Neuvontapalvelut

DSC_4938

Tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvonantoa joko konttorillamme Karjaalla tai verkossa, esim. Teamsin, Skypen tai Zoomin välityksellä. Olemme rahoitusalasta täysin sitoutumaton ja riippumaton yhtiö ja tarjoamme ainoastaan osaamisemme käyttöösi!

Tyypillisiä asiakastoimeksiantoja

 • Oman talouden läpikäynti ja analysointi sekä kehittäminen, kilpailuttaminen
 • Salkun läpikäynti ja vinkkejä sen kehittämiseen
 • Osakesalkun rakentaminen ja painopisteiden löytäminen (yleisellä tasolla)
 • Sijoittamisen aloittaminen, vaurastumisen suunnitelma
 • Sijoitusvalmennus
 • Osaamisen kehittäminen täsmäaiheilla, esim. miten eri tunnusluvut toimivat, ETF:t, miten vertailla rahastoja jne.
 • Veroilmoituksen täyttäminen yksityishenkilöille (lähinnä pääomaverotus)
 • Rahoituskuviot, lainan kilpailuttaminen, sopivan mittaisen asuntolainan määritteleminen
 • Pienten ja keskisuurten yritysten eri kehittämisprojektit

Emme tarjoa sijoitusneuvontaa, emmekä anna suosituksia yksittäisistä rahoitusinstrumenteista. Tällainen toiminta on luvanvaraista, ja olemme päättäneet olla hakematta tätä lupaa. Mikäli asia koskee taloudellista ahdinkoa tai velkajärjestelyä suosittelemme kääntymään oikeusaputoimistojen velkaneuvontaan. Keskitymme pääosin oman talouden eri kehittämistoimenpiteisiin.

Tyypillisiä asiakkaita

Iso osa työtämme on tunnistaa mahdollisuuksia. Kuvittele maisema-arkkitehtia, joka suunnittelee pihaasi uuteen uskoon. Muutos voi olla aivan uskomaton, mutta asiantuntija näkee pihan tarjoamat edellytykset ja mahdollisuudet toisin silmin. Taloudellinen neuvonanto toimii täysin samalla tavalla. Tunnistamme asiakkaidemme oman taloutensa mahdollisuuksia ja luomme suunnitelman asiakkaidemme arvoilla ja tavoitteilla.

Asiakkaidemme tilanteet ovat hyvinkin erilaisia. Jotkut etsivät ensimmäistä asuntoaan ja kaipaavat neuvoja rahoituskuvioidensa fiksuun järjestämiseen, toiset ovat sijoituspolkunsa alussa ja haluavat vinkkejä vaurastumiseen.

Toisaalta meillä on myös varakkaita asiakkaita, joita autamme laatimaan ja pysymään sijoitussuunnitelmissaan. Keskustelut koskevat silloin tyypillisesti riskienhallintaa, verotusta, erilaisten tuotteiden ominaisuuksia, markkinatilannetta jne.

Jotkut asiakkaat hakevat vastauksia ja ratkaisuja tiettyihin kysymyksiin, kun taas toisia tapaamme useamman kerran vuodessa. Hyvin monen asiakassuhde on kestänyt vuosia jo. Useimmat asiakkaistamme ovat kiinnostuneita vaurastumisesta, sijoittamisesta ja etenkin taloudellisesta mielenrauhasta. Pankeissa sijoitussalkun koko määrittelee palvelun tasoa, meillä sen sijaan ihmisen todelliset tarpeet ohjaavat neuvontaa.

Asiakkaitamme yhdistää halu kehittää omaa talouttaan, löytää fiksuja ratkaisuja, saada vinkkejä omaan taloudenhallintaan ja sijoitussuunnitelmaan. Toimimme useimmille sparraajana ja palloseinänä, mutta asiakas päättää viime kädessä itse asioistaan.

Tyypillisimmät hyödyt neuvonnastamme

 • Oikeasti riippumatonta neuvontaa, eikä mitään tuote- tai palvelumyyntiä
 • Pienemmät kulut sijoittamisessa tai lainoissa
 • Verojen suunnittelun kautta verot joko poistetaan tai siirretään tulevaan
 • Selkeä sijoitussuunnitelma vaurastumiseen
 • Enemmän systematiikkaa osakesijoittamiseen
 • Hyvien sijoituskohteiden tunnistaminen ja virheiden välttäminen

Pyrimme asiantuntevalla neuvonnalla aina luomaan merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme. Neuvonnassamme emme myy mitään tuotteita, joten koko käytetty aika käytetään nimenomaan asiakkaan tarpeisiin.

