För föreningar, företag och gymnasier

yhdistys

Samtliga våra kurser kan erbjudas som interna skolningar för företag och föreningar samt andra organisationer. Vi har utöver kurserna en del annat material också, men ifall ni önskar en skräddarsydd skolning bör man vara ute i mycket god tid.

Vi har hållit interna skolningar för banktjänstemän i olika banker. Vidare har vi ordnat utbildning för personalen i olika företag som en del av välbefinnandeprojekt. Vidare har vi förverkligat kurser för medlemmar i andra sammanslutningar och föreningar.

I praktiken sköter föreningen eller företaget själv om anmälningar och övriga arrangemang och vi sköter själva utbildningen. Vi kan arrangera utbildning även på distans t.ex. via Zoom.

Bäst tid för att förverkliga dessa projekt är dagtid, men vi erbjuder även kvällstid samt veckoslut. Vi rekommenderar att planera tillfället i mycket god tid eftersom vår kalender vanligtvis är bokad flera månader i förskott.

Kurs i vardagsekonomi för gymnasier

Vi drar även ekonomikurser för gymnasier (eller yrkeshögskolor), vilka till omfattningen motsvarar en kurs. Det handlar om 18-25 lektioner vanligtvis på 80-90min per lektion beroende på period och önskad tidsåtgång. Kursen fokuserar på ekonomi ur individens synvinkel, och avviker klart från samhällskunskapens obligatoriska andra kurs. Vi rekommenderar kursen till andra och tredje årets studerande, samt att eleverna redan avlagt den andra obligatoriska kursen i samhällskunskap.

Den här kursen förverkligas som en föreläsningsserie och avviker klart från typiska gymnasiekurser. Det här beror också på att kursen strävar efter att vara så praktiskt lagd som möjligt. Teorin i sig är inte det viktiga, utan fokus läggs på hur teorin påverkar individen och vad man själv kan göra för att styra sitt liv. Feedbacken har varit otroligt bra och eleverna har sett kursen som ett uppiggande element i vardagen.

Föreläsaren Svenne Holmström utmanar elevernas tänkesätt och vägleder eleverna till en värld full av möjligheter där de egna besluten får olika typers följder. Innehållet behandlar vardagsekonomi, finansiering och placering ur individens synvinkel.

Den här kursen kan också förverkligas på distans via Zoom, eller via gymnasiets egna digitala kanaler. Kursspråket kan vara svenska eller finska.

Begär offert!

svenne ( a ) ghostinvestor.fi eller 044-7669568

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

http://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
SV_LOGO_Holmstrom_Group_Oy_SV_413656_web