Sijoittamisen peruskurssi

Haluatko oppia vaurastumaan sijoittamalla? Tämän innostavan kurssin avulla luot sijoittamiseesi vankan perustan josta on hyvä jatkaa!

69 € sis.alv.
Millainen kurssi tämä on?

Idea tähän kurssiin syntyi jo monta vuotta sitten kun kurssin vetäjä Svenne Holmström teki vielä töitä sijoittamisen parissa pankkimaailmassa. Tuhansien asiakaskohtaamisten myötä Holmströmille kirkastui mitkä asiat askarruttavat useimpia todellisuudessa, ja kaikki kulminoituu oikeastaan riskiin ja sen käsittämiseen. Nousussa ollaan kaikki kavereita, mutta jo pienet laskut aiheuttavat mielipahaa ja pelkoa. Miksi näin? Ja mitä voidaan tehdä asialle? Tästä syntyi suosittu sijoittamisen peruskurssi. Kurssi järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2018, ja sen jälkeen peräti neljästoista kertaa eri yhteyksissä. Palaute on jokaisella kerralla ollut kiitettävä.

Kurssilla opit ymmärtämään miksi reagoimme niin kuin reagoimme. Taustalla vaikuttavat hyvin primitiiviset mutta inhimilliset toimintatapamme. Tunteet voidaan hallita hyvällä sijoitussuunnitelmalla ja ymmärtämällä, miten riski toimii todellisuudessa ja miten sitä voi hyödyntää ajamaan tuottoja. Tärkeätä on myös ymmärtää mistä ja miten tuotot tulevat. Näihin teemoihin syvennytään peräti neljän luennon verran.

Kurssilla tutustutaan myös keskeisimpiin sijoitustuotteisiin, pääpainona rahastot ja indeksirahastot, sekä näiden verotukseen. Osakesijoittamista käsitellään sen sijaan erikseen Osakesijoittaminen I ja Osakesijoittaminen II kursseilla. Verojaksossa pohditaan myös laajemmin asuntosijoittamisen verotusta. Kokonaisuus on suunniteltu luomaan vankan pohjan sijoittamiseen, joka luo itseluottamusta ja varmuutta tekemiseen.

Syys-lokakuussa 2023 järjestettiin tämä kurssi live webinaarina, ja tämä kurssi koostuu sen kurssin webinaaritallenteista. Tallenteissa on tiettyä vuorovaikutusta siihen osallistuneiden osallistujien kanssa. Jokaisen luennon päätteeksi järjestettiin vapaamuotoinen keskustelu jota ei nauhoitettu. Alla luentojen aiheet ja tallenteiden pituus:

Luento 1, Taustalla vaikuttava psykologia ja syyt sijoittamiseen (1h 53min)
Luento 2, Miten rakennat sijoitussuunnitelman ja pitäydyt siinä? (1h 55min)
Luento 3, Riskienhallintaa (1h 53min)
Luento 4, Mistä tuotot oikein tulevat? (1h 36min)
Luento 5, Tavallisimmat sijoitustuotteet (1h 54min)
Luento 6, Pääomaverotus käytännössä (1h 54min)

Yhteensä yli 10 tuntia materiaalia! Tallenteet ovat toistaiseksi katsottavissa ainoastaan verkkokurssiympäristössämme.

Kohderyhmä

Tämä koulutus sopii aloittelijoille, mutta myös nykyisille sijoittajille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan. Kaikki termit selitetään käytännönläheisesti ja mukaan on otettu runsaasti havainnollistavia esimerkkejä.

01.

Opi monipuolisesti

Kuusi jaksoa yhteensä reilut 10 tuntia kiinnostavaa asiaa!

02.

Etene itsenäisesti

Voit itse valita opiskelu-tahtiasi, esim. yksi jakso viikossa!

03.

Katso uudestaan

Voit milloin vain palata materiaaliin niin monta kertaa kun haluat

Mikä Ghost Investor?

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
yhdistys

Ghost Investor on sijoitus- ja talouskoulutukseen erikoistunut valmennusyhtiö. Järjestämme live webinaareja, verkkokursseja sekä muita alan koulutuksia. Asiakkainamme ovat yksityishenkilöt, yritykset, lukiot sekä rahoitusala.

Nimi ”Ghost Investor”, eli haamusijoittaja, tulee siitä, että me toimimme taustalla ikään kuin haamuna, joka auttaa ihmisiä tekemään valistuneita talous- ja sijoituspäätöksiä.

Viiden edellisen vuoden aikana kursseihimme on osallistunut yli 8.000 henkilöä. Palautteiden keskikouluarvosana on ollut yli 9, parhaimmillaan 9,5! Haluamme tarjota huippulaadukasta sisältöä järkevään hintaan. Meidän mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille!

