Osakesijoittaminen

Grundkurs i aktieplacerande

69,00  inkl. 24% moms

Lär dig allt du behöver för att komma igång med aktieplacerandet; -och lite mer därtill…

På svenska, av ett proffs, i din egen takt. Fyra föreläsningar, sammanlagt över 7h värdefull kunskap.

Kundnöjdhetsgaranti! Om du inte är nöjd med kursen får du 100% av pengarna tillbaka.

Slut i lager

(1 kundrecension)
Kategori:

Det här är rätt ställe att börja då du vill lära dig placera i börsaktier!

Information finns det gott om på nätet om placerande, men vad av all info är sist och slutligen relevant? Den här frågan ställde vi oss också. Varför surfa på nätet i timtal, samla glimtar här och där när du kan få det som du på riktigt kommer att ha nytta av samlat i ett paket?

Så vi skapade den väldigt omtyckta Grundkursen i aktieplacerande. Vi har hållit samma kurs i tiotals sammanhang och fått idel beröm för både presentationssätt och innehåll. Skolvitsordet är för tillfället hela 9,1! Aktieplacerandet gås igenom på ett sakligt men inspirerande sätt. Det här är en kurs som du kommer att ha nytta av resten av livet!

”Svenne är en mycket kunnig föreläsare med en verbal output som jag vill påstå är ovanlig i finlandssvenskt sammanhang. Kursen var mycket berikande och givande!” Anonym kundfeedback, vitsord 10/10

 

Vad handlar det om?

I grundkursen får du lära dig de centrala begreppen som du behöver kunna då du placerar i aktier. Efter en inspiration om vad aktieplacerande handlar om får du lära dig om aktieserier, aktiestocken, hur du agerar i en emission, vad en split betyder och hur aktierna avkastar både via värdestegring och dividend.

Därifrån fördjupar vi oss i aktiehandel, det sker en hel del på börsen som vi inte ser, men som vi behöver känna till. Ska man förresten placera via värdeandelskonto eller aktiesparkonto?

Då vi står inför valet av aktier behöver du kunna jämföra olika börsbolag mot varandra. Grundkursens tredje tema är de centrala nyckeltalen som hjälper dig att se hur bolagen är värderade, dvs är de billiga eller dyra. Sammanlagt går vi igenom sju centrala nyckeltal; P/E, P/B, P/S, dividendavkastning, ROE, soliditet och gearing. Tillsammans bildar de en helhet som beskriver både värdering och kvalitet.

I sista delen får du matnyttiga tips om hur du kan tänka då du bygger upp din portfölj så att risken hålls i schack, hur du enkelt men synnerligen effektivt följer upp dina placeringar, varifrån man söker information och dylikt.

Så häng med på en resa i aktieplacerandets fascinerande värld och ta del av inspelningen från den 4/2021 arrangerade webinarserien, sammanlagt 7h värdefull kunskap!

Grundkurs i aktieplacerande kursinnehåll

  • Hur är det att placera i aktier och vad borde man veta? (1:53:58)
  • Hur handlar man på börsen och vad händer på börsen? (1:43:04)
  • Hur prissätts bolagen, värdering genom centrala nyckeltal (2:01:47)
  • Hur följa upp och förvalta portföljen, varifrån information? (1:46:25)

Målgrupp

Kursen riktar sig till såväl nybörjare som placerare som redan ägt aktier en tid och vill förstärka sitt kunnande! Inga förhandskunskaper nödvändiga!

Pris

Priset för rättigheten till inspelningen är 69€ inkl.moms. Kursavgiften kan sättas med som avdrag i kapitalbeskattningen.

Aktieplacerande är mycket intressant och framförallt kostnadseffektivt. En vanlig aktiefond kostar lätt 1,5% av sparsumman, årligen. Jämför du det med den här kursens pris på 69€ totalt, betalar du mer åt banken årligen då du har 4.601€ eller mera i fonder… Betänk vad kostnaden blir då du har 46.000€ i fonder, per år… Jepp! Man sparar otroligt mycket i kostnader då man är beredd att sköta en del av portföljen själv!

Paketpriserbjudande!

Du kan välja både grundkursen och fortsättningskursen på en gång, sammanlagt över 15 timmar värdefullt material till paketpris 99€. Enskilt kostar kurserna 69€ var, så du sparar 39€ genom att välja detta alternativ. Läs mer här: 

https://ghostinvestor.fi/tuote/grund-forts-aktieplacerande-paket/

Vad sade tidigare deltagare om denna kurs?

Kursen väckte intresse och inspiration. Tänk att aktier kan vara så intressant! Bra föreläsare, lagom underhållande och avslappnad. .

Kort och väldigt bra kurs i aktiesparande, där vi gick igenom och nosade på de flesta av grunderna. Många bra, konkreta tips och en trevlig och underhållande föreläsare som faktiskt talade så jag förstod. Kursen gav många aha-upplevelser och inte minst ett intresse att lära mig mer. Deltar gärna i fler kurser om det ordnas!

Tack! En jättebra föreläsning och trots att jag placerat länge har jag verkligen inte jobbat med portföljen som jag borde. Nu blir det andra tag!

1 recension av Grundkurs i aktieplacerande

  1. JS

    Mycket bra grundkurs i aktieplacerande där Svenne förklarade även lite svårare saker på ett lättfattligt sätt. Kan varmt rekommendera kursen!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenne Holmström utbildar

image001

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden. Han arbetade främst med placeringar under sina 16 år inom bankvärlden bl.a. som placeringsexpert och försäljningsdirektör. Sedan 2017 då han grundade Ghost Investor har han coachat och utbildat över 9.000 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Vi har idel nöjda kunder, och det beror på vårt sätt att bry oss om våra kunder och hjälpa dem att utveckla sin kunskap. Svenne har en unik förmåga att förenkla och förklara svåra teorier på ett jordnära sätt. Otaliga är de kursdeltagare som lyft fram just detta, eller vad sägs om följande feedback;

“Jag har läst många placeringsböcker och lärt mig av dem också, men den här kursen (fortsättningskursen i aktieplacerande) lyfte fram det viktiga på ett mycket förståeligt sätt och öppnade mina ögon igen. Svenne lyfter fram saker på ett inspirerande sätt både visuellt och via exempel. Varje föreläsning har fokuserat på sak från början till slut och kursen är verkligen värd sitt pris. Jag kan varmt rekommendera.” Sari H

Svenne är också en erfaren aktieplacerare. Han har placerat i aktier över 20 år och har mycket god touch på vad som funkar och vad som inte funkar. Kurserna är uppbyggda enligt det så klart!

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952