Ghost Investor

Meistä

Ghost Investor on kuin kuiskaava ääni takaraivossa, joka avustaa talous- ja sijoituspäätöksiä tehdessäsi: ”Olethan tarkistanut, että yhtiö on kannattava?”, ”Maksaako yhtiö osinkoa?”, ”Sopiiko tämä sijoituskohde oikeasti sijoitussuunnitelmaasi?”

Meidän roolinamme on toimia taustalla. Emme tee sijoituspäätöksiä puolestasi, emmekä anna sijoitusneuvoja. Sen sijaan tarjoamme käyttöösi osaamisemme, kokemuksemme ja tietojamme helpottamaan päätöksentekoa olennaisesti.

Olemme paketoineet ajan mittaan kertyneen kokemuksemme ja osaamisemme järkeviksi kokonaisuuksiksi. Tietoa on vaikka kuinka paljon saatavilla, mutta me nostamme esille ne olennaisimmat talouden, säästämisen ja sijoittamisen teemat, joilla on oikeasti merkitystä Sinulle. Tämä helpottaa Sinun elämääsi ja päätöksentekoasi.

svenne5

Olemme panostaneet helppoon opiskeluun ja käytännöllisyyteen kurssiemme suunnittelussa. Mukaan on otettu varsin konkreettisia ohjeita ja neuvoja. Joskus taustalla olevat teoriat ovat varsin hankalia. Tätä ei aina kuitenkaan huomaa kursseillamme, koska olemme esityksissämme yksinkertaistaneet asiat hyvinkin havainnollistavaan muotoon. Tämä onkin eräs vahvuutemme, osaamme esittää vaikeita asioita kansantajuisesti.

Toki voit aina katsoa Youtube-videoita ja lukea blogeja sekä muita tekstejä täysin ilmaiseksi. Ajan myötä tulet huomaamaan, että tietojen tulva on loputonta ja kokonaisuuden käsittäminen voi olla hankalaa. Ihan samaan asiaan törmäsimme mekin. Yhden sijoituskirjan mukaan pitäisi toimia tietyllä tavalla ja toinen kirja suosittelee toimimaan päinvastaisesti. Lukemalla ja opiskelemalla oppii paljon, mutta mikä kaikesta tiedosta on tärkeätä ja mikä silkkaa viihdettä?

Olemme itse lukeneet lukemattoman määrän kirjoja, verkkosivuja, sijoitusblogeja, käyneet koulutuksissa, tavanneet ja keskustelleet tuhansien muiden sijoittajien kanssa. Informaatiotulvasta tulee helposti iso harmaa massa, jota on vaikeata jäsennellä.

Valmentajamme Svenne Holmström toimi rahoitusalalla 16 vuotta, pääosin sijoittamisen parissa muun muassa myyntijohtajana ja sijoituspäällikkönä. Tämä yhdistettynä omatoimiseen sijoituskokemukseen ja kiinnostukseen loi ainutlaatuisen kokonaisukuvan asiakkaiden ja sijoittajien todellisista tarpeista. Kaikkein arvokkain tiedonlähde on loppujen lopuksi ollut kaikki ne yksilökohtaiset tapaamiset tavallisten asiakkaiden kanssa. Kaikki kurssit on rakennettu näiden tapaamisten pohjalta, ja se tekee kursseistamme ainutlaatuisia.

Kuva/foto: DESIGNECOLOGIST | Unsplash
Kuva/foto: DESIGNECOLOGIST | Unsplash

Olemme suunnitelleet koulutustarjontaamme suuremmaksi kokonaisuudeksi, jossa voit opiskella perusasioista kohti yhä syvällisempää tietoa sisältäviä kokonaisuuksia. Seuraava kurssi alkaa sieltä mihin edellinen päättyi. Toki voit vapaasti alkaa opiskelemaan mistä kohtaa tahansa niin halutessasi! Valitse nimenomaan Sinulle eniten hyödyksi olevat kurssit. Opit voidaan suoraan hyödyntää oikeassa elämässä, muuten näillä ei olisi mitään merkitystä.

Haluamme mahdollistaa kurssiin osallistumista mahdollisimman monelle, siksi olemme hinnoitelleet kurssit järkevälle tasolle. Hinta on aina sellainen, jonka olisimme itse myös valmiita maksamaan. Kurssien sisällöt suhteessa niiden hintaan kestävät todellakin vertailua.

Ovatko edulliset hinnat sitten seuraamus huonosta laadusta tai jonninjoutavasta sisällöstä? Ei todellakaan, päinvastoin: kehitämme kurssejamme koko ajan, jotta niiden sisältö olisi mahdollisimman korkealaatuista. Olemme oman alamme asiantuntijoita ja haluamme tuoda mahdollisimman paljon lisäarvoa sijoittamallesi pääomallesi!

Jos saatuun palautteeseen on uskomista olemme onnistuneet tehtävässämme. Moni palautteen antanut on muuttanut omaa tekemistään kurssiemme avulla. Eräs nainen kertoi sijoittaneensa hyvinkin turvallisuushakuiseen yhdistelmärahastoon edellisen kymmenen vuoden ajan, koska pelkäsi riskejä. Hän tarvitsisi rahat vasta parinkymmenen vuoden päästä. Tajuttuaan antaneensa pelolle vallan, hän lähti uuden osaamisensa nojalla muuttamaan sijoitusstrategiansa itselleen sopivalle riskitasolle.

