Ghost Investor

Om oss

Ghost Investor är som en viskande röst i bakhuvudet när du fattar olika beslut kring ekonomi och placera. ”Har du kollat att bolaget är lönsamt?” ”Betalar bolaget dividend?” ”Passar placeringen på riktigt in i sin placeringsplan?”.

Vår roll är att fungera i bakgrunden. Vi fattar inga beslut för din del, men vi förser dig med verktyg som underlättar beslutsfattandet betydligt.

Vi har samlat på en hel del kunskap längs åren som vi nu har paketerat i logiska helheter. Information finns det hur mycket som helst på marknaden, men vi lyfter fram det mest väsentliga inom ekonomi, spara och placera, som verkligen kan ha en betydelse för Dig. Det här ger professionell vägkost för Dig och gör livet lite lättare när Du fattar olika beslut.

svenne5

Låt dig inte skrämmas, det här är inte så högtidligt som det låter! Vi har sett till att innehållet är så lätt som möjligt att greppa, vi ger konkreta tips och råd. Där teorin i bakgrunden är komplicerad drar vi kurvorna så raka som möjligt och det här är vi bra på. Vi har en förmåga att göra svåra saker enkla att förstå.

Förstås kan du titta på Youtube och läsa bloggar också, det är dessutom helt gratis! Men då du gjort det ett tag kommer du att märka att det inte bildas en helhet. Samma sak då man läser ett antal placeringsböcker, hur bra de än är. Den ena säger si, den andra så. Du lär dig mycket, men hur ska man prioritera den information man får? Vad är viktigt och vad är underhållning?

Vi har läst åtskilliga böcker, nätsidor, placeringsbloggar, gått på utbildningar, träffat och diskuterat med tusentals placerare. Informationen blir till sist som en enda grå massa. Av allt detta har vi märkt att kommunikationen med vanliga kunder har varit helt avgörande då vi sorterat informationen. Det är så vi har lärt oss förstå vad de verkliga behoven är. Det är utgående från alla dessa möten med vanliga människor vi byggt upp våra kurser. Det är det här som gör våra kurser unika. De är designade för vanliga placerare där livet  här och nu är det viktigaste och placerandet ska fungera i bakgrunden.

Kuva/foto: DESIGNECOLOGIST | Unsplash
Kuva/foto: DESIGNECOLOGIST | Unsplash

Vi har planerat hela vårt kursutbud som en större helhet där du kan börja från början och gå mot allt mer fördjupat innehåll. Kurserna följer logiskt efter varandra där man utnyttjar kunskapen från tidigare kurser. Du kan förstås också välja att direkt gå på de kurser som Du har mest nytta av. Tänk på att även våra mest avancerade kurser är planerade och förverkligade så att de ska vara lätta att greppa! Allt ska gå att utnyttja rakt av i det verkliga livet, annars skulle kurserna sakna betydelse.

Det ska vara möjligt för var och en att lära sig placera, därför är prissättningen på våra kurser och utbildningar satta så lågt som möjligt. Jämför utbudet mer än gärna med andra aktörer, varifrån får du motsvarande kurser till det här priset? Exakt!

Men har vi prutat på kvaliteten, är våra kurser bara onödig rappakalja? Absolut inte! Tvärtom jobbar vi för att våra kurser ska hålla så hög kvalitet som möjligt. Vi är proffs på det vi gör så att Du ska få så mycket valuta för pengarna som möjligt!

Om vi får tro den feedback vi fått hittills, så har åtskilliga småsparare ändrat sitt görande som en följd av våra kurser. Till exempel en kvinna berättade att hon placerat i över tio års tid i en fond med bara 10% aktier och resten räntor för att hon inte visste hur risken fungerar. Eftersom hon inte skulle använda pengarna på över tio år tog hon steget ut och ökade aktiernas andel. Ett beslut hon inte har behövt ångra.

En annan ung man berättade att han köpt och sålt impulsivt, men efter att ha deltagit i en av våra kurser bestämde han sig för att göra en placeringsplan och att följa den. Efter det släppte stressen för honom och glädjande nog ökade avkastningarna också!

Ghost Investor fungerar i bakgrunden, vi hjälper dig på vägen mot dina mål och bidrar till att utveckla din ekonomiska kunskap. Då vi finns i bakgrunden har du betydligt bättre utgångsläge t.ex. då du får placeringsrådgivning i banker.

