Osake­sijoittaminen I

Haluatko osakesijoittajaksi? Verkkokurssillamme opit kaiken tarvittavan, ja vähän enemmänkin, päästäksesi alkuun! 

89,00 €

Sinustakin osakesijoittaja?

Osakesijoittaminen on meidän mielestämme todella hauskaa. Varsinkin kun osingot kilahtavat tilille on aina juhlan aihetta. On vaan niin palkitsevaa kokea sitä vapauden tunnetta, kun raha tekee työtä puolestasi, eikä toisinpäin. Alussa tuotot voivat tuntua pieniltä, mutta kärsivällistä omistajaa palkitaan yhä ruhtinaallisemmin ajan myötä. Kiirettä mihinkään tässä ei ole. Tätä se osakesijoittaminen on!

Mutta miksi niin harva sijoittaa osakkeisiin loppujen lopuksi? Meidän kokemuksemme mukaan tämä johtuu pääosin kolmesta asiasta. Osakesijoittamista koetaan vaikeana ja riskialttiina, mutta ennen kaikkea, ei juuri kukaan anna sijoitusneuvontaa suorista osakkeista. Eikä ihme, osakkeissa ei ole ollenkaan hallinnointipalkkioita ja kaupankäynti erittäin edullista, joten neuvonnalla olisi vaikeata tehdä rahaa. Siksi ala keskittyy mieluummin rahastoihin ja strukturoituihin tuotteisiin.

piggy-moneybox-with-euro-cash-P6JXR39

Osakesijoittaminen ei kuitenkaan ole varsinaisesti vaikeata. Sijoituksethan tehdään oikeisiin yhtiöihin, joten sijoittaja voi ihan itse valita millaisiin yhtiöihin haluaa sijoittaa. Poimimalla noin 15 ominaisuuksiltaan erilaista yhtiötä omaan sijoitussalkkuun, olisi salkun riski suurin piirtein samalla tasolla kuin minkä tahansa osakerahastossa.

Kun sijoitat osakkeisiin tulet kohtaamaan tilanteita, joita rahastosijoittaja ei koskaan näe. Uusia yhtiöitä listautuvat, joku yhtiö järjestää osakeannin ja sokerina pohjalla voit saada osinkoja suoraan tilillesi! Siksi on hyvä tietää, miten toimitaan eri tilanteissa. Esimerkiksi milloin pitää olla omistajana, jotta olisit oikeutettu osinkoon? Moni yhtiö käyttää vain täsmäytyspäivää tiedotteissaan, mutta ostamalla silloin olet jo myöhästynyt.

Juuri tähän Osakesijoittaminen I ja sen jatkeeksi Tunnusluvut tutuiksi! verkkokurssit antavat erinomaiset eväät. Opit kaikki tarvittavat perustaidot, osakekannasta osakeanteihin, kaupankäynnistä salkunhallintaan ja tuhdin paketin verotuksesta.

Tämä kurssi on Sinulle, joka haluat sijoittaa suoriin osakkeisiin ja säästää valtavasti kuluja rahastosijoittamiseen verrattuna! Kurssillamme opit millä asioilla on oikeasti merkitystä, ja miten osakemarkkinat toimivat juurta jaksaen.

Katso alempana kurssin tarkka sisältö!

01.

Opi moni-puolisesti

Kahdeksan jaksoa, yhteensä melkein 9 tuntia kiinnostavaa asiaa!

02.

Etene itsenäisesti

Voit itse valita opiskelu-tahtiasi, esim. yksi jakso viikossa

03.

Harjoittele

Havainnollistavia harjoitustehtäviä ja opasvideoita eri työkalujen hyödyntämiseen

Svenne Holmström kouluttaa!

svenne2

Valmentajamme Svenne Holmström toimi kuudentoista vuoden aikana eri pankeissa sijoittamisen parissa muun muassa myyntijohtajana, konttorinjohtajana ja sijoitusasiantuntijana. Lisäksi hän on pitkän linjan sijoittajana luonut oman varallisuutensa ihan itse tyhjältä pöydältä. Tämä on tapahtunut kärsivällisellä ja pitkäjänteisellä, yli 20 vuotta kestäneellä, pääosin suoriin osakkeisiin sijoittamisella.

Svennellä on erityinen taito puhua hyvinkin käytännönläheisellä ja havainnollistavalla tavalla, vaikka käsiteltävä aihe olisikin monimutkainen. Jotkut teoriat ovatkin varsin hankalia, mutta sitä ei kyllä huomaa Svennen tavasta esittää näitä. Moni palautteen antaja kertoo tienneensä tiettyjä asioita mutta oppineen ymmärtämään nämä vasta Svennen luennoilla.

Svenne osaa myös innostaa. Moni asiakas onkin kertonut palautteessaan, kuinka ryhtyi tuumasta toimeen, nimenomaan koulutuksemme innoittamana. Svenne kouluttaa syvällä ammattitaidolla, esittää omia näkemyksiä ja mielipiteitä eikä sorru kiihkoiluun. Siinä pitkän linjan sijoittajan kokemus näkyy selvästi.

Verkkokurssin hinta 89€ sisältää

Laitoimme kaiken olennaisen yksiin kansiin, yhteensä melkein yhdeksän tuntia täyttä asiaa. Voit itse määrittää opiskelutahtiasi, vaikka suosittelemmekin suorittamaan enintään yhden moduulin päivässä. Kiirettä ei kyllä tule olemaan, verkkokoulutuksen katseluoikeudet ovat aina vuodeksi kerralla.

