionellt sätt att placera fungerar utmärkt oberoende portföljens storlek.

Om du tycker att det här låter för krävande läs då följande feedback av en annan kund:

”Jag måste tacka min kompis som tipsade mig om den här kursen. Min egen placeringskarriär är bara i början, men jag hängde ändå med tack vare Svennes fenomenala sätt att utbilda. De svåra sakerna förvandlades till förståeliga helheter.” Kirsi A 20.5.2021 5/5 stjärnor

Sist och slutligen handlar det om att skapa enkla men effektiva tumregler som är lätta att komma ihåg och följa. Ghost Investors specialitet är att presentera svåra saker på ett jordnära och enkelt sätt samt att ge tydliga råd för egenhändigt placerande.

Kursinnehåll

Kursen består av tittarrättigheter till fyra inspelningar från vår webinarserie 4/2021, var och en på ca 2 timmar. Du kan se på inspelningarna så många gånger du vill. Låt dig inte skrämmas av att materialet bandades in 2021, den här kursen är byggd att tåla tidens tand mycket väl. Du kan jämföra kursen med en god bok man gärna återkommer till många år senare också.

 • Tre centrala placeringsstrategier (1:57:24)
  • Kvalitetsstrategin
  • Värdestrategin
  • Tillväxtstrategin
  • Hur utnyttja nyckeltal i de olika strategierna
 • Realtidsanalys av placeringsobjekt (2:04:25)
  • Screeningidéer för kvalitets-, värde- och tillväxtstrategierna
  • Screenas tre bolag via de olika strategierna och dessa analyseras närmare. Idén är att visa hur man hittar bolag, analyserar dem och vilken typ av information man vill hitta. Bolagen fungerar som en brygga för att förstå analyserandet.
  • Fritt kassaflöde, P/FCF nyckeltalet
  • ESG, ansvarsfullt placerande
 • Teknisk analys (2:03:45)
  • Glidande medelvärden
  • RSI
  • Ett rejält antal bolag analyseras utgående från metoderna
 • Mot ett yrkesmässigt förvaltande av portföljen (2:08:26)
  • Regler för aktiehandel
  • Kassa- och riskhantering
  • Rebalansering av portföljen och portföljförvaltning
  • Problematiska placeringsobjekt
  • Undvikande av misstag

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som är intresserade av aktieplacerande. Du behöver känna till grundbegreppen och de centralaste nyckeltalen (främst P/E, P/B och ROE) för få mest ut av kursen. För tillfället erbjuder vi bara nyckeltalsskolning på finska på kursen Tunnusluvut tutuiksi! Ifall du vill studera grunder i aktieplacerande, klicka här!

Feedback från tidigare deltagare

 • “Utbildaren var inspirerande och har fått mig att bli allt mer intresserad av ämnet och att ta eda på mera. Dessutom pratade han på ett förståeligt sätt som gjorde att en nybörjare som jag också kunde hänga med”
 • “Allt var riktigt bra. Det att man kunde delta på distans, strålande utbildare, möjlighet att kolla på inspelningarna och kursens innehåll”
 • “Inspirerande och engagerad utbildare som verkligen kunde sin sak. Också föreläsningsmaterialet var väl uppbyggt”

2 recensioner av Fortsättningskurs i aktieplacerande, webinarinspelning

 1. JS

  Mycket bra fortsättningskurs i aktieplacerande! Har stor nytta av kursen i hanteringen av min aktieportfölj. Kan varmt rekommendera kursen!

 2. EB (verifierad ägare)

  En inspirerande och lärorik fortsättningskurs i aktieplacering. Formatet inspelat webbinarium fungerade utmärkt då det både var interaktivt och man sedan kan “spola” tillbaka och kolla på det. De praktiska exemplen på kända bolag o screeningar med börsdata var också utmärkta. Kan varmt rekommendera kursen för sådana som vill ta sitt placerande till nästa nivå.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 9.000 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952