Olemme Sinun asiallasi

svenne2

Sven-Eric ”Svenne” Holmström toimi kuudentoista vuoden aikana eri pankeissa sijoittamisen parissa. Niiden tuhansien asiakaskeskustelujen myötä ihan tavallisten piensijoittajien kanssa, hän oppi ymmärtämään mitkä asiat oikeasti askarruttavat ja kiinnostavat sijoittajia. Jokainen verkkokurssimme, webinaarimme ja muut koulutuksemme on rakennettu juuri tämän arvokkaan tiedon pohjalta, joka tekee niistä ainutlaatuisia.

Erikoisuutemme on vielä yksinkertaistaa vaikeat asiat, ja puhua hyvinkin käytännönläheisellä tavalla. Jotkut taustalla toimivat teoriat ovat varsin hankalia, mutta sitä ei kyllä huomaa meidän tavastamme esittää näitä. Esimerkiksi osakkeiden splittausta kuvaillaan osuvasti pizzan jakamisena ja asian ydin aukeaa välittömästi. Nimenomaan tästä saamme paljon kiitosta asiakkailtamme.

Kurssilaisten ajatuksia

Lue, mitä muut kurssin suorittaneet ovat kertoneet kokemuksestaan. Pyydämme aina antamaan palautetta nimettömänä. Saamme myös sähköpostin kautta kiitoksia, nämä julkaisemme vain palautteen antajan omalla luvalla.

ikoni2
star-ratings-free-img.png
Syksy 2021
"Kiitos mahtavasta kurssista!"
ikoni2
star-ratings-free-img.png
Kevät 2021
"Kiitos hyvästä koulutuksesta! Pidän erityisesti asioiden selkeyttämisestä kansantajuisiksi. Esim. perustunnuslukujen avaaminen sannallisesti mitä ne tarkoittaa. Käytännön esimerkit valoittivat asoita hyvin."
ikoni2
star-ratings-free-img.png
Kevät 2021
"Pidin kovasti kurssista, missään kohtaa ei ollut tylsää. Asiat selitettiin hyvin ja todella selkeästi. Vaikka en ihan aloittelija olekaan, niin silti tuli esiin uusia asioita ja näkökulmia. Kiitokset!"
timantti
Usein kysyttyä

Onko kurssimaksu vähennyskelpoinen?

Kurssimaksu voidaan lisätä pääomatulojen hankkimiskuluihin. 

Paljonko aikaa pitää varata?

Yhden jakson pituus vaihtelee 1h 45min - 1h 55 min välillä. Materiaalissa on enemmän tekstiä kuin mitä suullisesti käydään läpi. Toisinaan on eduksi pysäyttää video ja tutustua tarkemmin esitysmateriaaliin. Varaa siis varmuuden vuoksi 2 tuntia / jakso. 

Kuinka kauan kurssi on käytettävissä?

Aikarajaa ei ole, joten opiskele rauhassa. Voit palata kurssin pariin milloin vain, niin monta kertaa kuin haluat.

Miten webinaaritallenne eroaa verkkokurssista?

Kurssi järjestettiin alun perin live webinaarina, jota tallennettiin. Yleisöltä on voinut tulla kysymyksiä, joihin on vastattu suullisesti. Verkkokurssit sen sijaan ovat kuvattuja studioympäristössä eikä yleisökysymyksiä ole. Verkkokurssien videot ovat lyhyempiä ja keskittyvät aina yhteen aiheeseen, webinaaritallenne käsittää koko illan ohjelma yhdessä videossa, mutta siinä on mahdollisuus hypätä suoraan eri aiheisiin.

Millaista ennakko-osaamista tarvitaan?

Tämä on aloittelijoille suunnattu kurssi, eli minkäänlaista ennakko-osaamista ei tarvita. Eduksi on jos sijoittaminen ja talousasiat kiinnostavat jo entuudestaan.

Miten huomioidaan eri tilanteissa olevia sijoittajia?

Kun puhutaan sijoittajapsykologiasta, olemme tunnistaneet neljä varsin tyypillistä sijoittajaa, ja miten psykologia vaikuttaa heihin. Toisessa osiossa keskustelemme sijoitussuunnitelman tekemisestä. Käytämme kolme eri tilanteessa olevaa sijoittajaa esimerkkinä, aloittelevasta sijoittajasta, jo jonkun verran sijoitusomaisuutta keränneestä sijoittajasta ja jo nyt vauraasta sijoittajasta. Katse kohdistuu eri asioihin eri tilanteessa. Muutoin tarkastellaan sijoittamista sellaisenaan.

Ilmoittautudu sinäkin!
Vain 69 € sis.alv. !

Tule viihtymään kursseillamme kuten tuhannet muutkin ovat jo tehneet!