Ett samtal om pengar & stress

Sandra och Svenne

Jag fick förmånen att snacka pengar och stress med den helt fenomenala coachen Sandra Lindholm. Istället för en traditionell blogg gjorde vi en inspelning i min studio, där jag vanligen spelar in webkurser. Vi belyste ämnet från flera synvinklar under en ledig diskussion. I synnerhet om du är företagare ska du definitivt kolla in denna inspelning, för hur gjorde vi när coronan ställde till det för oss?

Pengar orsakar lätt stress, men också det går att hantera. Du kommer att få en hel del värdefulla tankar och idéer, det kan jag lova!


Svenne Holmström

Svenne Holmström

Svenne Holmström är en erfaren yrkesman inom finansbranschen. Han jobbade i 16 år på bank, främst med placeringar och grundade därefter Ghost Investor som fokuserar på placeringscoaching. Hans inspirerande coachingstil och hans sätt att förklara svåra saker på ett enkelt och överskådligt sätt har uppskattats högt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ghost Investor erbjuder nätkurser, webinarer och övriga utbildningar inom spara, placera och vardagsekonomi. Ghost Investor är en del av Holmström Group Ab.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952