Toinen osallistuja, nuori mies, kertoi ostaneensa ja myyneensä osakkeita varsin impulsiivisesti ilman sen suurempaa suunnitelmaa. Meidän avullamme hän laati itselleen sijoitussuunnitelman ja tajusi ettei tässä ole mitään kiirettä. Hän vähensi olennaisesti kaupantekoa ja keskittyi tekemään harvoja, mutta hyvin perusteltuja sijoituspäätöksiä. Tulokset puhuivat puolestaan ja oma sijoittamiseen liittynyt stressi poistui melkein kokoaan.

Ghost Investor toimii taustalla. Autamme Sinua vaurastumaan ja kehittymään talous- ja sijoitustaitojasi. Kun me toimimme taustalla, saat paljon paremmat lähtökohdat sijoitusneuvontakeskusteluihin pankeissa.

Yritysinfo

Ghost Investor (Holmström Group Oy) tarjoaa verkkokursseja, webinaareja ja koulutusta talousasioista, säästämisestä ja sijoittamisesta. Tämän lisäksi Holmström Group tarjoaa henkilökohtaista taloudellista neuvonantoa yksityishenkilöille ja pienyrittäjille. Tarjoamme myös kiinteistökauppojen kaupanvahvistusta. Emme tarjoa omaisuudenhoitoa tai sijoitusneuvontaa.

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, pienet ja keskisuuret yritykset, oppilaitokset ja rahoitusala.

Yrityksemme perustettiin 7.12.2017 ja kotipaikkanamme on Raasepori. Toimimme koko Suomessa sekä suomeksi että ruotsiksi.

Miksi perustimme tämän yrityksen ja miten ajattelemme?

Kun perustimme toimintaamme joulukuussa 2017, arvelimme keskittyvämme riippumattomaan taloudelliseen neuvontaan ja kurssit olisivat kiva lisä toimintaamme. Ajan myötä on toiminnan painopiste selvästi keskittynyt koulutukseen. Meidän tapamme tarjota edullista, mutta hyvinkin laadukasta koulutusta, on ollut varsin toimivaa. Reilun viiden vuoden aikana kursseihimme on osallistunut yli 8.000 henkilöä, ja vieläpä huikealla palautteella! Aivan uskomatonta! Olemme todella kiitollisia tästä ja pysymme hyvinkin nöyrinä jatkossakin.

Entä taloudellinen neuvonanto? On tämä edelleen mukana tarjonnassa, ja siihen on tietty kysyntä myöskin. Pääosin tällainen neuvonta on ollut pankkien harteilla. On kuitenkin muistettava, jos neuvonta on ilmaista, on aina mukana jokin tuote, mihin neuvonta tähtää. Tällaista taakkaa meillä ei ole, sillä emme myy emmekä välitä kenenkään tuotteita tai palveluita. Siksi neuvontamme on maksullista, jotta pysymme täysin riippumattomina jatkossakin.

Kymmenet ja kymmenet henkilöt ja instituutiot ovat kysyneet meiltä tarjoammeko omaisuudenhoitoa tai sijoitusneuvontaa. Olemme tutkineet mitä tämä edellyttäisi, mutta meidän toimintatapamme tarjota edullista palvelua korkealla laadulla ei ole juurikaan sovellettavissa omaisuudenhoidossa. Sijoituspalveluiden tarjoamiseen liittyy valtavasti vaatimuksia, joka johtaa siihen, että palvelussa olisi järkeä vain varsin varakkaille henkilöille. Sellaisia palveluita on jo markkinoilla pilvin pimein, joten siinä emme pystyisi luomaan mitään merkittävää uutta lisäarvoa asiakkaillemme.

Yhä digitalisoituneessa maailmassa tapaamme asiakkaitamme yhä enenevässä määrin verkon välityksellä, esimerkiksi Teamsissa, Zoomissa tai Skypellä. Totta kai olet silti tervetullut toimistoomme Karjaallakin!

Visiomme

Markkinoilla on valtava sijoituskurssien tarjonta eri hintatasoilla. Itse emme näe mitään suurta syytä maksaa satoja tai jopa tuhansia euroja tällaisista kursseista. Visiomme on hinnoitella kurssejamme niin, että mahdollisimman moni pystyy osallistumaan niihin. Hinnan tulee olla alle sata euroa kurssia kohden. Tämä siitäkin huolimatta, että kurssin pituus saattaa olla yli kymmenen tuntia! Tarkkailemme laatua jatkuvasti ja pyrimme aina tarjoamaan erittäin korkealaatuista sisältöä. Tällä tavalla hinta-laatusuhde on varmasti kunnossa meidän tarjoamilla kursseilla. Kursseja ja koulutuksia kehitetään jatkuvasti, ja jo ostamaasi verkkokurssiin saattaa silloin tällöin tulla päivitettyä ja uutta sisältöä-

Meidän mielestämme asiakkaan tulee aina olla keskiössä, ei tuotteen. Tämän keskeisen periaatteemme mukaisesti olemme rakentaneet koulutuksemme, neuvontamme ja muut palvelumme. Pyrimme antamaan asiakkaillemme taloudellisen menestymisen avaimet. Ghost Investor tekee parhaansa kehittääkseen yhteiskuntaa omalla toimialallamme, jossa asiakas on aina keskiössä.

Ghost Investor tarjoaa sijoittamisen, säästämisen ja talousasioiden verkkokursseja, webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista taloudellista neuvontaa. Ghost Investor on osa Holmström Group Oy:tä.

044 7669568 | svenne ( a ) ghostinvestor.fi

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
LOGO_PLATINUM_STANDING_BLACK_FI_1080x952_427776