Ghost Investor

Nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom sparande, placerande och vardagsekonomi tillsammans med aktiecoachen Svenne Holmström. Till Dig, eller som gåva! Över 8.000 mycket nöjda kunder har redan deltagit i våra olika kurser! Bli även Du en av våra mycket nöjda kunder! 

harkot

Lätt att greppa

Vi går igenom våra ämnen på ett sätt som är lätt att greppa och vi fokuserar på det väsentliga.

ikoni1

Praktiskt

Det vi lär ut kan direkt omfattas i det egna görandet för var och en.

 
timantti

Konkurrenskraftigt pris-kvalitet förhållande

Vi satsar i synnerhet på hög kvalitet, men vi vill hålla priserna på en mycket skälig nivå.

 

Beställ Ghost Investors nyhetsbrev

Genom att ansluta dig till vår e-postlista håller du dig informerad! Du får e-post av oss allra högst varannan vecka (mer sannolikt högst en gång i månaden). Nyhetsbrevet är tvåspråkigt på svenska och finska.

Genom att ansluta dig till listan godkänner du vår dataintegritetspolicy.

Grund- och fortsättningskurs i aktiesparande paketpris 99€!

I helheten ingår Grundkurs i aktieplacerande som består av fyra ca 1,5h föresläsningar samt Fortsättningskurs i aktieplacerande med fyra  ca 2h långa föreläsningar. Totalt över 15h värdefull kunskap! Ingen tidsgräns för studerandet, återkom till materialet när du vill!

Ghost Investors nätkurser

Bekanta dig med vårt utbud nedan! Vi lägger upp fler kurser an efter! Du kan själv välja i vilken takt du studerar, allt på en gång eller lämpligen en modul i veckan. Flera moduler innehåller även praktiska övningsuppgifter. Om du byter språk på hemsidan till finska ser du vårt finskspråkiga kursutbud. Utbuden skiljer sig en del mellan språken.

 

69,00

Grunder i fondsparande

Lär dig placera i fonder och bygg din egen fondportfölj!

Till dig som bor på Åland eller i Sverige

Varmt välkommen med på våra kurser!

Vi erbjuder våra kurser både på svenska och finska, men kurserna är inte landspecifika. Enbart då någon kurs behandlar beskattningen kan det finnas skillnader mellan Finland och Sverige. Vi använder huvudsakligen finska börsbolag (på svenska) som exempel och euro som valuta. Kurserna fungerar utmärkt även i svenska förhållanden! Tänk på att det är inte alla dagar du får chansen att lära dig placera på ren finlandssvenska!

Svenne Holmström

svenne2

Sven-Eric ”Svenne” Holmström är en erfaren coach med lång erfarenhet från placerings- och finansbranschen. Han fungerade 16 år i bankvärlden bl.a. som placeringsspecialist och kontorsdirektör. År 2017 startade han det här företaget och började utbilda placerande och vardagsekonomi från en oberoende grund. Hittills har över 8.000 personer deltagit våra kurser.

Både den verbala feedbacken och vitsorden har varit berömliga i samtliga kurser, medelvitsordet har varit 9 - 9,6 (av 10) i samtliga kurser. Speciellt hans sätt att presentera svåra saker på ett sätt som är enkelt och lätt att greppa, med glimten i ögat, har fått beröm.

Nu kan även du ta del av hans kurser både live och som nätkurser!

Feedback från kursdeltagare

Tack! En jättebra föreläsning och trots att jag placerat länge har jag verkligen inte jobbat med portföljen som jag borde. Nu blir det andra tag!

ikoni2
Skolningsturné

Våren 2020

Kursen väckte intresse och inspiration. Tänk att aktier kan vara så intressant! Bra föreläsare, lagom underhållande och avslappnad.

ikoni1
Grundkurs i aktieplacerande

Våren 2021

Svenne är en mycket kunnig föreläsare med en verbal output som jag vill påstå är ovanlig i finlandssvenskt sammanhang. Kursen var ett mycket berikande och givande!

ikoni3
Grundkurs i aktieplacerande

Våren 2020

Både grundkursen och fortsättningskursen i aktiesparande var fantastiskt bra. De var intressanta, inspirerande och lärorika. För mig som nybörjare var det mesta nytt och kurserna gav massor med värdefull och nyttig information. Presentatören uppträdde professionellt och pedagogiskt, det var väldigt intressant och lätt att följa med. Man märkte att presentatören brann för sitt ämne, vilket var mkt positivt och smittade av sig.

timantti
Grund- och fortsättningskurs, Åland

Höst 2018

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
LOGO_PLATINUM_STANDING_BLACK_SV_1080x952_427776