Företagsinfo

Ghost Investor (Holmström Group Ab) erbjuder nätkurser, webinarer och utbildning inom ekonomi, spara och placera. Utöver detta erbjuder Holmström Group Ab ekonomisk rådgivning för privatkunder och små företag, samt köpvittnesuppdrag.

Våra kunder är privatkunder, små och medelstora företag, läroinrättningar och finansbranschen.

Bolaget är grundat 7.12.2017 och hemorten är Raseborg. Vi är verksamma på både svenska och på finska i hela Finland och på Åland. Utöver det marknadsför vi även våra svenskspråkiga nätkurser och webinarer i Sverige.

Varför bildades företaget och hur tänker vi?

Då vi startade vår verksamhet i december 2017 tänkte vi oss att vi satsar helt på oberoende ekonomisk rådgivning och erbjuder olika kurser och skolningar vid sidan om. Men an efter som företaget utvecklats har tyngdpunkten klart övergått till skolning och utbildning. Vår nisch att erbjuda högklassig skolning till förmånliga priser har varit verkligt framgångsrik och till år 2023 har över 8.000 personer deltagit i våra kurser! Helt otroligt!

Men rådgivningen då? Visst har vi den kvar och det finns en efterfrågan också på det här. Företag har alltid haft tillgång till ett stort utbud konsulttjänster inom ekonomi, men så har det inte varit för privatpersoner. Privatpersoner har egentligen alltid fått sin ekonomiska rådgivning via bankerna, men oberoende ekonomiska rådgivare lyser med sin frånvaro. Det här vill vi ändra på, vi vill erbjuda var och en möjlighet till oberoende ekonomisk rådgivning.

Rådgivningen i bankerna har huvudsakligen varit gratis. Det finns dock inget som heter gratis rådgivning. Antingen betalar man för rådgivningen eller så är rådgivningen en del av en produktförsäljning. Vårt bolag erbjuder inga produkter, därför kostar rådgivningen något. Vi ser denna kostnad som en investering i framtiden. Våra kunder har varit mycket nöjda!

Åtskilliga personer har frågat om vi erbjuder förmögenhetsförvaltning och placeringsrådgivning. Det gör vi dessvärre inte, men vi har undersökt möjligheten. På det sätt vi tänker, dvs att vara oberoende och erbjuda högklassiga tjänster till förmånligt pris går det helt enkelt inte ihop. Kraven på tillhandahållare av placeringstjänster är otroligt hårda, vilket betyder att kundens placerbara förmögenhet borde vara rätt stor. Det finns redan tillräckligt med duktiga förmögenhetsförvaltare för de här segmenten och vi skulle inte tillföra nåt desto större mervärde där.

I en allt mer digitaliserad värld träffar vi mestadels våra kunder digitalt via t.ex. Teams, Skype och Zoom numera. Självfallet kan man boka ett möte i vårt kontor i Karis också.

Kundnöjdhetsgaranti

Våra kurser strävar efter att skapa ett betydande mervärde till våra kunder. Men om det skulle vara så att Du upplever att kursen inte riktigt var för Dig så har samtliga våra kurser 100% kundnöjdhetsgaranti. Om Du inte är nöjd med kursen får Du pengarna tillbaka.

Reklamationen skall i så fall göras inom 14 dygn från köp.

Vår vision

Det finns det ett enormt utbud av placeringskurser till olika prisnivåer. Vi ser dock ingen mening i att betala hundratals eller till och med tusentals euro för att lära sig placera. Vår vision är att kurserna ska vara prissatta så att så många som möjligt kan delta i dem, vi snackar priser på under hundra euro. Detta trots att kursen kan vara uppemot 10 timmar lång plus övningar med mera! Kvalitetsmässigt ska vi hålla oss i den mest kvalitativa ändan av skalan och se till att kurserna medför ett tydligt mervärde åt våra deltagare. Våra kurser uppdateras och utvecklas hela tiden!

Vi tycker att kunden ska stå i centrum, inte produkten. Därför erbjuder vi oberoende rådgivning samt ett brett utbud kurser inom ekonomi, spara och placera där vi ger våra kunder de verktyg som behövs för att fatta goda beslut! Ghost Investor gör sitt bästa för att förbättra samhället inom vårt kompetensområde och bidra till en sund verksamhetsmiljö där människan står i centrum.

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952