On sanomattakin selvää, että meillä on ehdoton salassapito- ja vaitiolovelvollisuus. Asiakkaamme arvostavat juuri sitä, että keskustelut voidaan käydä täysin luottamuksellisesti. Asiantuntijamme Svenne Holmström on sijoitus- ja rahoitusalan rautainen ammattilainen yli 20v kokemuksella. Asiakastyytyväisyys on aina ollut huippuluokkaa niin pankkielämässä, kuin henkilökohtaisessa neuvonnassa ja kursseillamme.

Hinta

Asiakaslupauksemme mukaan tarjoamme korkealaatuista neuvontaa ja koulutusta järkevään hintaan.

Neuvonnan kiinteä hinta 120€ sis 24% alv. sisältää n. 1,5h läpikäynti.

Jos asia on lyhyempi, kuten veroilmoituksen täyttäminen tai vastaavat lyhyemmät asiat, tarjoamme myös tuntiveloitusta 70€/h + 24% alv. Vähimmäisveloitus 0,5h. Sijoitussalkun läpikäynti on aina 120€ sis. 24% alv.

Varaa aika svenne ( a ) ghostinvestor.fi  tai 044-7669568

Kauppakirjan kirjoittaminen

Kun olet myymässä asuntoasi tai kiinteistöäsi, ja olet jo löytänyt ostajan, voit antaa meille tehtäväksi kauppakirjan laatiminen. Etenkin kiinteistöjen kauppoihin liittyy montakin muotovaatimusta, jotta ostajalle voidaan myöntää lainhuuto. Tämän takia on yleensä molempien osapuolten etu, että kauppakirjan kirjoittaa ammattilainen.  Emme välitä tai arvioi kohteita, emmekä välitä vuokrakohteita.

Hinnasto

 • Kiinteistön kauppakirja, 400€ sis alv (24%)
 • Asuinhuoneiston kauppakirja, 300€ sis alv (24%)
 • Asuinhuoneiston vuokrasopimuksen laatiminen, 200€ sis alv (24%)
laptop-ga43998b7f_1920

Toimeksiannon toteuttamiseksi vaadittavista asiakirjoista veloitetaan erikseen, todellisten kulujen mukaisesti. Näitä voivat olla isännöitsijän todistus, lainhuutotodistus, rasitustodistus, kiinteistörekisteriote, kartta, energiatodistus, kaavaotteita yms. Asiakas voi itse myös toimittaa vaadittavat dokumentit omalla kustannuksellaan.

Jos tehtävä vaatii erillistä selvittelytyötä veloitetaan tämän lisäksi 70€/h + alv (24%). Tästä kerrotaan siinä tapauksessa etukäteen, yllättäviä kustannuksia ei koskaan synny.

Kaupanvahvistus

purchase-g852da104a_1920

Kun kiinteistö vaihtaa omistajaa on kaupanvahvistajan vahvistettava kauppaa. Kaupanvahvistaja tarkistaa kaupan osapuolten henkilöllisyys, tarkistaa että kauppakirja täyttää maakaren 2 luvun 1 momentin vaatimuksia ja että osapuolet tai heidän edustajansa ovat kaupantekohetkellä läsnä yhtäaikaisesti. Kaupan jälkeen kaupanvahvistaja ilmoittaa kaupasta kunnalle ja maanmittauslaitokseen ja voi ostajan puolesta käynnistää lainhuutoprosessin. Kun tarvitset kaupanvahvistajan ole yhteydessä Sven-Eric Holmströmiin 044-766 9568 tai svenne ( a ) ghostinvestor.fi

Kaupanvahvistajan palkkio on Maa- ja Metsätalousministeriön vahvistama palkkio ja se on tällä hetkellä 120€ (alv 0%). Kaupanvahvistaja on oikeutettu matkakorvaukseen myös, mutta Holmström tekee kaupanvahvistusta koko Raaseporin alueella ilman erillistä matkakorvausta, kunhan perille asti on hyvä autotie.

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
STANDING_BLACK_1080x952