korkosijoittaminen

Förtjäna på ränteplaceringar! Mariehamn 25.10 kl 17:30 – 20:30

69,00  inkl. 24% moms

Ålands Aktiesparare rf och Ghost Investor ordnar igen en live utbildning i Mariehamn!

Den höga räntan skapar goda förtjänstmöjligheter och i den här utbildningen får du lära dig allt du behöver veta för att dra nytta av ränteläget via långa räntefonder!  Utbildningen är öppen för alla!

Som medlem i Ålands Aktiesparare är du berättigad till förmånspriset 49€ inkl.moms!

Slut i lager

Kategori:

Ålands Aktiesparare rf och Ghost Investor erbjuder tillsammans Förtjäna på ränteplaceringar! utbildning onsdagen den 25.10.2023 kl 17:30 – 20:30 på Hotell Cikada, Hamngatan 1, Mariehamn. Utbildningen är öppen för alla intresserade!

Det här är en helt ny helhet som aldrig presenterats förut på svenska! Det bärande temat är att utnyttja det nya högre ränteläget och förtjäna på ränteplaceringar. Det går lätt att få 5%/år med mycket låg risk, men till och med 10%/år är också möjligt i nuläget.

Eftersom de flesta bankerna varken erbjuder eller möjliggör investeringar i direkta ränteinstrument fokuserar vi helt och hållet på långa räntefonder i denna utbildning. Ghost Investor är helt oberoende från finansbranschen. Vi varken rekommenderar eller marknadsför bankers eller fondbolags fonder, tvärtom utbildningen går ut på att jämföra alternativ och förstå vilken avkastningspotential som finns och vad den verkliga risken är. De flesta har en väldigt vag uppfattning om räntefondernas verkliga risker, och deras möjligheter också faktiskt. Den här utbildningen borrar in sig på just detta.

Som läget är nu, kommer ränteplacerande med stor sannolikhet att vara som att tälja guld med träkniv de närmaste åren. De flesta placerare har ju räntor i någon form i sin portfölj och i den här utbildningen får du lära dig allt du behöver för att optimera din egen risk/avkastningsprofil via långa räntefonder.

I den här utbildningen får du lära dig

  • Förstå vilken roll långa ränteplaceringar har i en placeringsportfölj och hur de påverkar portföljens risk/avkastningsförhållande
  • Definiera avkastningsförväntningen
  • Bedöma den verkliga risken
  • Jämföra alternativ mot varandra och förstå kostnadernas roll
  • Hitta de centralaste nyckeltalen samt tolka deras betydelse som stöd för beslutet
  • Förstå hur förändring i räntemarknad eller risk påverkar din ränteplacering
  • Vilka alternativ som passar bäst i olika typers marknadslägen

Utbildningen är väldigt praktiskt lagd och vi övar på olika bankers hemsidor. Du kommer att få se hur vissa banker gör beslutsfattandet lätt, medan andra har så knapphänd information att det helt enkelt inte går att fatta beslut.

Dagens utbildare är Svenne Holmström, bekant för många Ålänningar då han hållit många placeringskurser i Mariehamn tidigare. Han var år 2022 finalist i tävlingen Årets placerare i Finland (länk enbart på finska), besökte nyligen TV-programmet Efter Nio och snackade ekonomi och har intervjuats av media ett hundratal gånger om placerande och ekonomi. Svenne hör till svenskfinlands kändaste fristående ekonomiexperter.

När och var?

Tid: Onsdagen den 25.10.2023 kl 17:30 – 20:30
Plats: Hotell Cikada, Hamnvägen 1, Mariehamn

I utbildningen ingår kaffe och kvällsbit under pausen.

Anmälning till utbildningen och pris

Anmäl dig med till utbildningen genom att betala kursavgiften i vår nätbutik på knappen ovan.

Utbildningens pris är 69€ inkl. 24% moms. I priset ingår även kursmaterialet som ett papperskompendium. Kursavgiften är avdragsgill i kapitalbeskattningen.

Medlemmar i Ålands Aktiesparare är berättigade till medlemspris 49€ inkl. 24% moms. Du har fått rabattkoden per e-mail från föreningen, använd den när du betalar kursen. Ifall du inte fått rabattkoden kan du mejla föreningen och be om den info@aktiespararna.ax

Om du inte ännu är medlem men vill bli det så kan du gå till www.aktiespararna.ax och fylla i “Bli medlem”-formuläret. Som deltagare i utbildningen får du erbjudandet att blir provmedlem till årets slut utan kostnad. Medlemsavgiften för år 2023 har varit 22€. Du får rabattkoden som svarsmeddelande då ansökan behandlats (räkna med ca 1-2 dagars svarstid).

Ifall betalningen av kursen av någon anledning strular kan du sända oss ett fritt formulerat e-mail på svenne@ghostinvestor.fi så får du en faktura som bilaga i svarsmejlet. 

Målgrupp

Utbildningen är öppen för alla. En viss kännedom om sparande och placerande är i fördel. Allt presenteras dock på ett enkelt och lättfattligt sätt, -som alltid.

Begränsat antal platser, platserna fylls i anmälningsordning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Förtjäna på ränteplaceringar! Mariehamn 25.10 kl 17:30 – 20:30”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 7.500 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H 19.5.2021

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
LOGO_PLATINUM_STANDING_BLACK_SV_1080x952_427776