Ansaitse korkorahastoilla

Korkorahastojen analysointi poikeeaa täysin osakkeiden analysoinnista. Tämän kurssin avulla opit sijoittamaan korkorahastoihin, ja välttämään sudenkuopat.

69 € sis.alv.
Pitkät korkorahastot tarjoavat hyvää tuottoa kohtuullisella riskillä

Edellisen kymmenen vuoden aikana korkosijoittamisella ei ole oikein saanut juurikaan tuottoa, mutta nyt tilanne on toinen. Korkorahastot ovat erittäin mielenkiintoisia ja tarjoavat ainakin seuraavan 2-3 vuoden aikana mainiota tuotto-odotusta.

Ihan helposti ja pienellä riskillä on 3,5-5 % vuotuista tuottoa tarjolla, mutta onhan myös vaihtoehtoja, joissa tuotto-odotus huitelee 10% paikkeilla! Ja voihan tulla enemmänkin, jos markkinatilanne on korkosijoittajan kannalta erityisen suotuisa!

Korkosijoittamisen suurimpana haasteena on rahastojen analysoinnissa ja markkinatiedon hyödyntämisessä, sillä tämä prosessi poikkeaa merkittävästi osakesijoittamisesta. Korkorahastojen toteutuneilla kurssiliikkeillä ei ole mitään tekemistä tulevan tuoton kannalta. Tässä tarvitaan toisenlainen lähestymistapa.

Tässä webinaarissa:

* Opit ymmärtämään millainen rooli pitkillä korkorahastoilla on salkun kokonaisriskin ja tuotto-odotuksen kannalta
*Opit määrittelemään korkorahastojen tuotto-odotus
*Opit arvioimaan korkorahastojen sisältämiä riskejä
*Opit vertailemaan korkorahastoja
*Opit poimimaan tarvittavat tunnusluvut rahastoesitteistä ja tulkitsemaan niitä päätöksenteon tueksi
*Opit ymmärtämään miten eri muutokset markkinoilla vaikuttavat eri korkorahastojen arvoihin, ja miksi
*Opit millaisia korkorahastoja kannattaa valita eri markkinatilanteissa, ja milloin olisi syytä pysyä poissa korkorahastoista

Kurssi koostuu tällä hetkellä yhdestä webinaaritallenteesta 19.10.2023 toteutetusta onlinekurssista. Koulutusmateriaalia on yhteensä 3h ja 45min ja lisäksi mukana on erittäin hyödyllisiä linkkejä korkosijoittajan kannalta.

Tästä kurssista tehdään verkkokurssi ja kurssin ostaneet saavat tämän verkkokurssin automaattisesti käyttöönsä kun se valmistuu. Odotettu valmistuminen 12/2023 tai 1/2024.

Tarjoamme mahdollisuuden ottaa osaa webinaaritallenteeseen siihen kohdistuneeseen suuren kysynnän vuoksi.

Tämä on pankeista ja rahastoyhtiöistä täysin riippumaton koulutus. Koulutuksessa ei mainosteta minkään toimijan tuotteita, eikä meillä ole minkään pankin taikka rahastoyhtiön kanssa sopimus tuotteiden markkinoimisesta. Mukana ei myöskään ole Affiliate mainontaa. Ghost Investor on rahoitusalasta täysin riippumaton ja sitoutumaton.

Kannattaisiko minun osallista tähän kurssiin?

Jos alla olevat käsitteet ovat Sinulle ennestään tuttuja ja tiedät vastauksen näihin kysymyksiin, et ehkä saa niin suurta hyötyä osallistumisesta. Sen sijaan, jos tämä kuulostaa vieraalta on tämä kurssi Sinulle!

1) BBB-luottoluokitus on High Yield luokan heikoin luottoluokitus
2) Pitkän modifioidun duraation rahaston korkoriski on suurempi kuin lyhyen duraation rahaston korkoriski
3) Rahastoissa Macauley duraatiolla mitataan rahaston korkoherkkyyttä
4) Lisäämällä osakkeita salkkuun, joka koostuu ainoastaan pitkästä korosta, tuotto-odotus nousee mutta riski laskee aluksi
5) Tuottokäyrän mukaan pitkän maturiteetin valtiolainat tuottavat yleensä paremmin kuin lyhyen maturiteetin lainat
6) Jos Investment Grade spreadeihin iskisi shokki laskisivat sekä Investment Grade, että High Yield rahastot niiden omien modifioitujen duraatioiden verran.

Älä ota stressiä, sillä yli 90% nykyisistä sijoittajista eivät osaisi vastata näihin kaikkiin kysymyksiin oikein, sillä korkorahasto-osaaminen ei todellakaan ole main stream osaamista. Vastaukset löytyvät skrollaamalla sivua alas.

01.

Muodosta tuotto-odotus

Muuttumattomassa maailmassa

02.

Selvitä rahaston riskitaso

Mitä tapahtuu kun markkinakorko tai riskipreemiot muuttuu?

03.

Arvioi tulevaisuus

Mihin suuntaan markkinakorkojen ja riskipreemioiden odotetaan kehittyvän?

Mikä Ghost Investor?

https://ghostinvestor.fi/wp-content/uploads/2021/03/cropped-Ghost-Investor-logo.png
yhdistys

Ghost Investor on sijoitus- ja talouskoulutukseen erikoistunut valmennusyhtiö. Järjestämme live webinaareja, verkkokursseja sekä muita alan koulutuksia. Asiakkainamme ovat yksityishenkilöt, yritykset, lukiot sekä rahoitusala.