Kuten tuhannet muutkin, uskomme että sinäkin tulet viihtymään kanssamme! Missä muualla voisit oppia sijoittamaan osakkeisiin yhtä käytännönläheisellä tavalla osakesijoittamisen todellisen ammattilaisen parissa?

Niin ja se hinta vielä. Tämän verkkokurssin hinta on 89€ alveineen, muita kuluja ei ole. Meidän mielestämme sijoittaminen kuuluu kaikille. Ghost Investorin kursseissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan!

Kuten oheisesta kurssirakenteesta voit päätellä etenee kurssi loogisessa järjestyksessä, ja kaikki olennaiset perusasiat on huomioitu. Voimme luvata, että moni kokenut osakesijoittaja ei kyllä tiedä ihan kaikkea mitä tulet tällä kurssilla oppimaan! Tiedämme tämän, koska olemme saaneet tästäkin runsaasti palautetta kokeneilta sijoittajilta. 😉 Rohkeasti siis mukaan vaan!

Alla lyhyt näyte verkkokurssistamme!

Kurssin sisältö

1 Osakesijoittaminen (12+61min)
Inspiraatiota
Osakesijoittamisen perusteet

2 Mitä pitää tietää osakkeista? (74min)
Omistaminen
Osakeanti ja split
Osinko
Harjoitustehtäviä

3 Osakkeiden omistaminen (63min)
Arvo-osuustili ja kulut
Osakesäästötili

4 Kaupankäynti (87min)
Kaupankäynti
Kauppojen toteutuminen
Lyhyeksi myynti
Nordnet harjoittelu
Harjoitustehtäviä

5 Salkunhallinta (54min)
Yhtiöriski, markkinariski ja hajauttaminen
Aikahajautus
Salkun rakenne

6 Salkun seuranta (71min)
Salkun seuranta
Tuoton ajurit
Tiedon saanti
Bonus! Excel harjoittelu
Harjoitustehtäviä

7 Osakkeiden verotus (110min)
Yleistä verotuksesta
Luovutukset
Salkun siirto toiselle palveluntarjoajalle
Pienet luovutukset
Verojen suunnittelu
Bonus! Osakkeita lahjaksi

Lopuksi tarjoamme oikein hyviä kirjavinkkejä sekä kattavan listan eri verkkosivustoihin. Totta kai saat myös Ghost Investorin sijoitussuunnitelmapohjan, joka auttaa Sinua suunnittelemaan sijoituksiasi!

Mikä Ghost Investor?

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
yhdistys

Ghost Investor on sijoitus- ja talouskoulutukseen erikoistunut valmennusyhtiö. Järjestämme live webinaareja, verkkokursseja sekä muita alan koulutuksia. Asiakkainamme ovat yksityishenkilöt, yritykset, lukiot sekä rahoitusala.

Nimi ”Ghost Investor”, eli haamusijoittaja, tulee siitä, että me toimimme taustalla ikään kuin haamuna, joka avustaa talous- ja sijoituspäätöksiä tehdessäsi. Autamme keskittymään olennaisiin asioihin ja edistämme talous-, säästämis- ja sijoittamisosaamisesi.

Kolmen edellisen vuoden aikana kursseihimme on osallistunut noin 6.000 henkilöä. Pelkästään alkuvuonna 2021 kursseihimme on osallistunut noin tuhat henkilöä. Palautteiden keskikouluarvosana on ollut yli 9, parhaimmillaan 9,5! Tapamme toimia on tarjota huippulaadukasta sisältöä edulliseen hintaan. Meidän mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille!

Kurssilaisten ajatuksia

Lue, mitä muut kurssin suorittaneet ovat kertoneet kokemuksestaan. Pyydämme aina antamaan palautetta nimettömänä. Saamme  myös sähköpostin kautta kiitoksia, nämä julkaisemme vain palautteen antajan omalla luvalla.

ikoni2
star-ratings-free-img.png
Nimetön palaute
"Kouluttajalle terveisiä, että hän oli erittäin selväsanainen ja selkeillä esimerkeillä sai ”tavallisenkin” ihmisen ymmärtämään hyvin. Opintoaineistosta myös kiitosta."
ikoni2
star-ratings-free-img.png
Sari
"Täytyy sanoa, että olet huippuvalmentaja!"
ikoni2
star-ratings-free-img.png
Nimetön palaute
"Pidin kovasti kurssista, missään kohtaa ei ollut tylsää. Asiat selitettiin hyvin ja todella selkeästi. Vaikka en ihan aloittelija olekaan, niin silti tuli esiin uusia asioita ja näkökulmia. Kiitokset!"
ikoni1
Usein kysyttyä

Onko kurssimaksu vähennyskelpoinen?

Kurssimaksu voidaan lisätä pääomatulojen hankkimiskuluihin.

Paljonko aikaa pitää varata?

Yhden jakson videoiden kokonaispituus vaihtelee 53 min – 108 min. Tämän päälle harjoitustehtäviä. On siis hyvä varata 1,5 - 2 tuntia jokaista jaksoa kohden.

Millaista ennakko-osaamista tarvitaan?

Tämä on monipuolinen peruskurssi, eikä sen enempää ennakko-osaamista tarvita. 

Mikä on sopiva etenemistahti?

Suosittelemme opiskelemaan enintään moduulin verran yhden päivän aikana. Jos teet yhden moduulin viikossa kestää tämä kurssi yhteensä 7 viikkoa (näiden lisäksi oma moduuli, jossa kirjavinkkejä ja lukulinkkejä). 

Ilmoittaudu Sinäkin mukaan!
Hinta vain 89,00 €

Tule viihtymään kursseillamme, kuten tuhannet muutkin ovat jo tehneet!