Nimi ”Ghost Investor”, eli haamusijoittaja, tulee siitä, että me toimimme taustalla ikään kuin haamuna, joka auttaa ihmisiä tekemään valistuneita talous- ja sijoituspäätöksiä.

Viiden edellisen vuoden aikana kursseihimme on osallistunut yli 8.000 henkilöä. Palautteiden keskikouluarvosana on ollut yli 9, parhaimmillaan 9,5! Haluamme tarjota huippulaadukasta sisältöä järkevään hintaan. Meidän mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille!

Olemme Sinun asiallasi

Sven-Eric ”Svenne” Holmström toimi kuudentoista vuoden aikana eri pankeissa sijoittamisen parissa. Niiden tuhansien asiakaskeskustelujen myötä ihan tavallisten piensijoittajien kanssa, hän oppi ymmärtämään mitkä asiat oikeasti askarruttavat ja kiinnostavat sijoittajia. Jokainen verkkokurssimme, webinaarimme ja muut koulutuksemme on rakennettu juuri tämän arvokkaan tiedon pohjalta, joka tekee niistä ainutlaatuisia.

Svenne Holmström kuuluu Suomen tunnetuimpiin yksityissijoittajiin ja sijoituskouluttajiin. Hän oli vuoden 2022 Vuoden Sijoittaja finalisti, on Arvopaperilehden vuoden 2023 Sijoitusraadissa, on Suomen Osakesäästäjien kultaisen ansiomerkin haltija, ja on eri medioissa haastateltu toistasataa kertaa sijoittamisesta ja taloudesta yleisesti. Hän perusti Ghost Investorin vuonna 2017 ja on sen jälkeen esiintynyt ja luennoinut yli 700 kertaa sijoittamisen eri aiheista eri puolella Suomea.

Kurssilaisten ajatuksia

Lue, mitä muut kurssin suorittaneet ovat kertoneet kokemuksestaan. Pyydämme aina antamaan palautetta nimettömänä. Saamme myös sähköpostin kautta kiitoksia, nämä julkaisemme vain palautteen antajan omalla luvalla.

ikoni2
star-ratings-free-img.png
Marraskuu 2023
"Hei mahtavaa! Laitoin viesti parille kavriellekin tästä kurssista"
ikoni2
star-ratings-free-img.png
Marraskuu 2023
"Suuri kiitos Svenne! Upea setti!"
ikoni2
star-ratings-free-img.png
Marraskuu 2023
"Moi Svenne, ja kiitos vielä eilisestä webinaarista! Tuli paljon asiaa, joita olen tässä nyt yrittänyt sisäistää ja innolla olen ostamassa ekoja korkorahastoja tasapainottamaan salkkua."
ikoni2
star-ratings-free-img.png
Helmikuu 2024
"Tästä sai erittäin hyvän kuvan siitä mitä korkorahastosijoittaminen tarkoittaa, mitä riskejä siihen liittyy ja miten voi lähteä analysoimaan mahdollisia sijoituskohteita. Koulutusmuoto oli erittäin hyvä."
ikoni2
star-ratings-free-img.png
Helmikuu 2024
"Perusteellista tietoa ymmärrettävästi esitettynä. Kouluttajan kiinnostus asiaan innosti. Voi ehdottomasti suositella kaikille, joille korkosijoittamisen maailma on vieras."
ikoni2
star-ratings-free-img.png
Helmikuu 2024
"Todella asiantunteva, selkeä ja kiinnostava korkosijoitusmuotojen esittely."
timantti
Usein kysyttyä

Onko kurssimaksu vähennyskelpoinen?

Kurssimaksu voidaan lisätä pääomatulojen hankkimiskuluihin. 

Paljonko aikaa pitää varata?

Videon pituus on noin 3 tuntia ja 45 minuuttia. Osa materiaalista olisi hyvä käydä läpi useampaan otteeseen

Kuinka kauan kurssi on käytettävissä?

Aikarajaa ei ole, joten opiskele rauhassa. Voit palata kurssin pariin milloin vain, niin monta kertaa kuin haluat.

Millaista ennakko-osaamista tarvitaan?

On eduksi tuntea sijoittamisen peruskäsitteet. Sijoittamisen peruskurssi antaa mainion pohjan tälle kurssille

Jos kurssi päivitetään, saanko päivitykset käyttööni?

Verkkokursseihin tulee aika ajoin uutta materiaalia ja vanhaa päivitetään. Tämä on nyt webinaaritallenne mutta muuttuu verkkokurssiksi. Kaikki kurssin hankkineet saavat käyttöönsä verkkokurssin automaattisesti.

Kysymysten vastaukset

  1. Väärin, BBB-luottoluokitus on Investment Grade luokan heikoin luottoluokitus
  2. Totta
  3. Väärin, tämä mitataan Modifioidulla duraatiolla
  4. Totta, tätä kutsutaan allokaatiohyödyksi
  5. Totta
  6. Väärin, High Yield rahastot laskisivat huomattavasti enemmän kuin modifioitu duraatio antaisi odottaa
Ilmoittautudu sinäkin!
Vain 69 € sis.alv. !

Tule viihtymään kursseillamme kuten tuhannet muutkin ovat jo tehneet!